2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pardon ben takip ettiğim diğer forumlarla karıştırdım burayı bilgi amaçlı forumları kullandığım için olsa gerek uymuyor bana şekerim

ayrica cok bilgi amacli olsaydin haziran anneleri baslikli foruma grmezdin heralde, yani bn sirf saf bilgi icin boyle bi konuyu tercih etmezdim.yanlis tercih....

canım benim gerçekten ayıp etmişler haklısın ama olsun sonuçta yinede senin kendi kanın canın iki günlük dünya işte boşver kırgın olabilirsin ama yinede sen evlatlığını yap her ne kadar onlar sana ebeveynlik yapmamış olsalarda stres yapma kendine kimsenin hayatı dört dörtlük değil benimde eşimin ailesiyle problemlerim ama yinede gittiğimde kırgınlığımı belli etmem ama dediğin doğru el olsa boşver dersin amaa insanın kendinden geldiği zaman bişeyler daha farklı oluyo.

o saçlanma işi son aylarda oluyo mide buşlantısı yapmıyo mide yanması yapıo derler ama oda inandırıcı değil karnımız büyüdüğünde mide yukarı çıkıyo ve yatarken mide sıvısı agzına hemen geliveriyor ben son aylarda artık oturarark uyurdum... benim bebeğim ,ilki erkekti ve ben kusmaktan ayakta duramıyordum günde 15-20 kere kustugum olurdu dr bile şaşırıyordu artık.. bu arada oglum o kadar saçlıydıki kulakları görünmüyordu simsiyah dümdüzdü...( yavrum canım ciğerim anneciğini bekle sen)

yok ben buralardayım merak etmeyin, sadece bir fikrimi paylaştım eminim benim gibi düşünenler vardır forumda sadece tercuman oldum.

doğrudur canım kimse kendi yaşadıklarıyla bir başkasını değerlendiremez... allah yardımcın olsun... sen kendini üzmüyorsan sorun yoktur zaten. amaç en az yıpranmak ve yıpratmak... insanlar hatalarını anlasınlar diye uzak kalmak bazen en iyi çözümdür ... için ferahlasın inş hayırlısıyla en kısa zamanda...

ayrica cok bilgi amacli olsaydin haziran anneleri baslikli foruma grmezdin heralde, yani bn sirf saf bilgi icin boyle bi konuyu tercih etmezdim.yanlis tercih....

yok canm burasi kutuphane forumu degil,evet karistirmisin.burasi haziran anneleri.oluo boyle yol sasmalari.cikislar sag us koseden:)))

yannnniiiiiii öptüm senii şu anda

malesef canım o çiziklerin çaresi yok geçmiş olsun (

selam tüm hamişler...

bende 2010 haziran annesiyim...

hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum...

ozamnki heyecanlarımız geldi aklıma biraz göz atayım dedim.

umarım rahatsız olmamışsınızdır...

hepinize kocaman maşallah buaradaa

Anaaa kızm kelmi olucak

bende hiç bulantı yokk demek ki neymiş erkekkkkkkkkkk

canımm bide şöyle düşün kayınvaliden de kötü olsaydı...en azından şükret ki sana anne gibi yaklaşan kayınvaliden var.... içindeki durumu bizler bilemeyiz tabii ama aile bu atsan atamazsın satsan satamazsın.....

canım endişelenme bişi olsa sana sölerdi zate bende öle diom bazen artık hareketlensin diom da hareketlenincede bıkarsın diolar

pelish ve gosdeye sonuna kadar katılıyorum bız burda sevınclerımızde uzuntulerımızıde paylasıyoruz canımlı cıcımlı konusmaktada bır sakınca gormuyoruz forum kurallarında bırbırınızle boyle konusmayın dıye bır madde mı varkı bız bılmıyoruz hem ıstedıgımız ınsanla ıstedıgımız samımıyetı kurarız he bu arada bırı bır sorununu ve faydalı bır bılgısını paylastıgındada bunu kımse goz ardı etmıyorkı herkezın her turlu sorununa herkez ortak bır sekılde care olmaya calısıyorkı bu bence cok guzel bır sey

Nurgulce. ya bu reklamlarda çıkıyodu araba kaportasını falan kalem gibi bişeyle çiziklerini kapatıyorlardı ne renk olursa olsun öle bişey işe yarmazmı acaba kapatmak için

pardon ben takip ettiğim diğer forumlarla karıştırdım burayı bilgi amaçlı forumları kullandığım için olsa gerek uymuyor bana şekerim

yok canm burasi kutuphane forumu degil,evet karistirmisin.burasi haziran anneleri.oluo boyle yol sasmalari.cikislar sag us koseden:)))

vallahii benn nilfarrr senin cevabınaaa karşılıkk ekistraaaaaaaaaaaaaaa bişiii yazmıycammm on numara olumşş aynen katılıorummm ,)

CANIM CANIM CANIM CANIMM :d AYYY ÇOK SEWİORUMM BÖYLEE YAZMAYII YHAA CANLARIMM BNMMMMMMMM

yannnniiiiiii öptüm senii şu anda

valla burda bazen sakin ol sakin ol diyorum kendime canimi siksada biri ayyy canmmm bak ama boyle desek daha guzelll oluuuuurr filand emek zorunda kaliorum ama bian geliooo sabir tasi catlio isteneyse kizlar bn kacar artk is bitti 15 dk ya gderim evzagazima.hepinize guzel geceler mutlu yarinlar diliyorum esen kalin

Canım yaaaaaaaa

ayy rahatsız olmak ne demek ne güsel sen büyüttün miniğini bizimde kucağımıza alacağımız gün nasıl gelecek şu 6 ay nasıl geçecek bilmiyorum

malesef canım o çiziklerin çaresi yok geçmiş olsun (
valla kocama baskı yapmaya basladım.. yeni eve gecersek bunları oturma odasına alalım salona yeni takım alalım diye

Anaaa kızm kelmi olucak
kız annem bendede mide bulantısı cekmemiş ama resmen küt saclı dogmusum

Nurgulce. ya bu reklamlarda çıkıyodu araba kaportasını falan kalem gibi bişeyle çiziklerini kapatıyorlardı ne renk olursa olsun öle bişey işe yarmazmı acaba kapatmak için

yok tatlım yaa.. bazı mobilyalar icin var ama bu lakenin bi cözüm yolu yok
böyle olacagını bilsem hayatta yaptırmazdım zaten..

hoşgeldin canımm ne güzelll :))) geçen sene bu zamanalr sende bizimle aynı heycanları yaşamışsınn :))
neden rahatsız olaalım her zaman beklerizzz :)))

Canım yaaaaaaaa
hem canımm hemmm cicimmmmm öpüom sneii en kocamanındannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…