inşallah canım sabret herşey sağlık için,evlat için
kızlar doktorumla ilgili araştırma yapıyorum herkes memnun ama sezeryancı diyolar yaa
hangı ıldesın canım sen
iyi geceler kzlarr
bende bugün bol gezdim
halada hıc uykum yokkk
sizler nasılsınız gerçi kimler var kimler yok bilemiyorum :)
bu arada pijaman çok şirin senin bebişin cinsiyeti belli oldumu cnm güle güle giy
istanbul bahcelievlerdeyim cnm..
hosgeldın canım bızde yenı geldık gezmelerden aynen benımde hala enerjım tavan bakalım yarın ne durumda olucam
sen krem yapıyosun demek cinsiyete görede kurdelesini yaparsın artık güle güle kullansın bebişin örnegi aldım cnm anneme göstericem teşkür ederiz bebişimle ben
hımm cok uzak sayılmayız ozaman bende k.çekmecede oturuyorum bahcelıevler tarafında hizmet hastanesi sait halil ve ethicadan ali paşa oskay için cok ıyı doktorlar dıyorlar bide bahcelievler medicananın doktorlarına ıyı dıyorlar ben ethicaya gitmek istiyorum ama benim eşim doktor ve hastane konusunda cok hassas sanki o doğuracakmedicana beylikdüzü international niye tutturdu
hosgeldın canım bızde yenı geldık gezmelerden aynen benımde hala enerjım tavan bakalım yarın ne durumda olucam
sende hoşgeldin o zaman canım :))
valla her zamankinden daha bi zindelik var sabahta erken kalkmıstım
yarın öglene kadar uyurum ben seni bilemem ama
bununla yapcam seksi ya
çok seksi
en güzeli bu kadar zaman nasıl bekledin ki zaten
sizlere öyle bir özeniyorum ki maşallah maşallah ben ne zaman enerjik olucam ya
bende uyurum gıbı gelıyor aslında yarın erken kalkabılsem yavas yavas yılbası ıcın bırseyler hazırlayıp buzluga ataım dıyorum ama yarınkı enerjıme baglı ıste
çok özendim bende başlicam battaniye.. beceremem fazla öle detaylı falan düz örerim üzerine annem süsleme yaparevet canım aynen dediğin gibi kurdele işi...ponpon da olabilir 4 köşeye.bebeğin ve sana ricalarımı yolluyorum..
sen benim gazımla ekşın yaparsın haaa
sen benim gazımla ekşın yaparsın haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?