ii geceler arkadaşlar cok gıremıyrum ama hep aklım burda.bu bnm ılk gebelıgım hazıran ortası dogumum nasıp olursa hayrlısıyla ınşalllah.
bu ıkılık üçluk testi nedır bnm doktorum yapmadı bugun gıttım sadece hap verdı.suan 12 + 6 gnluk
neler yapmam lazım neler yapayım bana yrdımcı olun...
en kötu sansımda ozeller kapanınca doktorlar devlettte cok sınırlı oluo .tam hamılelegımı anlayamadım bıle...
:)
valla tatlım bende hastane masrafları konusunda kayınpederime güveniyorum ama son zamanlrda bozugum onlara o yüzden riske atmıyım diyorum..
senin fiyatlarında maşşallahhkız insan ilk diyo gözardı ediyim diyo ama sonrada 500-600 tl ye yapılan dogumlar var geri kalanla bebişimin diger ihtiyaclarını en güzel sekilde karsılasam diyorum
ayy bilmiyorum yaa tamam cok erken biizim için ama kurcalıyo işte insanın kafasını :26:
ii geceler arkadaşlar cok gıremıyrum ama hep aklım burda.bu bnm ılk gebelıgım hazıran ortası dogumum nasıp olursa hayrlısıyla ınşalllah.
bu ıkılık üçluk testi nedır bnm doktorum yapmadı bugun gıttım sadece hap verdı.suan 12 + 6 gnluk
en kötu sansımda ozeller kapanınca doktorlar devlettte cok sınırlı oluo .tam hamılelegımı anlayamadım bıle...
iyi uykular tatlımmKızlar ben yatıyorummm kocaman öpüyorum hepinizii
canım erken degil hastene bulmak lazım belli bir zamandan sonra hasta kabulü olmuyormuş 5.aydan sonramı ne
valla tatlım bende hastane masrafları konusunda kayınpederime güveniyorum ama son zamanlrda bozugum onlara o yüzden riske atmıyım diyorum..
senin fiyatlarında maşşallahhkız insan ilk diyo gözardı ediyim diyo ama sonrada 500-600 tl ye yapılan dogumlar var geri kalanla bebişimin diger ihtiyaclarını en güzel sekilde karsılasam diyorum
ayy bilmiyorum yaa tamam cok erken biizim için ama kurcalıyo işte insanın kafasını :26:
ya ıste aynı durumdayız esımde ısyerı karsılar dıyor ama ıste ya karsılamazsa kazık gıbı bıze kalıcak butun o masraf tamam ılk goz agrımız o bızım bıde bız bu bebegı 5 yıl bekledık cok paralar harcadık cok cıleler cektık esımde onu dıyor sımdı eger hamıle kalamasaydın bız bu parayı yıne tup bebek ıcın harcayacaktık dıyor ama yınede nebılıyım gere yok gıbı gelıyor bu harcanan para hayırlısı artık
haklısın belkı erken ama sonucta sımdıden karar vermek lazım kı ıcımıze sıne sıne devam edelım doktorlarımıza benım doktorum mesela ıcıme hıc sınmemeye basladı bı kere adam cok yogun ve sureklı tup bebek hastalarıyla ılgılenıyor aynı hastaneden baska bı doktora gıtsem bu sefer olmayacak esım zaten ılla bu doktor konusunda ısrarcı bu ayda gıdeyım bakalım cok kafam atarsa degıstırırım valla hıc bakmam doktorumu
kız kalk gel sende saite o zmn.. beraber gider gelirikk randevuları aynı zamanlara alırızz..
beklerken iki sohbet eder hamileligimizden sebep mükemmelleşmiş olan kocalarımızı cekiştiririz kaynanalara söveriz
hem fiyat olarak seninkiyle nerdeyse yarıyarıya..
valla bak düşün bu teklifimii bak cok ii yol arkadası olrum ben
valla kız ben cok ıstıyorum saıte gelmek ama benım adam ıstemedı orayı ıstemıyorda sebebını sorma valla bende bılmıyom tutturdu medıcana dıye bu hastanenın sahıbı patronunun kardesı gıttıgımızde hıc sıra beklemıyoruz fılan yaa ılgı alaka da ıyı o yuzden taktı bu hastaneye bıde dogum parası odemeyecegız fılan dıyor ama bakalım hayırlısı bu ayda gıdeyımde belkı kafam atar degıstırırım ahhh ahhh bende cekıstırcek bı adet kaynana var dusman basına bıle vermesın allah bugun cok buyuk hengame kopardık yıne yarın ola hayrola o konuda
Küçük tuvaletiniz geldiğinde tuvalete oturun ve idrarınızı yaparken 3-4 kez idrarınızı tutup bırakın. İşte siz idrarınızı tutup bırakırken kasıp gevşettiğiniz kaslarınız pelvik taban kaslarınızdır. Yani idrarınızı tutarken PC (Pubokoksigeus) kaslarınızı kasmakta, yaparken gevşetmektesiniz. Bu işlemi tuvaletten çıkmadan önce idrarınız bittikten hemen sonra yapmanız hareketi tam olarak belleğinize yerleştirmenize yarayacaktır.
allah yardımcın olsun kuzum o zmn
bu arada bak ne buldum.. normal dogum için.. dogumu kolaylastırıyomus kegel egzersizi..
bunu ebe arkadasımda söylemişti.. nasıl yapıldıgınıda aşagıda belirtiyorum
allah yardımcın olsun kuzum o zmn
bu arada bak ne buldum.. normal dogum için.. dogumu kolaylastırıyomus kegel egzersizi..
bunu ebe arkadasımda söylemişti.. nasıl yapıldıgınıda aşagıda belirtiyorum
saat kac olmuuss
ben yatar kızlar.. hepinizi öperim koccaman
canım bende şarılşarıl diyince çişimin geldigini farkettim.. yapıp yatıyoruumm
hadı ıyı geceler aman yapmadan yatma valla yatagı gol edersın sonra
bebiş işedi derim
günaydınlarrr
günaydın canım..sabaha sabah bugünde işe geldik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?