2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar nasılsınız. bebişleriniz de iyidir umarım...bulantılar iştahsızlıklar sizi üzmesin bende aynı durumdayım ama dr um bebek sağlıklı demekki seni bu kadar etkilediğine göre dedi aklıma bu gelince tebessüm ettiriyor bana...

kızlar ayzan diye bir arkadaşımız vardı uzun zamandır göremiyorum,endişeleniyorum. tüpbebek yöntemiyle hamile kalmıştı.izmirde yaşıyorudu,ben mi rastlamıyorum acaba arada geliyor da ,haberdar olan var mı:26:

zeka testi de nasıl bişey nasıl yapılıyor?

canım benim bebeğin olunca onunla uğraşmaktan gözün görmez ne kayınvalideyi ne başkasını sen sadece bebeğini ve kendini düşün takma kimseyi kafana.

aynen.. kendi ailemden daha kimseye hamile oldugumu sölemedim... kayınvalidem bilior bi onu seviyorum kendi annem gibi.. anneme kırgınım kızgınım.. bu kırgınlık hiç geçmeyecek 8. ayda belki kendi aileme sölerim belki sölemem bilemiyorum.. herkesin yada bir kaçımızın ailesi ile sıkıntıları olabilir annem şöle böle diye anlatmayın kızlar bana dokunuyo yani...

Valla burda herkes birbirine canımlı cicimli konuşuyo baştada ben gösde falan..Sadece girip fikir alıp bişi sormaklada olmuyo burda..Acı tatlı okada şeylerimizi paylaşıyoruz kii benim şehsen telefonlada görüştüğüm arkadaşlarım oldu burdaa.Kusura bakkma ama ben seninle aynı fikirde değilim..Öğrenmek istediğin faydalı bilgiler olursa yazdıklarına fikiri olanlar cevap verir zaten bunuda takip edersen görürsün arada kaynamaz

bana ms attı dün kızım oluyo diye sanırım iyidir

zeka testi de nasıl bişey nasıl yapılıyor?

adaşım bildiğim kadarıyla yine kan veryosun da ama yanlış bişi demiyim ben yaptrmadım dr 3-4 lü daha garantili olur dedi ve ben 3 lü test olcaz bakalım cinsiyetimizde o zaman belli olcak canım 26 diuodum ya dün baktım dr var 2 de 22 ne aldım tabi bi aksilik çıkarmzsa işyeri 22 de gidicem dr a zaman zate gelmio bi türlü

canım benim üzülme sakın , imtihan dünyası. sende ki eksiklik bizde olunca gözüne batabilir çok normal.ama dünya hali hep birileri eksiklik yaşarken diğerleri yaşamayacak. senin hayatında ki artılar da anneleriyle iyi olanlarda yoktur. hayat böyle bir dengeye sahip, sen kendini ve bebeğini üzme. bak ne tatlı bir kayımvaliden varmış. kaynana sorunu yaşayanlarda senin yazdıklarına incinmiştir hayat bu...

vallahi aslında böylee bi cevaba yazacak hiç bişi bulamıyorum amaa yazmadanda duramadımmmmmmmmm .....
arkadaşım burda hepimiz hamileyiz ve sıkıntılarımızı sorunlarımızı paylaşmak için girioruzz... gerektiğin de bilgi alışverişide yapıoruz... kaçırıosan özelden sorarsın yazarızzz....
abartmak demişsin kim neyi abartıo ben anlamadım... neden sıkıntılarımızı abartalımki
şu yazdığına bi bak ' gereksiz mesaj atmasak ..... canımlı cicimli konuşmasak ...' ne demek oluyo yani kime nasıl hitap edicemizi senden öğrenmicez ....
bizim burda o kadar samimi olduğmuz insanlar var hergün konuşuoruz bir sürü şey paylaşıoruz devlet dairesi değilki hanımlı beyli konuşalımmm .... ,)

haklısın canım ne biliyim insnaın kendi öz be öz anne babası ve kardeşleri yapınca bişiler daha dokunuyo affedemmiyo kaynana yapsa banane der geçerim... işin özeti sinirlendiğim nokta kendi öz be öz ailem benim yavrumun cenazesine gelmediler bahane: durumumuz yok..... neyse tekrar açıda sizide kendimid üzmeyeyim..

aynen yaa yapacaksa kıracaksa kendi çocuğumuz yapsın ...hiç hoşlanmam öyle misafirliğe gidip çocuğuna kendi evindeymiş gibi hissettirenleri ....bilsin yabancı bi yerde yapılmayacağını

bana ms attı dün kızım oluyo diye sanırım iyidir

ay canım ya çok sağol ,kızı olacağı belliydi ama ikili testte sorun yaşamıştı en son sonra da görmedim ,birsürü kuruntu yaptım sonrada çok çok sevindim sağol. nete girmiyor sanırım o zaman,özelden de sordum kaç kez çünkü.elh.

pardon ben takip ettiğim diğer forumlarla karıştırdım burayı bilgi amaçlı forumları kullandığım için olsa gerek uymuyor bana şekerim

canım benim sen acının büyüklüğüyle onların yaptıkları eksikliği kaldıramamışsın.tabi ki insanın ailesinde sıkıntı yaşaması çok çok daha ağır bir imtihandır. allah yardımcın olsun. ama insana allah kaldıramayacağı yük yüklemez. onlarda üzülüyorlardır yaptıklarına eminim bu kadar etkileneceğini bilselerdi daha farklı davranırlardı. ama aile bu atılıp satılacak birşey değil ki gücümüz yettiğince görmeden duymadan yaşamaya çalışmak kendimize en büyük iyilik olur sanırım. çünkü insan onlara kırgınken hiiiç mutlu olamıyor ki

canım bana doktor zeka test,nden hiç bahsetmedi ben bilmiyorum hiç nedir ne değildir bi tek 2 li testi olduk diğerlerini yaptırmıcaz galiba ama şu zeka testi neki iyice öğrenelim bilen varsa arkadaşlar ...

Bu arada benimde 21 inde ayyy inşallah bebeğim iyidir ben ara sıra endişeleniyorum hala

rica ederim cnm banada mesaj atmış özelden zaten kız diye düzeltirmisin demiş.

ben ne duydum.. diyolarki bebek saclandıgında mide bulantısı yapar..

o zmn mide bulantısı ceken arkadaslar bebekleriniz rapunzel gibi olcak biz midesi bulanmayanlarında kel olucak herhalde

bide özellikle kız bebekler cok mide bulantısı yaparmış :26:

pardon ben takip ettiğim diğer forumlarla karıştırdım burayı bilgi amaçlı forumları kullandığım için olsa gerek uymuyor bana şekerim

yok canm burasi kutuphane forumu degil,evet karistirmisin.burasi haziran anneleri.oluo boyle yol sasmalari.cikislar sag us koseden:)))

onlar beni kırarken mutlu olabiliyorlarsa bende mutlu olurum ablan dogum yaptıgında koşa koşa gidiyorlarsa senni en zor gününde yanında yoksa bana göre bu anne babalık değil.. gelmedin bari telefonla ara sor bi baş sağlığı dile YOK... bana göre değil bunlar bu aile demek değil.. neysee canım herkesin yaşadıgı kendine agırdır sizler inş. yaşamazsınız hiç birini

ayy cnaım yha geçmiş olsun senin geçti die sewiniodum dün banada ilaç yazdılarr inşş onlarda bni daha kötü yapmazz (

canım valla çalışan olmak çok kötü işte yaa yemeklerde bile sıkıntı oluoo (( allah yardımcın olsun canımmm

offffff ama bennn çok üzüldümmm yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :2::2::2:
canım ne desem bilmiorum ama üzmemeye çalış kendini inşş bu bebişin sağ sağlimm sneinle olucakk ... hayatındaki bütün eksiklerin yerini doldurucak inşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…