oyy yavrummm.. Normal yolla mı ikiz oldu canım
ya sen ne kadar çocukça davrandığının farkında mısın arkadaşım senin sorunun nedir?Niye dokundu bu kadar yazdıklarım ben arkadaşlarla konuşup konuyu kapatmıştım ayrıca senin tavrında kimse yoktu burda bu kibrin niye?Ben burdaki arkadaşları da ayrıca senin gibi olduğunu düşünmüyorum sende sürekli bi büyüklük kaygısı var gibi davranıyosun egonumu tatmin etmeye çalışıyosun bu muduur meselen senin? Ben burdakiler ilgisiz davranıyolar derken senin sergilediğin bu çirkin tavırlardan bahsetmiyordum.Sende kadınsın hamişsin bende burdakilerde anlayışlı olman gerekirken bu tavırların gerçekten çok çirkin.
selam kızlarrr
ay feciyim ya dün gece 21,30da uyudum saat 08,00de zor uyandım hep uykum var bi türlü açamıyorum gözümü var mı benim gibi heran uykusu olan...
O uykular bana bu hafta bi bastırdıkiiii.Akşam 10 da yattım resmen benim için enteresan bi durum byaaBide ikide bir tuvalete kalkmasam büyüdükçe sıkıştırıyo sanırım
aynen.....selam kızlarrr
ay feciyim ya dün gece 21,30da uyudum saat 08,00de zor uyandım hep uykum var bi türlü açamıyorum gözümü var mı benim gibi heran uykusu olan...
hayırlısı ile sağlıklıca kucagına almayı nasip etsindoğal yolla bizimki, ailemde 2 tane ikiz vakası var
Hepimiz için hayırısı nasılsa öyle olsun, eğer gönlünde ikiz varsa allah hayırlısıyla nasip etsin canım
belirtilerimiz aynı demekki normalim :) buna sevindim
Asıl sevinç patlamasını kalplerini duyunca yaşayacağım inşallah :)
sabırsızlıkla 14 kasımı bekliyorum
sat:23 eylül ama ultrasonda ilerde çıktı doktor ikiz olduğu için hcg daha yüksek dolayısıyla rahim daha kalın makine de öyle algılıyo dedi aslında 5+5 oluyorum ama tickerımı ultrasona göre yaptım
benim tuvalet ile ilgili çok sorunum yokda hep uykum var kızımda çivi gibiydim hiç oturmazdım acaba oğluşum mu olacak:)))
slm kizlar nasilsiniz. benim hala ara ara lekelenmem devam ediyor. merak ediyorum kanamasi olanlarin ne zaman bitti kanamasi progestan kullaniyorum 4gundur ama hala pek bi etkisi yok gibi. surekli yatiyorum da
aynenncanım dün okadarço k uyudum ki:) sabah işe gelmicek olsam kaçta kalkarmbilem iorm:)
tamam arkadaşım uzatma
egepole gidiyorum cnm bn nezahat hnma sen?nazz hemşerim hangi doktora gidiorsn
slm kizlar nasilsiniz. benim hala ara ara lekelenmem devam ediyor. merak ediyorum kanamasi olanlarin ne zaman bitti kanamasi progestan kullaniyorum 4gundur ama hala pek bi etkisi yok gibi. surekli yatiyorum da
canım vallahi bulansın deme,benim bulantım arttı.Havadaki kömür kokusu bile bulandırıyo dışarı çıkınca:)dün sabaha istifra ederek başladım..yemek yemek istiyorum ama yiyorum(
ivet normal yolla canım
senin günü bana yakın anlat keseyi ne zaman gördün?
Kalp duydun mu?
Miden nasıl?
Ayıp olacak ama göğüsler ne alemde?
Kasık ağrın oluyo mu?????
Süle süle???
valla ben konuyu kapamıştım.Ayrıca sen bi zamanlar son sözünü yazıyodun bakıyorum hala parmakların klavyede dolanıyo.İşte şimdi sen uzatma.
toksoplazma tahlili pozitif olan var mı acaba?
genelde herkesin negatif zaten
benim de negatif
az pişmiş et ve dışarda kesinlikle salata yemiyoruz
et kısmı neyse de salata için çok üzgünüm
dün baya nefsim zorlandı zaten salata yüzünden
bir de burger king yiyemiyorum yaa çok üzgünüm, whopper menü gözümde tütüyor
3 kilo verdım sımdıye kadar :))kilo alan var mı kızlar?
ben aldım zannediyordum ama bikaç gündür tartılıyorum aynıyım
canım benım doktorun demesıne göre gebelıgın basında sıcah banyo dus yapmayın ılık olsun dıyor düsük tehlıkesı yaparmıs
yok canım ben hanı hıssetmek derkenKızlar bebişleri hissetmek için en az 18-20 haftayı beklemek lazım ondan önce hareketlerini hissetmek zor cnm göbüş şişince hissedersiniz yani baya sabretmemiz lazım arkadaşlarbebişlerin hareketini hissetmek için
günaayddıın kızlaaar ben kargalar kahvaltısını etmeden kalktım yine ve bütün apartmanın ne yaptığını dinliyoruum
uyanan var mıı benim midem bulanıyo biraz zor tutuyorum kendimi ne kusucaksam sabahın köründe onuda bilmiyorum ya
bide bide düün öyle nette bakınırken bakın ne buldum pompişlerinde desenler olan pijamalar yarabbim çok cizeeeellleeeerrr
BAKIIIN
Eki Görüntüle 282817 Eki Görüntüle 282818 Eki Görüntüle 282819 Eki Görüntüle 282820
daha vardıda hoşuma gidenleri aldım
kızlar ben de 2012 haziran annesi olacaktım ama olmadı(( bebeğim karnın da daha çok küçükken gelişimi durmuş 6 hafta üç günlükken ilk doktora gittiğimde bebek ve kesesi görünüyordu fakat kalp atışı yoktu doktor 10 gün sonra tekrar gel dedi gittim bebek hiç büyümemiş son haliyle 4 mm ile kalmış ve yine kap atışı yok tabi kese büyümüş ( kürtaj olman lazım biz bu duruma boş kese diyoruz dediler başka doktora gittim pazartesi günü aynı sonucu aldım ve sonrası kürtaj oldu pazartesi günü her şey bitti (((
ikizmiiii ay ne kadar güzel maşallahmerhaba arkadaşlar ben de haziranda ikiz annesi olacağım inşallah,
sat'a göre 23 haziran ama muhtemelen daha erken olacak ikizleri genelde 37.haftada alıyorlarmış (tabi o zamana kadar çoktan doğmamışlarsa)
5+4 te keseleri gördük biri 8 mm diğeri 5.5 mm'di..
adet ağrılarına benzer ağrım oluyo günde 3-4 kez falan bi yoklayıp gidiyor ama bu beni korkutmaya yetiyor tabi :)
bulantım yok göğüslerim 1 hafta önce adet zamanına yakın ağrıyodu geçti :26:
hiç belirtim yok, erken mi bilmiyorum ama tedirginim işte:26:
yok canim alma daha bisey. ins saglikla alicaz kucagimiza bebisleri.
hem cinsiyetini ogrenelimde o zaman
kizlar icimde cok garip bir duygu var hormonlarim tavan yapti
sanirim simcik aglicam heee
icmde hem mutluluk var kalbim pir pir ediyor yerinden ckacak
birde kayg endise hepsi girdi birbrne ya
su kalbimizi br dinleseydik hazirlisiyla ayin 10 da gemedi gitti bir turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?