2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

en azindan ben burdayim diyor bak sana bir belirti veriyor normal yasantini sürmek belirtisiz daha kötü bence ya

yok kuşum aman de dilini ısıt totişi kaşı o mide bulantısı benzemio başka bişeye.Bu sefer bişey yiyemiyosun ya bebek beslenmiyosa diye endişe etmeye başlıyosun

canim benim öyle olduysa cok özürdileriz inan farkinda bile deyilim görmemistirim coooooook özür burda tüm anneler ayni grublasmalar yok olmazda hepimiz ayniyiz burda sorunu tekrar alabilirmiyim canim anne adayini üzmek bize yakismaz

yok kuşum aman de dilini ısıt totişi kaşı o mide bulantısı benzemio başka bişeye.Bu sefer bişey yiyemiyosun ya bebek beslenmiyosa diye endişe etmeye başlıyosun

nebilim canim hic belirti olmayincada korkuyorum ya napimmm daha 15 coook var napcam bilmiyom bebisimin varligindan bile haberim yok daha

ben de sabırsızlıkla mide bulantılarını bekliyorum olsa da bir rahatlasam

Kilo durumlarınız ne alem kızlar alan varmı.Gerçi çoğunuzun midesi kötüydü hemen hemen kilo vermişsinizdir

valla ben hala aynıyım 64-65 arası gidip geliyorum ne kilo aldım ne verdim ilk hamileliğime göre çok daha iyi yiyorum kzıımda ilk 3 ay 5 kg vermiştim...

canım ben kzıımda ilk 3 ay lokma yiyemiyordum doktor endişe etme o senin depondan besleniyor dedi endişelenme bence...meyva yemeye çalış bayağı iyi geliyor...

Tuanama öncelikle lütfen özür dileme bunu duymak için tepki göstermemiştim..Ve çok teşekkür ederim çok güzel bir yaklaşımla yazmışsın benim de anlatmak istediğm buydu zaten sen iyi bir örnek olmuş oldun canım.Tekrar teşekkür ederim.sorunumu hallettim.Umarım başka sorunlarla karşılaşmayız ve güzel bi hamilelik ile akabinde kolay bi doğum ve hemen ardından da sağlıklı bebişlerimiz dünyaya gelir inş.Ayyy çok güzel duygular bunlar Allahım her isteyen kadına nasip etsin

Bitanem allahıma şükür bende bulantı derdi yok olan arkadaşlar için dedim.Bir an önce büyüsünlerdee

kizlar akillibidik ,n_a_z ve dosthane nin hatirina size tablo yaptim umarim begenirsiniz
yanliz kelebek00 kardesimizin 2 temmuz cikti sanirim temmuz annes olacak :)
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ
[/TD]
[TD]SON ADET TARİHİ
[/TD]
[TD]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET ve BEBEGIN ISMI
[/TD]
[TD]KESİN DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]DOĞUM ŞEKLİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]n_a_z[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 4 eylül
[/TD]
[TD]10 haziran 2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mia07[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[TD]16 haziran 2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] kardelen5233[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 eylül
[/TD]
[TD]22 haziran 2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilma[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[TD]26 haziran 2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelebek00[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 eylül[/TD]
[TD]02 temmuz 2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

AMiiin canim INSALLAH ALLAH ISTEYEN HERKESE YASATSIN BU DUYGULARI INS GÜZEL GECICEK BU DÖNEMIMIZ HEPIMIZIN HORMONLARI OYNUYOR SUANDA TARTISMALARDA GAYET NORMAL SAHSEN BEN EVDE KAVGA YARATICAK MESELE ARIYORUM HEP SENIN NEKADARLIK

Kilo durumlarınız ne alem kızlar alan varmı.Gerçi çoğunuzun midesi kötüydü hemen hemen kilo vermişsinizdir

valla ben 3 kilo aldım zaten 43 tüm şimdi 46 yım çokta güzel durdu iyiki aldım boğazım durmuyor zaten...

pelin sen antalyadandın dimi öyle hatırlıyorum diğer topikten...:44:

cnmmmmm eline yüreğine sağlıık saol

kizlar size birsey sorucam hic belirti yasamayan oldumu adet gunune kadar
benim sadece su an ayaklarim üsüyorrr
ara ara da bel agrisi o kadar
batima 7 gun var

ben de sabırsızlıkla mide bulantılarını bekliyorum olsa da bir rahatlasam
ayy olmaz kız inş. çok kötüüüü
ellerine sağlık

Diğer listmize noldu tatlım pelishh 26 ağustos 1 haziran cnm

valla ben 3 kilo aldım zaten 43 tüm şimdi 46 yım çokta güzel durdu iyiki aldım boğazım durmuyor zaten...

pelin sen antalyadandın dimi öyle hatırlıyorum diğer topikten...:44:

yok bitanem ben sakaryadayım.Antalyadan başka arkadaşımız vardı rana mıydıki acaba :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…