2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım devlet zor maddi bütçeye bağlı canım bence uygun fiyatı sizede uygunsa doktordanda memnun kalırsan başla derim devlet hastanelerinin çilesi çekilmez zor allahım yardım etsin

Hayırlı olsun canım devlet zor maddi bütçeye bağlı canım bence uygun fiyatı sizede uygunsa doktordanda memnun kalırsan başla derim devlet hastanelerinin çilesi çekilmez zor allahım yardım etsin

sen nasıl oldun cnm en son kanaman vardı sanırsam ya burdan yazıyoruz şöyle oldu böyle oldu diye inan aklıma geliyor merak ediyorum acaba nasıl oldu diye kullannıcı isimlerini karıştırıyorum yada unutuyorum

saol cnaımm yhaa bütçeyii artık ayarlıcaz biriktirirzz o zamana kadar dioruzz (
inşş doktor ii çıksın hastane ii olsun valla başka bişi istemiorum artık...
çok zor çekilmio alalh dewlet hastanesindeki herkesede yardım etsinn

valla benim ekşında üzerimdekileri görsen
benimkiler o ise yaradıysa seninki 2 golle bile sonuclanabilir

kıs onu eşim almış rahat rahat yatıyım diyede hakaret saydım walla
yarın gidip tüllü leoparlı gecelik almazsam ne olim
noluo bana anlamadımm yaa ekşın mekşın umursamazdım hiç alla alla

amin inş güzel bir hastene bulursunda için rahat eder benimde doktorum iyi hastene kötü napcam bilmiyorum kii karar wermek zor

Evet canım ya devlet hastaneleri rezalet zaten ilgilenmiyolardarasgele bakıp geçiyolar

hormanlar kıpraşımda bu ara ondan

şu hastane konusu benimde aklımı kurcalıyo.. doktorum cok iyi cok memnunun hastanede aynı şekilde ama ücretleri cok fazla
dahası bide benim doktordan genelde hep sezeryan yapıyo diye duyuyorum :26: bu rahatsız etti beni...

aynen ne zaman gitsem doktor ameliyatta iyi hoşta doktor iyi hastene devlet hastanesi gibi kalabalık 9da gitsem en az 4-5 saat bekliyorum hani ebruyla pelin cinsiyetini hemen ögrenip gelmelerini bekledik yaa benimkine sabrınız yetmez ögleden sonraya anca gelir eve gelmem akşamı bulur

Daha fazla dayanamayacağım kıslar kontrolüm ocak başında o yüzden yarın başka dr. gidip cinsiyetini öğreneceğimmmmm

kanama geçti arada peçeteye silince pembe geliyo kahverengi akıntım devam ediyo ama şükür biraz daha azaldı 3 günde 1 iğne oluyo yarın son iğne bakalım bol bol yatıyom oturuyom kızla zor oluyo ama idare ediyoz işte şükür geçmesini bekliyorum belki perşembe veya cuma doktora giderim yine başka yere tabi bide onu dinleyelim bakalım o ne diyecek

Listeyle ilgili bi sorununmu var ..Bişiler yazmışsın bi iki sayfa önce..

ne yazmışım hayırdır???

Valla kızlar bizim yasak devam ediyo adam isyanlarda çıldırıyo zavallı ya 3 ay oldu tık yok bende bizde yani mecbur adam delirmez inşallah

seninkine bravo diyorum söylemesi ayıp bizimki beklemez kendisi kendi yoluyla halleder...

Daha fazla dayanamayacağım kıslar kontrolüm ocak başında o yüzden yarın başka dr. gidip cinsiyetini öğreneceğimmmmm

en güzeli bu kadar zaman nasıl bekledin ki zaten

geçmiş olsun cnm takma kafana geçer inş bende igne kullandım ilk zamanlarda benimkisi çok yakıyordu dayanılıcak gibi degildi

ne yazmışım hayırdır???

seninkine bravo diyorum söylemesi ayıp bizimki beklemez kendisi kendi yoluyla halleder...

en güzeli bu kadar zaman nasıl bekledin ki zaten

Tabi canım kendi kendine hallediyodurda ee bizim gibi olmaz yani ten tene demi idare ediyo ama ne kadar sürer bilmem inşallah en kısa sürede normale dönerim

geçmiş olsun cnm takma kafana geçer inş bende igne kullandım ilk zamanlarda benimkisi çok yakıyordu dayanılıcak gibi degildi

Yok canım takmıyorum aynen ya iğneler allahtan 3 günde 1 hergün olsa yürüyemem herhalde yakıyo 3 gün popomun üstüne oturamıyom sanki iğneyi kırmışlar içinde kalmış gibi senin de yasağa devam sağlıklı olsun bebişlerde gerisi önemli değil cnm allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

bu arada pijaman çok şirin senin bebişin cinsiyeti belli oldumu cnm güle güle giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…