2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay benimki bildiğin rapunzel olacak o zaman

canım demirmi verdi sanada büyük ihtimal onu vermiştir zatende
doktor söylemişti zaten bulantılarını fazlalaştırabılır diyee
ki normaldede demir ilacı bulandırıyo biraz bünyeye göree
inşallah sende yapmaz öyle bişey

hoşgeldinizzzz
teşekkürler inşallah bizde sağlıkla alırız bebişlerimizi kucagımıza
ve bizde yazarız böylee topiclere :))

Yav ben anlamıyoumm.Hamileyiz bizde yarın öbügün kısmetse çocuk büyüdüğünde misafirlik vaktinde o çocuğu ayırmam gözümden benn.Yemeğini kendim yediririm 3 yaşında çocuk bu sonuçta.bebek hatta..İllada çok kendi yesin istiyosn bi zahmet bi örtü istersinn..yok bacım yokkk millet rahat yaa.Bide demiş ya sende hamilesin çocuğun koltukları halledicek diye.Yaparsa benim çocuğum kendi evine yapıcak sanane yanii..Baya sinirlenmişim he

:)) iyi taktik aslında güzel düşünmüşsün :)))

canım mobılyaların beyazsa prontonun ahsap cılası var ondan bı denesen benım mobılyalarıda kopek cızmıstı ben onunla temızlemıstım bende yok etmıstı lekelerı ama senın mobılya nın tahtasını bılmyıorum belkı ıyı geşlır bu arada ben hep tozları pronto ahsap temızleme cılasıyla alıyorum boyle pamkcuk tozlar fılan olmuyor bıde yenı gıbı kalıyor ayyy cok bı reklam yapar gordum kendımı

işte şimdi şu ev meselesi olursa hamileyim yaa kırmıyo kocacım sagolsun iki sızlandım mı gelsin yeni mobilyalar
zaten eşya almam lazım sadece bi L koltugum var benim :26:

şu aşkı memnuda salondaki yeşil koltuklar varya kapitoneli onlardan istiyim ben yaa

ayy rahatsız olmak ne demek ne güsel sen büyüttün miniğini bizimde kucağımıza alacağımız gün nasıl gelecek şu 6 ay nasıl geçecek bilmiyorum

hepinize teşekkür ederim kızlarr bize böle bizden öncekiler gelip yazıyordu harika bir duygu annelıkkk. ayrıca bebekleriniz yaz bebeği olacak bence çok şanslısınızz çok cabuk serpilcekler büyücekler allah'ın izniyleeee:):) ve sonrada çiş kaka kusmuk ve gaz muhabbetlerinz baslıcak harıka bişi::)):)
1.5 yaş olduk biz kreşe başlıcaz mecburi bu haftaa:):)

maaşallah miniğine Allah uzun ömürler versin

Son düzenleme:

valla bu yorumun karsısında reklam ücreti almalısın
özel bez almıştım toz almak icin onlar cok güzel parlatıyo.. ama lake mobilya çiziginde hiç biri bi işe yaramıyo..
bi yakma olayı duydum ama detaylarınıbilmiyorum.. üzerine kolonya döküp yakıyolarmış falan ama bizimkinde işe yararmı bilmem :26:

heralde demir yazdı canım iki tane ilaç yazdı ama sormadım ne ilacı diee (
inşş oda bulandırmaz ben mahfoluom zatenn bide o başlarsa yandıkk (

Kocaman amaaaa komple yut beni

yuttum gittii valalhiiiii

kız mobılyayı komple yakma allah korusun detayını bılmıyorsan yapma oyle tehlıkelı seyler ahsap bu alev alıverır

kız mobılyayı komple yakma allah korusun detayını bılmıyorsan yapma oyle tehlıkelı seyler ahsap bu alev alıverır

canım biz o yakma işlemini lisede yapardık sıraların üstüne kolonya dökerdik sonra tenefislerde kaçamak içtiğimiz sigaranın çakmağıyla tutuştururduk tükenmez kalemle ne yazmışsak çıkardı hey gidi günleerr heyy şimdi bak mobilya üstlerini temizlemede kullansak nasıl olur diye düşünüyoruz

tatlım o tütsüleme olayı lake de işe yarıyormu bilmiyorum ama böyle venge mobilyalarda yarıyor ben yaptım orta sehpama ... çaydanlık koymuştuk altına nihale de koymuştum ama iz yapmış bende üzerine az biraz kolonya döktüm çakmağı çaktım o kolonya döktüğüm yerde ilerledi ateş sonra hemen kuru bi bezle üzerinden geçtim pırıl pırıl oldu

hahaha yok kız yapmam
ama baktım benim koca yenisini almıyo oz mn yaparım yanlışlıkla oldu derim

çakaaalll

ya bende içiyorum demir hapı iştahsızlık ve bulantı yapıyo biraz

oyy oyyy yandık kuzum bizzz yhaa (( bende bulantı ve iştahsızlık zaten var daha beter yapıcakk buu bnii
doktor dioki gnde 3 öğün yerine 6 öğün ye dioo bende dedimki ne 3ü bn 1 öğün zor yiyom dedimm (( öle olmaz yemeye çalış dio olmuyo kii yhaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…