ayyyyy ben ölüorummm yhaaaaaa((((((((((( bu bulantılar kusmaalr beni öldürecekk geçsinn artık yhaaa ((((((((( 2::2::2::2:
ya doktorunuza söylediniz mi bu şiddetli bulantılar kusmalar falan bayağı arkadaşda var bu şikayetler bunun bi çaresi yok mu?Ben de üzülüyorum valla böyle duyunca
ayyyyy ben ölüorummm yhaaaaaa((((((((((( bu bulantılar kusmaalr beni öldürecekk geçsinn artık yhaaa ((((((((( 2::2::2::2:
ya benim ayaklarım hiç ısınmıyor buz gibi hamile kalmadan önce de öleydi zaten.bi da sağ kasığım ağrıyo.hiç batma yaşayanlar oldu mu böyle düğme batar gibi hani?
hadi ya o zaman iki kişiden birden haber bekliyoruz.
sana gülüyorum hayatıma 2 gündür renk kattın.şurda 6-7 aylık üyesin..kaç yıldır burdayım senin kadarını görmedim.ilk ve sonsun burda.allah bebeğine sağlık versin.
azerbaycanda mı kız olunca aldırıyolar ne kadar ilkel bişi ya töbe töbee.
aaaaa çok sinirlendim kızlarr
dün misafirim gelecek dedim yaa.. yaa hiç cocuga otur yapam demiyolar sinir olmustum..
şimdi farkettim eşek sıpası tv ünitemi hep çizmiş
tv nin üzeride bi sürü el izi.. hadi onu sildim geçti ben bu çizgileri napcam yaaa..
krem lake bide nası belli oluyo
aaaaa çok sinirlendim kızlarr
dün misafirim gelecek dedim yaa.. yaa hiç cocuga otur yapam demiyolar sinir olmustum..
şimdi farkettim eşek sıpası tv ünitemi hep çizmiş
tv nin üzeride bi sürü el izi.. hadi onu sildim geçti ben bu çizgileri napcam yaaa..
krem lake bide nası belli oluyo
zeka testini kaçıncı hafta yapıyolar ki. ben en son ikili testi yaptırdım iyi çıktı. kontrolüm 24 ünde heyecanla bekliyorum. bu sefer öğrenirim artık cinsiyeti inşallah.
telsizi araştırdım biraz. weewell iyi görünüyor. ama eski bi modeli var kol askılı onu beğendim. o da her yer de yok. başka çeşitlerini araştırıyorum şimdi.
yaa çok sinir oluyorum böyle annelere ya.Bana da geçen geldi görümcem kalem istedi çocuk yazsın çizsin diye ya be kadın o çpcuğa kalem verilir mi?ben kalem arayayım derken eşim kızdı ne kalemi her tarafı çizicek dedi.Nerden bulduysa kalemi baktım elinde bişey diyeemdim.Eh tabi olan bizim koltuklara oldu.Allahtan koyu kahve çok belli olmuyo sonradan farkettim zaten.Öyle çıkarmaya çalıştım.Ya sen napcam açık lake bidee ya niye böyle yapıyolar bizde mi böyle olcaz ya.
arkadaşım sen öbür arkadaşa niye yükleniyorsun anlamadım ben yani gerçekten soruyorum arada okuyamamışım galiba 2-3 gündür atışıyosunuz ya insan neden diyo:26::26::26:
ayy canım tühh başladımı senin gene :SS:Say sorma bendede basladılar yeniden
dün demir ilacı içmeye başladım bugün cok fenayım
tam geçti derken baslayınca dahada bi kötü oldum
söylemezmiyim canımm 47,5la hamile kaldım şimdi 45im zaten direk anlıolar 45 i görünce tartıda ama yok hiç bişi yapamıolarmışş bulantı ve kumalara 3 ayı bekle geçsin diolar 13+2 detim ne zaman geçicek artık hiç bilmiorummayyyyy ben ölüorummm yhaaaaaa((((((((((( bu bulantılar kusmaalr beni öldürecekk geçsinn artık yhaaa ((((((((( 2::2::2::2:
ya doktorunuza söylediniz mi bu şiddetli bulantılar kusmalar falan bayağı arkadaşda var bu şikayetler bunun bi çaresi yok mu?Ben de üzülüyorum valla böyle duyunca((((
ay canm ya bnde zamannda nie midem bulanmio diyenlerdenim nasil yardimci olayim azicik biskuvi ye bnce bastirsin midni,tuzlu cizi filan ye
yok canımm yhaa bana hiç etki etmio çubukla leblebbi ye ye bağımlılık oldu galiba etkilemio artıkk(((((((((((((
diyorum ki gerekli gereksiz msj atmasakta herkes forumu takip etse. canimlı cicimli değilde daha bilgilendirici bilgilerimizi yada deneyimlerimizi paylaşsak. duygular paylaşılmalı ama sanki abartma var. Benimle aynı fikirde olan yok mu? takip edemiyoruz belki faydalı bilgiler var ama arada kaynıyoo
smdi arkadasim bn iki arkadasimizin ikisinde de hata buldum cnku herkes fikrini savunurken baskalarini yargilar sekilde soylememeli bnce.cardelens arkadasimizn hatasi cok bagisla bni cardelenscim sadece bnde fikrimi diyorum,bnce bebekleri eve atmak icin mi dogurdunuz gibi bi laf bira agir kaciyrcalismak isteyen var calismak zorunda olan var,o biraz agir kacmis.Sonra ikinci arkadasimin dahatasi bnce snde beni affet arkadasim sadece fikrimi dityorum, tepkimizi dile getirirken biraz daha sinirlerimize hakim olalim daha duzgun sozlerle karsi tarafa hatali bi soz soyledigini anlatalim.bole olursa her iki tarafta yatisir:))cnku herkesin kendi fikri var kimseyi bu tur solerle yargilamakolmaz.ne kimse kimseye bebekleri eve atmak icinmi dogurdunuz diyebilmeli nede kimse kimseye geri kafali muamelesi yapmali.ve sonunda cok cocukca laflar edildi.birbirinizin bebeklerini de karistirmayin bu ise onlar daha cok masum,beddua eder gibi bibirinzin bebeklerine saglik dilemeyin...
ahhh ahhh hele dur demeyen annelerr mahvetti beni mutfagımız duvarı boydan boyaa tükenmez mavi kalem hep çizmiş yukarıdan aşağı kiradayım inş. tayin çıkar giderimde ev sahibi görmeden kurtulurum şuan grünce bile sinir oluyorum eve zaten gıcık oluyorum
yaa çok sinir oluyorum böyle annelere ya.Bana da geçen geldi görümcem kalem istedi çocuk yazsın çizsin diye ya be kadın o çpcuğa kalem verilir mi?ben kalem arayayım derken eşim kızdı ne kalemi her tarafı çizicek dedi.Nerden bulduysa kalemi baktım elinde bişey diyeemdim.Eh tabi olan bizim koltuklara oldu.Allahtan koyu kahve çok belli olmuyo sonradan farkettim zaten.Öyle çıkarmaya çalıştım.Ya sen napcam açık lake bidee ya niye böyle yapıyolar bizde mi böyle olcaz ya.
ayy canım tühh başladımı senin gene :SS:S
bnmmm hiçç geçmediii lanet ettim artıkk açımm sbahatan berii bişi yiyemedim leblebi sadece o kdar :S:S
her gün kus kuss halim kalmadı artık bu doktorlarada başlıcam hiç bişi yapmıolar yhaaa((((
söylemezmiyim canımm 47,5la hamile kaldım şimdi 45im zaten direk anlıolar 45 i görünce tartıda ama yok hiç bişi yapamıolarmışş bulantı ve kumalara 3 ayı bekle geçsin diolar 13+2 detim ne zaman geçicek artık hiç bilmiorumm((((
yok canımm yhaa bana hiç etki etmio çubukla leblebbi ye ye bağımlılık oldu galiba etkilemio artıkk(((((((((((((
başladı valla canımm zaten tahmn etmiştim demir ilacının böyle yapacagını o yuzden içmedim içmedim bi başladım cok kötüyüm aynen
doktorlar bişey yapmaz sallamıyorlar bile bu konuda hiç
geçer falan filan cubuk yee falan faydası olmuyorki agır geçince
bişeyler ye ama yemeyınce daha kötü
bende ilk defa bi süt içiyim dedim olmadı
yaa koltuklarımda krem üzeirne örtü örtmüştüm.. iyikide örtmüşüm çünkü pasta bulaştırmış.. cocuk daha 3 yasında sen yediriver canım nolcak
bide teyzesi bana demezmi canımm senin cocuk oldugunda bu mobilyalarını mahvedcek
benim cocugum yaparsa benim evimde yapsın benim problemim ama baskalarının evinde yapmasına nie izin veriyim
bi kaynanamın akrabalarının cocuklarıda masamı mahvetmişti..
yazık günah yaa o kadar para verip yaptırıyoruz çocukları gelsin çizsin diyemi
ama ne guzel ıkınızde ıstanbuldasınız en azından cok sıkılsan yıne bı sekılde gıdersın benım annem canakkalede dun telefonda konusurken o agladı ben agladım dedm dogumuma bıle gelemıycen nıye tasındınızkı oraya fılan baya bı aglastık en cok zoruma gıden dogumda kayınvalıdemle basbasa olmak kadın zaten zıvanadan cıkmıs durumda her seferınde sınır harbı yasatıyor bana nasıl basa cıkıcam onunla hıc bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?