2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyy ben ölüorummm yhaaaaaa ((((((((((( bu bulantılar kusmaalr beni öldürecekk geçsinn artık yhaaa (((((((((2::2::2::2:

ay canm ya bnde zamannda nie midem bulanmio diyenlerdenim nasil yardimci olayim azicik biskuvi ye bnce bastirsin midni,tuzlu cizi filan ye

aaaaa çok sinirlendim kızlarr
dün misafirim gelecek dedim yaa.. yaa hiç cocuga otur yapam demiyolar sinir olmustum..
şimdi farkettim eşek sıpası tv ünitemi hep çizmiş

tv nin üzeride bi sürü el izi.. hadi onu sildim geçti ben bu çizgileri napcam yaaa..
krem lake bide nası belli oluyo

ya benim ayaklarım hiç ısınmıyor buz gibi hamile kalmadan önce de öleydi zaten.bi da sağ kasığım ağrıyo.hiç batma yaşayanlar oldu mu böyle düğme batar gibi hani?

aynen canım bende de ısınamama problemi var.Ayaklar özellikle ayak parmaklarım.Bi de o batmalar boşluklarımda oluyo böyle aniden gülünce kalkınca falan ama gaz diye düşünüyorum keskin bi batma.düğme batar gibi değil.

sana gülüyorum hayatıma 2 gündür renk kattın.şurda 6-7 aylık üyesin..kaç yıldır burdayım senin kadarını görmedim.ilk ve sonsun burda.allah bebeğine sağlık versin.

arkadaşım sen öbür arkadaşa niye yükleniyorsun anlamadım ben yani gerçekten soruyorum arada okuyamamışım galiba 2-3 gündür atışıyosunuz ya insan neden diyo:26::26::26:

azerbaycanda mı kız olunca aldırıyolar ne kadar ilkel bişi ya töbe töbee.

yani okadar da degil de,oyle yapanlar varmis mesela 5 kizida olsa mutlaka 1 oglan istiolar e tuturana kadar olmasa kizi aldiriolar.ondan sayin ilhami aliyev de kizmis demis bidaha cinsiyet solenmicek.oyuzden kafam karisti ama bnm de icime oglan doguo..Allahim saglik haberini alyim gittigimde cinsiyetten once nolurrrr.buarada duami da ettim

ahhh ahhh hele dur demeyen annelerr mahvetti beni mutfagımız duvarı boydan boyaa tükenmez mavi kalem hep çizmiş yukarıdan aşağı kiradayım inş. tayin çıkar giderimde ev sahibi görmeden kurtulurum şuan grünce bile sinir oluyorum eve zaten gıcık oluyorum

yaa çok sinir oluyorum böyle annelere ya.Bana da geçen geldi görümcem kalem istedi çocuk yazsın çizsin diye ya be kadın o çpcuğa kalem verilir mi?ben kalem arayayım derken eşim kızdı ne kalemi her tarafı çizicek dedi.Nerden bulduysa kalemi baktım elinde bişey diyeemdim.Eh tabi olan bizim koltuklara oldu.Allahtan koyu kahve çok belli olmuyo sonradan farkettim zaten.Öyle çıkarmaya çalıştım.Ya sen napcam açık lake bidee ya niye böyle yapıyolar bizde mi böyle olcaz ya.

canım benim doktor dörtlü test yapıyo o da 16 ile 18. haftalar arası yapılıyo haftaya yaptırıcam inşallah bişey çıkmaz artık minişime bişeyler almaya başlarım artık.

canım ben şunu bilir şunu söylerim çocuğun her istediğini yapmayacaksın ne isterse eline vermeyeceksin sonra başka yerlerdede zapt edemiyosun Allah bize sağlıklı hayırlı uslu evlatlar nasip etsin ama iş birazda biz annelerde bitiyo sanırım.

arkadaşım sen öbür arkadaşa niye yükleniyorsun anlamadım ben yani gerçekten soruyorum arada okuyamamışım galiba 2-3 gündür atışıyosunuz ya insan neden diyo:26::26::26:

smdi arkadasim bn iki arkadasimizin ikisinde de hata buldum cnku herkes fikrini savunurken baskalarini yargilar sekilde soylememeli bnce.cardelens arkadasimizn hatasi cok bagisla bni cardelenscim sadece bnde fikrimi diyorum,bnce bebekleri eve atmak icin mi dogurdunuz gibi bi laf bira agir kaciyrcalismak isteyen var calismak zorunda olan var,o biraz agir kacmis.Sonra ikinci arkadasimin dahatasi bnce snde beni affet arkadasim sadece fikrimi dityorum, tepkimizi dile getirirken biraz daha sinirlerimize hakim olalim daha duzgun sozlerle karsi tarafa hatali bi soz soyledigini anlatalim.bole olursa her iki tarafta yatisir:))cnku herkesin kendi fikri var kimseyi bu tur solerle yargilamakolmaz.ne kimse kimseye bebekleri eve atmak icinmi dogurdunuz diyebilmeli nede kimse kimseye geri kafali muamelesi yapmali.ve sonunda cok cocukca laflar edildi.birbirinizin bebeklerini de karistirmayin bu ise onlar daha cok masum,beddua eder gibi bibirinzin bebeklerine saglik dilemeyin...

ay sorma bendede basladılar yeniden
dün demir ilacı içmeye başladım bugün cok fenayım
tam geçti derken baslayınca dahada bi kötü oldum
ayy canım tühh başladımı senin gene :SS:S
bnmmm hiçç geçmediii lanet ettim artıkk açımm sbahatan berii bişi yiyemedim leblebi sadece o kdar :S:S
her gün kus kuss halim kalmadı artık bu doktorlarada başlıcam hiç bişi yapmıolar yhaaa ((((

diyorum ki gerekli gereksiz msj atmasakta herkes forumu takip etse. canimlı cicimli değilde daha bilgilendirici bilgilerimizi yada deneyimlerimizi paylaşsak. duygular paylaşılmalı ama sanki abartma var. Benimle aynı fikirde olan yok mu? takip edemiyoruz belki faydalı bilgiler var ama arada kaynıyoo

vala paylasan bilgi de paylasio ama hamilelikte sanirim duygular cok one plana ciktigi icin genelde herkes duygularini anlatmak istio.bu da kotu bisey degil ki...

şimdi anladım canım açıklama için teşekkürler

yaa koltuklarımda krem üzeirne örtü örtmüştüm.. iyikide örtmüşüm çünkü pasta bulaştırmış.. cocuk daha 3 yasında sen yediriver canım nolcak
bide teyzesi bana demezmi canımm senin cocuk oldugunda bu mobilyalarını mahvedcek
benim cocugum yaparsa benim evimde yapsın benim problemim ama baskalarının evinde yapmasına nie izin veriyim
bi kaynanamın akrabalarının cocuklarıda masamı mahvetmişti..
yazık günah yaa o kadar para verip yaptırıyoruz çocukları gelsin çizsin diyemi

BUNU sana söylemeleri de cabası olmuş yani:)haklısın canım sen bişey söylesen hatalı olursun emin ol.

canım benim bebeğin olunca onunla uğraşmaktan gözün görmez ne kayınvalideyi ne başkasını sen sadece bebeğini ve kendini düşün takma kimseyi kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…