pardon ben takip ettiğim diğer forumlarla karıştırdım burayı bilgi amaçlı forumları kullandığım için olsa gerek uymuyor bana şekerim
haklısın canım ne biliyim insnaın kendi öz be öz anne babası ve kardeşleri yapınca bişiler daha dokunuyo affedemmiyo kaynana yapsa banane der geçerim... işin özeti sinirlendiğim nokta kendi öz be öz ailem benim yavrumun cenazesine gelmediler bahane: durumumuz yok..... neyse tekrar açıda sizide kendimid üzmeyeyim..
ben ne duydum.. diyolarki bebek saclandıgında mide bulantısı yapar..
o zmn mide bulantısı ceken arkadaslar bebekleriniz rapunzel gibi olcak biz midesi bulanmayanlarında kel olucak herhalde
bide özellikle kız bebekler cok mide bulantısı yaparmış :26:
onlar beni kırarken mutlu olabiliyorlarsa bende mutlu olurum ablan dogum yaptıgında koşa koşa gidiyorlarsa senni en zor gününde yanında yoksa bana göre bu anne babalık değil.. gelmedin bari telefonla ara sor bi baş sağlığı dile YOK... bana göre değil bunlar bu aile demek değil.. neysee canım herkesin yaşadıgı kendine agırdır sizler inş. yaşamazsınız hiç birini
ayrica cok bilgi amacli olsaydin haziran anneleri baslikli foruma grmezdin heralde, yani bn sirf saf bilgi icin boyle bi konuyu tercih etmezdim.yanlis tercih....
yok canm burasi kutuphane forumu degil,evet karistirmisin.burasi haziran anneleri.oluo boyle yol sasmalari.cikislar sag us koseden:)))
aaaaa çok sinirlendim kızlarr
dün misafirim gelecek dedim yaa.. yaa hiç cocuga otur yapam demiyolar sinir olmustum..
şimdi farkettim eşek sıpası tv ünitemi hep çizmiş
tv nin üzeride bi sürü el izi.. hadi onu sildim geçti ben bu çizgileri napcam yaaa..
krem lake bide nası belli oluyo
ayrica cok bilgi amacli olsaydin haziran anneleri baslikli foruma grmezdin heralde, yani bn sirf saf bilgi icin boyle bi konuyu tercih etmezdim.yanlis tercih....
o zmn mide bulantısı ceken arkadaslar bebekleriniz rapunzel gibi olcak biz midesi bulanmayanlarında kel olucak herhalde
onlar beni kırarken mutlu olabiliyorlarsa bende mutlu olurum ablan dogum yaptıgında koşa koşa gidiyorlarsa senni en zor gününde yanında yoksa bana göre bu anne babalık değil.. gelmedin bari telefonla ara sor bi baş sağlığı dile YOK... bana göre değil bunlar bu aile demek değil.. neysee canım herkesin yaşadıgı kendine agırdır sizler inş. yaşamazsınız hiç birini
canım bana doktor zeka test,nden hiç bahsetmedi ben bilmiyorum hiç nedir ne değildir bi tek 2 li testi olduk diğerlerini yaptırmıcaz galiba ama şu zeka testi neki iyice öğrenelim bilen varsa arkadaşlar ...
Bu arada benimde 21 inde ayyy inşallah bebeğim iyidirBen ara sıra endişeleniyorum hala
vallahi aslında böylee bi cevaba yazacak hiç bişi bulamıyorum amaa yazmadanda duramadımmmmmmmmm .....
arkadaşım burda hepimiz hamileyiz ve sıkıntılarımızı sorunlarımızı paylaşmak için girioruzz... gerektiğin de bilgi alışverişide yapıoruz... kaçırıosan özelden sorarsın yazarızzz....
abartmak demişsin kim neyi abartıo ben anlamadım... neden sıkıntılarımızı abartalımki
şu yazdığına bi bak ' gereksiz mesaj atmasak ..... canımlı cicimli konuşmasak ...' ne demek oluyo yani kime nasıl hitap edicemizi senden öğrenmicez ....
bizim burda o kadar samimi olduğmuz insanlar var hergün konuşuoruz bir sürü şey paylaşıoruz devlet dairesi değilki hanımlı beyli konuşalımmm .... ,)
pardon ben takip ettiğim diğer forumlarla karıştırdım burayı bilgi amaçlı forumları kullandığım için olsa gerek uymuyor bana şekerim
yok canm burasi kutuphane forumu degil,evet karistirmisin.burasi haziran anneleri.oluo boyle yol sasmalari.cikislar sag us koseden:)))
yannnniiiiiii öptüm senii şu anda
vallahii benn nilfarrr senin cevabınaaa karşılıkk ekistraaaaaaaaaaaaaaa bişiii yazmıycammm on numara olumşş aynen katılıorummm ,)
CANIM CANIM CANIM CANIMM :d AYYY ÇOK SEWİORUMM BÖYLEE YAZMAYII YHAA CANLARIMM BNMMMMMMMM
pelish ve gosdeye sonuna kadar katılıyorum bız burda sevınclerımızde uzuntulerımızıde paylasıyoruz canımlı cıcımlı konusmaktada bır sakınca gormuyoruz forum kurallarında bırbırınızle boyle konusmayın dıye bır madde mı varkı bız bılmıyoruz hem ıstedıgımız ınsanla ıstedıgımız samımıyetı kurarız he bu arada bırı bır sorununu ve faydalı bır bılgısını paylastıgındada bunu kımse goz ardı etmıyorkı herkezın her turlu sorununa herkez ortak bır sekılde care olmaya calısıyorkı bu bence cok guzel bır sey
selam tüm hamişler...
bende 2010 haziran annesiyim...
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum...
ozamnki heyecanlarımız geldi aklıma biraz göz atayım dedim.
umarım rahatsız olmamışsınızdır...
hepinize kocaman maşallah buaradaa
valla kocama baskı yapmaya basladım.. yeni eve gecersek bunları oturma odasına alalım salona yeni takım alalım diyemalesef canım o çiziklerin çaresi yok geçmiş olsun(
kız annem bendede mide bulantısı cekmemiş ama resmen küt saclı dogmusumAnaaa kızm kelmi olucak
Nurgulce. ya bu reklamlarda çıkıyodu araba kaportasını falan kalem gibi bişeyle çiziklerini kapatıyorlardı ne renk olursa olsun öle bişey işe yarmazmı acaba kapatmak için
hoşgeldin canımm ne güzelll :))) geçen sene bu zamanalr sende bizimle aynı heycanları yaşamışsınn :))selam tüm hamişler...
bende 2010 haziran annesiyim...
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum...
ozamnki heyecanlarımız geldi aklıma biraz göz atayım dedim.
umarım rahatsız olmamışsınızdır...
hepinize kocaman maşallah buaradaa
hem canımm hemmm cicimmmmm öpüom sneii en kocamanındannnnnCanım yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?