2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım devlet hastanesıne gıdıyorsan sanıyorum devlette ıkılı test pek yapmıyorlar

canım erken degil hastene bulmak lazım belli bir zamandan sonra hasta kabulü olmuyormuş 5.aydan sonramı ne

Canım nerde oturuyorsun test zamanın gelmiş hatta 1 hafta kalmış ama bazı doktorlar ense kalınlığını olçünce test istemeyebiliyo cnm 11-14 haftalarda 2 li test yapılıyo yani 13+6 son cnm allahım korusun bebekte sakatlık varmı dawn sendromuna bakılıyo onun için yani allahım kolaylık versin bazı ddevlet hastanelerindede bildiğim kadarıyla bu testi yapamıyolar doğum hastanesi falan varsa oralar yapar ben izmir karşıyakada oturuyorum devlet hastanesi var test yapmıyo bazı tahlilleri bile yapmıyolar bide ksk de tek devlet hastanesi yani sor sen araştır istersen

ya ıste aynı durumdayız esımde ısyerı karsılar dıyor ama ıste ya karsılamazsa kazık gıbı bıze kalıcak butun o masraf tamam ılk goz agrımız o bızım bıde bız bu bebegı 5 yıl bekledık cok paralar harcadık cok cıleler cektık esımde onu dıyor sımdı eger hamıle kalamasaydın bız bu parayı yıne tup bebek ıcın harcayacaktık dıyor ama yınede nebılıyım gere yok gıbı gelıyor bu harcanan para hayırlısı artık

haklısın belkı erken ama sonucta sımdıden karar vermek lazım kı ıcımıze sıne sıne devam edelım doktorlarımıza benım doktorum mesela ıcıme hıc sınmemeye basladı bı kere adam cok yogun ve sureklı tup bebek hastalarıyla ılgılenıyor aynı hastaneden baska bı doktora gıtsem bu sefer olmayacak esım zaten ılla bu doktor konusunda ısrarcı bu ayda gıdeyım bakalım cok kafam atarsa degıstırırım valla hıc bakmam doktorumu

canım 11-14 arası ikili test yapıyorlar bebeğin ense kalınlığını ölçmek için üçlü 16-18 de yapılıyor istte devlet kadın doğum hastanelerinde yapılıyor

kız kalk gel sende saite o zmn.. beraber gider gelirikk randevuları aynı zamanlara alırızz..
beklerken iki sohbet eder hamileligimizden sebep mükemmelleşmiş olan kocalarımızı cekiştiririz kaynanalara söveriz
hem fiyat olarak seninkiyle nerdeyse yarıyarıya..
valla bak düşün bu teklifimii bak cok ii yol arkadası olrum ben

valla kız ben cok ıstıyorum saıte gelmek ama benım adam ıstemedı orayı ıstemıyorda sebebını sorma valla bende bılmıyom tutturdu medıcana dıye bu hastanenın sahıbı patronunun kardesı gıttıgımızde hıc sıra beklemıyoruz fılan yaa ılgı alaka da ıyı o yuzden taktı bu hastaneye bıde dogum parası odemeyecegız fılan dıyor ama bakalım hayırlısı bu ayda gıdeyımde belkı kafam atar degıstırırım ahhh ahhh bende cekıstırcek bı adet kaynana var dusman basına bıle vermesın allah bugun cok buyuk hengame kopardık yıne yarın ola hayrola o konuda

allah yardımcın olsun kuzum o zmn

bu arada bak ne buldum.. normal dogum için.. dogumu kolaylastırıyomus kegel egzersizi..
bunu ebe arkadasımda söylemişti.. nasıl yapıldıgınıda aşagıda belirtiyorum

bu arada bak ne buldum.. normal dogum için.. dogumu kolaylastırıyomus kegel egzersizi..

aaa cok guzel bı egzersızmıs ama ısemeye bı baslayınca sarıl sarıl durdurmak ımkansız onu zaten cok su ıctıgımden sebep cok gıdıyoz tuvalete ben tutup tutup bırakamamkı cok buyuk rahatlama valla ohhhh sarılsarıl bak sarıl sarıl deyınce gene cısım geldı

bu kegel egzersizi baya bişeye faydalı cidden
hani ileri yaşlarda bayanlar tutamayabiliyor faln ya bazen ona iyi
vajinismusta da işe yarıyor basitte bişey

saat kac olmuuss

ben yatar kızlar.. hepinizi öperim koccaman

canım bende şarılşarıl diyince çişimin geldigini farkettim.. yapıp yatıyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…