- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
hiç bir fikrim yok tatlım
doktorum hizmet hastanesinden sait halil
cok ilgili bi doktor cok memnunum.. ama su sezeryan meselesi beni cok korkutuyo.. fiyatlarda uçmuş gitmişşş
iyi geceler kzlarr
bende bugün bol gezdim
halada hıc uykum yokkk
sizler nasılsınız gerçi kimler var kimler yok bilemiyorum :)
çok özendim bende başlicam battaniye.. beceremem fazla öle detaylı falan düz örerim üzerine annem süsleme yapar
nerdesin kuşum bu saate kadar ekşından geliyorum deme bayılırım
hee ekşın yapasım geldi
yasak ya 3 aydır unuttum nasıl yapılıodu
doktor erkek gibi demişti de ondan mavi olanı almış fişi var bide saten degiştiricem rahat rahat giyim diye xL almış cuval gibi içine düştüm saten
perşembe yada cumaya ikili teste gidicem o zaman degiştirim artık cinsiyette kesinleşmiş olur
ama sait bey sezeryancı bır doktor degılkı bıldıgım kadarıyla benım cok yakın bır arkadasım kontrollerını onda yaptırıyor arkadasım sezeryan konusunda ısrar ettıgı halde doktoru normal konusunda ısrar edıyormus ama dogum fıyatlarını hıc sormamıs senın bılgın varmı dogum fıyatları ıle ılgılı
bende mesela saıt beye cok gıtmek ıstıyorum ama ıste esım bı enterasan bu doktor konusunda ben doktorumdan ılk haftalarda memenundum genel olarak ama son zamanlarda ıyıce devlete gıdıyormusum gıdı muamele oldu hıc bılgı vermıyor dogru durust bırsey demıyor ben sormadan fılan bıde ne bılıyım bı sogukluk geldı en son cınsıyetını ogrenmek ıcın uyduruk bı hastaneye gıttım ordakı doktor bıle ınanılmaz ılgılendı zaten ne olduysa ondan sonra oldu kendı doktoruma dunyanın muayene parasını verıyorum cınsıyet ıcın gıttıgım doktora 3/1 ınden bıle daha az para odedım ama herseyıyle ılgılendı beegın benım kafam karıstı yanı
Hoşgeldin canım oh iyi iyi ne güzel gezmişsin bende çok bunaldım ama yasak gezmek dolaşmak ah bi düzeleyim bende gezip dolaşmak istiyorum zaten bunlar en iyi dönemlerim bebiş sağlıkla bi doğsun zaten 2 çocukla kapı dışına bile çıkamam:2::2::2:
sizlere öyle bir özeniyorum ki maşallah maşallah ben ne zaman enerjik olucam ya
ah canım sorma bu enerjik olma durumu sadece gezme olaylarında var
iş yapmaya gelince 0 bende
ben bugun ıste yaptım aksamda gezdım nazar degmesın ıyım valla
ben kesin uyurum ya yarın hayır yok benden aslında temizlik falan yapsam iyi olur ama bakalım
benimde börek falan sarıp koymam lazımdaa hiç yapasım yok
Hadi hayırlısı banada erkek dedi doktor bende gitcem 2 li test için bakalım paşa göstercekmi pipiyi yine garanti olsun tabi canım xl sen doğuma yakın giyersin anca tabi o kadar kilo alırsan sen değiştir olmazsa
yok bacım sinüzitim tuttu yine başım dönüyodu ara ara.Bide nevresimi fln değiştim ancaa aaa ben senmiyim
Akışına bırak cnım sen
sana şuan içimden geçeni söyliyim yatayım yarın sen öğrenir öğrenmez hemen yaz ama..senin bebiş kızzzzzzzzzzz
Tabi olur canım çok tatlı oyy yerim
kuşum bırak nevresimleri kocalar degişsin yahuu
bende bugün az biraz temizlik yaptım bi süre idare eder beni..
benim dogru düzgün halım yok yerde sürekli sil süpür istiyo bu yüzeden ama ben yapmıyorum
bende önce nisa hastanesiyle basladım baktım devlet hastanesi gibi ultrasonlarıda cok dandik sait beye devam ediyim dedim.. kürtajımıda o yapmıstı..
cok memnunum cok seviyorum ama bu beni cok korkutuyo.. normal dogum icin 2.000 tl yi gözden cıkaracaksın diyolar..
muayene ücreti ssk lıya 5o den 84e cıkmış düşün işte
memoriala satılmış hastane..
bakalım gittigimde muhasebeden bilgi alıcam..
sait beyde en sevdigim sey uzun uzun oturup konusabiliyorum.. onada dile getiricem bu normal dogum istegimi.. en başından empoze etmeye başliim ben
edavuca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?