2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr ben geldım gezmelere gıttık bu aksam ıyı oldu sıkıldıydım evde hafta sonuda cıkmamıstık bı yere sız napıyonuz bugun buralardaydım ama cok katılamadım konusmalara yarında ısım var bakalım kendımı ıyı hıssedersem yılbası ıcın hazırlıklar yapmam lazım buzluga atayım sımdıden

kızlar doktorumla ilgili araştırma yapıyorum herkes memnun ama sezeryancı diyolar yaa

bu arada pijaman çok şirin senin bebişin cinsiyeti belli oldumu cnm güle güle giy

doktor erkek gibi demişti de ondan mavi olanı almış fişi var bide saten degiştiricem rahat rahat giyim diye xL almış cuval gibi içine düştüm saten

perşembe yada cumaya ikili teste gidicem o zaman degiştirim artık cinsiyette kesinleşmiş olur

istanbul bahcelievlerdeyim cnm..

hımm cok uzak sayılmayız ozaman bende k.çekmecede oturuyorum bahcelıevler tarafında hizmet hastanesi sait halil ve ethicadan ali paşa oskay için cok ıyı doktorlar dıyorlar bide bahcelievler medicananın doktorlarına ıyı dıyorlar ben ethicaya gitmek istiyorum ama benim eşim doktor ve hastane konusunda cok hassas sanki o doğuracak medicana beylikdüzü international niye tutturdu

sen krem yapıyosun demek cinsiyete görede kurdelesini yaparsın artık güle güle kullansın bebişin örnegi aldım cnm anneme göstericem teşkür ederiz bebişimle ben

evet canım aynen dediğin gibi kurdele işi...ponpon da olabilir 4 köşeye.bebeğin ve sana ricalarımı yolluyorum..

doktorum hizmet hastanesinden sait halil
cok ilgili bi doktor cok memnunum.. ama su sezeryan meselesi beni cok korkutuyo.. fiyatlarda uçmuş gitmişşş

sende hoşgeldin o zaman canım :))
valla her zamankinden daha bi zindelik var sabahta erken kalkmıstım
yarın öglene kadar uyurum ben seni bilemem ama

bende uyurum gıbı gelıyor aslında yarın erken kalkabılsem yavas yavas yılbası ıcın bırseyler hazırlayıp buzluga ataım dıyorum ama yarınkı enerjıme baglı ıste

sizlere öyle bir özeniyorum ki maşallah maşallah ben ne zaman enerjik olucam ya

ah canım sorma bu enerjik olma durumu sadece gezme olaylarında var
iş yapmaya gelince 0 bende

bende uyurum gıbı gelıyor aslında yarın erken kalkabılsem yavas yavas yılbası ıcın bırseyler hazırlayıp buzluga ataım dıyorum ama yarınkı enerjıme baglı ıste

ben kesin uyurum ya yarın hayır yok benden aslında temizlik falan yapsam iyi olur ama bakalım
benimde börek falan sarıp koymam lazımdaa hiç yapasım yok

evet canım aynen dediğin gibi kurdele işi...ponpon da olabilir 4 köşeye.bebeğin ve sana ricalarımı yolluyorum..
çok özendim bende başlicam battaniye.. beceremem fazla öle detaylı falan düz örerim üzerine annem süsleme yapar

sen benim gazımla ekşın yaparsın haaa

nerdesin kuşum bu saate kadar ekşından geliyorum deme bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…