zeka testini kaçıncı hafta yapıyolar ki. ben en son ikili testi yaptırdım iyi çıktı. kontrolüm 24 ünde heyecanla bekliyorum. bu sefer öğrenirim artık cinsiyeti inşallah.
telsizi araştırdım biraz. weewell iyi görünüyor. ama eski bi modeli var kol askılı onu beğendim. o da her yer de yok. başka çeşitlerini araştırıyorum şimdi.
canım benim bebeğin olunca onunla uğraşmaktan gözün görmez ne kayınvalideyi ne başkasını sen sadece bebeğini ve kendini düşün takma kimseyi kafana.
ayy canım tühh başladımı senin gene :SS:S
bnmmm hiçç geçmediii lanet ettim artıkk açımm sbahatan berii bişi yiyemedim leblebi sadece o kdar :S:S
her gün kus kuss halim kalmadı artık bu doktorlarada başlıcam hiç bişi yapmıolar yhaaa((((
söylemezmiyim canımm 47,5la hamile kaldım şimdi 45im zaten direk anlıolar 45 i görünce tartıda ama yok hiç bişi yapamıolarmışş bulantı ve kumalara 3 ayı bekle geçsin diolar 13+2 detim ne zaman geçicek artık hiç bilmiorumm((((
yok canımm yhaa bana hiç etki etmio çubukla leblebbi ye ye bağımlılık oldu galiba etkilemio artıkk(((((((((((((
CANIM BEN 15 HAFTADAYIM VE YENİ GEÇTİ GİBİ ARADA YİNE OLUYO TUZLU DA YESENİZ TATLI DA FARKETMEZ BEN İŞ YERİNDEKİ YEMEKLER KÖTÜ EDİYODU ÇÜNKÜ YAPTIKLARI YAĞDAN MI SALÇADAN MI BİLMİOM BOĞAZIMI YAKIO RESMEN YA
diyorum ki gerekli gereksiz msj atmasakta herkes forumu takip etse. canimlı cicimli değilde daha bilgilendirici bilgilerimizi yada deneyimlerimizi paylaşsak. duygular paylaşılmalı ama sanki abartma var. Benimle aynı fikirde olan yok mu? takip edemiyoruz belki faydalı bilgiler var ama arada kaynıyoo
merhaba arkadaşlar nasılsınız. bebişleriniz de iyidir umarım...bulantılar iştahsızlıklar sizi üzmesin bende aynı durumdayım ama dr um bebek sağlıklı demekki seni bu kadar etkilediğine göre dediaklıma bu gelince tebessüm ettiriyor bana...
kızlar ayzan diye bir arkadaşımız vardı uzun zamandır göremiyorum,endişeleniyorum. tüpbebek yöntemiyle hamile kalmıştı.izmirde yaşıyorudu,ben mi rastlamıyorum acaba arada geliyor da ,haberdar olan var mı:26:
zeka testi de nasıl bişey nasıl yapılıyor?
aynen.. kendi ailemden daha kimseye hamile oldugumu sölemedim... kayınvalidem bilior bi onu seviyorum kendi annem gibi.. anneme kırgınım kızgınım.. bu kırgınlık hiç geçmeyecek 8. ayda belki kendi aileme sölerim belki sölemem bilemiyorum.. herkesin yada bir kaçımızın ailesi ile sıkıntıları olabilir annem şöle böle diye anlatmayın kızlar bana dokunuyo yani...
diyorum ki gerekli gereksiz msj atmasakta herkes forumu takip etse. canimlı cicimli değilde daha bilgilendirici bilgilerimizi yada deneyimlerimizi paylaşsak. duygular paylaşılmalı ama sanki abartma var. Benimle aynı fikirde olan yok mu? takip edemiyoruz belki faydalı bilgiler var ama arada kaynıyoo
canım benim üzülme sakın , imtihan dünyası. sende ki eksiklik bizde olunca gözüne batabilir çok normal.ama dünya hali hep birileri eksiklik yaşarken diğerleri yaşamayacak. senin hayatında ki artılar da anneleriyle iyi olanlarda yoktur. hayat böyle bir dengeye sahip, sen kendini ve bebeğini üzme. bak ne tatlı bir kayımvaliden varmış. kaynana sorunu yaşayanlarda senin yazdıklarına incinmiştir hayat bu...
yaa koltuklarımda krem üzeirne örtü örtmüştüm.. iyikide örtmüşüm çünkü pasta bulaştırmış.. cocuk daha 3 yasında sen yediriver canım nolcak
bide teyzesi bana demezmi canımm senin cocuk oldugunda bu mobilyalarını mahvedcek
benim cocugum yaparsa benim evimde yapsın benim problemim ama baskalarının evinde yapmasına nie izin veriyim
bi kaynanamın akrabalarının cocuklarıda masamı mahvetmişti..
yazık günah yaa o kadar para verip yaptırıyoruz çocukları gelsin çizsin diyemi
bana ms attı dün kızım oluyo diye sanırım iyidir
haklısın canım ne biliyim insnaın kendi öz be öz anne babası ve kardeşleri yapınca bişiler daha dokunuyo affedemmiyo kaynana yapsa banane der geçerim... işin özeti sinirlendiğim nokta kendi öz be öz ailem benim yavrumun cenazesine gelmediler bahane: durumumuz yok..... neyse tekrar açıda sizide kendimid üzmeyeyim..
adaşım bildiğim kadarıyla yine kan veryosun da ama yanlış bişi demiyim ben yaptrmadım dr 3-4 lü daha garantili olur dedi ve ben 3 lü test olcaz bakalım cinsiyetimizde o zaman belli olcak canım 26 diuodum ya dün baktım dr var 2 de 22 ne aldım tabi bi aksilik çıkarmzsa işyeri 22 de gidicem dr a zaman zate gelmio bi türlü
ay canım ya çok sağol ,kızı olacağı belliydi ama ikili testte sorun yaşamıştı en son sonra da görmedim ,birsürü kuruntu yaptım sonradaçok çok sevindim sağol. nete girmiyor sanırım o zaman,özelden de sordum kaç kez çünkü.elh.
vallahi aslında böylee bi cevaba yazacak hiç bişi bulamıyorum amaa yazmadanda duramadımmmmmmmmm .....
arkadaşım burda hepimiz hamileyiz ve sıkıntılarımızı sorunlarımızı paylaşmak için girioruzz... gerektiğin de bilgi alışverişide yapıoruz... kaçırıosan özelden sorarsın yazarızzz....
abartmak demişsin kim neyi abartıo ben anlamadım... neden sıkıntılarımızı abartalımki
şu yazdığına bi bak ' gereksiz mesaj atmasak ..... canımlı cicimli konuşmasak ...' ne demek oluyo yani kime nasıl hitap edicemizi senden öğrenmicez ....
bizim burda o kadar samimi olduğmuz insanlar var hergün konuşuoruz bir sürü şey paylaşıoruz devlet dairesi değilki hanımlı beyli konuşalımmm .... ,)
pardon ben takip ettiğim diğer forumlarla karıştırdım burayı bilgi amaçlı forumları kullandığım için olsa gerek uymuyor bana şekerim
canım benim sen acının büyüklüğüyle onların yaptıkları eksikliği kaldıramamışsın.tabi ki insanın ailesinde sıkıntı yaşaması çok çok daha ağır bir imtihandır. allah yardımcın olsun. ama insana allah kaldıramayacağı yük yüklemez. onlarda üzülüyorlardır yaptıklarına eminim bu kadar etkileneceğini bilselerdi daha farklı davranırlardı. ama aile bu atılıp satılacak birşey değil ki gücümüz yettiğince görmeden duymadan yaşamaya çalışmak kendimize en büyük iyilik olur sanırım. çünkü insan onlara kırgınken hiiiç mutlu olamıyor ki
ayy cnaım yha geçmiş olsun senin geçti die sewiniodum dün banada ilaç yazdılarr inşş onlarda bni daha kötü yapmazzbaşladı valla canımm zaten tahmn etmiştim demir ilacının böyle yapacagını o yuzden içmedim içmedim bi başladım cok kötüyüm aynen
doktorlar bişey yapmaz sallamıyorlar bile bu konuda hiç
geçer falan filan cubuk yee falan faydası olmuyorki agır geçince
bişeyler ye ama yemeyınce daha kötü
bende ilk defa bi süt içiyim dedim olmadı
canım valla çalışan olmak çok kötü işte yaa yemeklerde bile sıkıntı oluooCANIM BEN 15 HAFTADAYIM VE YENİ GEÇTİ GİBİ ARADA YİNE OLUYO TUZLU DA YESENİZ TATLI DA FARKETMEZ BEN İŞ YERİNDEKİ YEMEKLER KÖTÜ EDİYODU ÇÜNKÜ YAPTIKLARI YAĞDAN MI SALÇADAN MI BİLMİOM BOĞAZIMI YAKIO RESMEN YA
haklısın canım ne biliyim insnaın kendi öz be öz anne babası ve kardeşleri yapınca bişiler daha dokunuyo affedemmiyo kaynana yapsa banane der geçerim... işin özeti sinirlendiğim nokta kendi öz be öz ailem benim yavrumun cenazesine gelmediler bahane: durumumuz yok..... neyse tekrar açıda sizide kendimid üzmeyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?