ben ne duydum.. diyolarki bebek saclandıgında mide bulantısı yapar..
o zmn mide bulantısı ceken arkadaslar bebekleriniz rapunzel gibi olcak biz midesi bulanmayanlarında kel olucak herhalde
bide özellikle kız bebekler cok mide bulantısı yaparmış :26:
canım demirmi verdi sanada büyük ihtimal onu vermiştir zatendeayy cnaım yha geçmiş olsun senin geçti die sewiniodum dün banada ilaç yazdılarr inşş onlarda bni daha kötü yapmazz(
canım valla çalışan olmak çok kötü işte yaa yemeklerde bile sıkıntı oluoo(( allah yardımcın olsun canımmm
offffff ama bennn çok üzüldümmm yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :2::2::2:
canım ne desem bilmiorum ama üzmemeye çalış kendini inşş bu bebişin sağ sağlimm sneinle olucakk ... hayatındaki bütün eksiklerin yerini doldurucak inşş :)
selam tüm hamişler...
bende 2010 haziran annesiyim...
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum...
ozamnki heyecanlarımız geldi aklıma biraz göz atayım dedim.
umarım rahatsız olmamışsınızdır...
hepinize kocaman maşallah buaradaa
pelish ve gosdeye sonuna kadar katılıyorum bız burda sevınclerımızde uzuntulerımızıde paylasıyoruz canımlı cıcımlı konusmaktada bır sakınca gormuyoruz forum kurallarında bırbırınızle boyle konusmayın dıye bır madde mı varkı bız bılmıyoruz hem ıstedıgımız ınsanla ıstedıgımız samımıyetı kurarız he bu arada bırı bır sorununu ve faydalı bır bılgısını paylastıgındada bunu kımse goz ardı etmıyorkı herkezın her turlu sorununa herkez ortak bır sekılde care olmaya calısıyorkı bu bence cok guzel bır sey
valla kocama baskı yapmaya basladım.. yeni eve gecersek bunları oturma odasına alalım salona yeni takım alalım diye
kız annem bendede mide bulantısı cekmemiş ama resmen küt saclı dogmusum
yok tatlım yaa.. bazı mobilyalar icin var ama bu lakenin bi cözüm yolu yok
böyle olacagını bilsem hayatta yaptırmazdım zaten..
valla kocama baskı yapmaya basladım.. yeni eve gecersek bunları oturma odasına alalım salona yeni takım alalım diye
hoşgeldin canımm ne güzelll :))) geçen sene bu zamanalr sende bizimle aynı heycanları yaşamışsınn :))
neden rahatsız olaalım her zaman beklerizzz :)))
hem canımm hemmm cicimmmmm öpüom sneii en kocamanındannnnn
canım endişelenme bişi olsa sana sölerdi zate bende öle diom bazen artık hareketlensin diom da hareketlenincede bıkarsın diolar
ayy rahatsız olmak ne demek ne güsel sen büyüttün miniğini bizimde kucağımıza alacağımız gün nasıl gelecek şu 6 ay nasıl geçecek bilmiyorum
hoşgeldin canımm ne güzelll :))) geçen sene bu zamanalr sende bizimle aynı heycanları yaşamışsınn :))
neden rahatsız olaalım her zaman beklerizzz :)))
hem canımm hemmm cicimmmmm öpüom sneii en kocamanındannnnn
ay benimki bildiğin rapunzel olacak o zaman
canım demirmi verdi sanada büyük ihtimal onu vermiştir zatende
doktor söylemişti zaten bulantılarını fazlalaştırabılır diyee
ki normaldede demir ilacı bulandırıyo biraz bünyeye göree
inşallah sende yapmaz öyle bişey
hoşgeldinizzzz
teşekkürler inşallah bizde sağlıkla alırız bebişlerimizi kucagımıza
ve bizde yazarız böylee topiclere :))
hepinize teşekkür ederim kızlarr bize böle bizden öncekiler gelip yazıyordu harika bir duygu annelıkkk. ayrıca bebekleriniz yaz bebeği olacak bence çok şanslısınızz çok cabuk serpilcekler büyücekler allah'ın izniyleeee:):) ve sonrada çiş kaka kusmuk ve gaz muhabbetlerinz baslıcak harıka bişi::)):)
1.5 yaş olduk biz kreşe başlıcaz mecburi bu haftaa:):)
canım mobılyaların beyazsa prontonun ahsap cılası var ondan bı denesen benım mobılyalarıda kopek cızmıstı ben onunla temızlemıstım bende yok etmıstı lekelerı ama senın mobılya nın tahtasını bılmyıorum belkı ıyı geşlır bu arada ben hep tozları pronto ahsap temızleme cılasıyla alıyorum boyle pamkcuk tozlar fılan olmuyor bıde yenı gıbı kalıyor ayyy cok bı reklam yapar gordum kendımı
heralde demir yazdı canım iki tane ilaç yazdı ama sormadım ne ilacı dieecanım demirmi verdi sanada büyük ihtimal onu vermiştir zatende
doktor söylemişti zaten bulantılarını fazlalaştırabılır diyee
ki normaldede demir ilacı bulandırıyo biraz bünyeye göree
inşallah sende yapmaz öyle bişey
Kocaman amaaaa komple yut beni
valla bu yorumun karsısında reklam ücreti almalısın
özel bez almıştım toz almak icin onlar cok güzel parlatıyo.. ama lake mobilya çiziginde hiç biri bi işe yaramıyo..
bi yakma olayı duydum ama detaylarınıbilmiyorum.. üzerine kolonya döküp yakıyolarmış falan ama bizimkinde işe yararmı bilmem :26:
heralde demir yazdı canım iki tane ilaç yazdı ama sormadım ne ilacı diee(
inşş oda bulandırmaz ben mahfoluom zatenn bide o başlarsa yandıkk(
yuttum gittii valalhiiiii
kız mobılyayı komple yakma allah korusundetayını bılmıyorsan yapma oyle tehlıkelı seyler ahsap bu alev alıverır
valla bu yorumun karsısında reklam ücreti almalısın
özel bez almıştım toz almak icin onlar cok güzel parlatıyo.. ama lake mobilya çiziginde hiç biri bi işe yaramıyo..
bi yakma olayı duydum ama detaylarınıbilmiyorum.. üzerine kolonya döküp yakıyolarmış falan ama bizimkinde işe yararmı bilmem :26:
hahaha yok kız yapmamkız mobılyayı komple yakma allah korusundetayını bılmıyorsan yapma oyle tehlıkelı seyler ahsap bu alev alıverır
canım biz o yakma işlemini lisede yapardık sıraların üstüne kolonya dökerdik sonra tenefislerde kaçamak içtiğimiz sigaranın çakmağıyla tutuştururduk tükenmez kalemle ne yazmışsak çıkardı hey gidi günleerr heyy şimdi bak mobilya üstlerini temizlemede kullansak nasıl olur diye düşünüyoruz
isminiz hayırlı olsun canım pek guzelmıs allah ısmıyle buyumeyı nasıp etsın ınş.
heralde demir yazdı canım iki tane ilaç yazdı ama sormadım ne ilacı diee(
inşş oda bulandırmaz ben mahfoluom zatenn bide o başlarsa yandıkk(
yuttum gittii valalhiiiii
ya bende içiyorum demir hapı iştahsızlık ve bulantı yapıyo biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?