2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyy yavrummm.. Normal yolla mı ikiz oldu canım

ivet normal yolla canım
senin günü bana yakın anlat keseyi ne zaman gördün?
kalp duydun mu?
miden nasıl?
ayıp olacak ama göğüsler ne alemde?
kasık ağrın oluyo mu?????

süle süle???

slm kizlar nasilsiniz. benim hala ara ara lekelenmem devam ediyor. merak ediyorum kanamasi olanlarin ne zaman bitti kanamasi progestan kullaniyorum 4gundur ama hala pek bi etkisi yok gibi. surekli yatiyorum da

tamam arkadaşım uzatma

O uykular bana bu hafta bi bastırdıkiiii.Akşam 10 da yattım resmen benim için enteresan bi durum byaa Bide ikide bir tuvalete kalkmasam büyüdükçe sıkıştırıyo sanırım

benim tuvalet ile ilgili çok sorunum yokda hep uykum var kızımda çivi gibiydim hiç oturmazdım acaba oğluşum mu olacak:)))

selam kızlarrr
ay feciyim ya dün gece 21,30da uyudum saat 08,00de zor uyandım hep uykum var bi türlü açamıyorum gözümü var mı benim gibi heran uykusu olan...
aynen.....
hayırlısı ile sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin

slm kizlar nasilsiniz. benim hala ara ara lekelenmem devam ediyor. merak ediyorum kanamasi olanlarin ne zaman bitti kanamasi progestan kullaniyorum 4gundur ama hala pek bi etkisi yok gibi. surekli yatiyorum da

benim önceki topiklerden bi arkadaşım 4. ayına kadar yaşadı o lekelenmeleri
ekimin ortalarında da minik kızını aldı kucağına :)

nazz hemşerim hangi doktora gidiorsn
egepole gidiyorum cnm bn nezahat hnma sen?

ah yawrum yaa allaha emanet olun içini gönlün ferah tut cnmm dinlen bol bol ilacını zamanında iç gerisi allaha kalmış

yaa kızlaar szdede oluyomu bnm uyku düzenim allakbullak oldu hiç deliksiz uyuyamıyom sanki yatak batıyo bana niye böle oluyoom??

canım vallahi bulansın deme,benim bulantım arttı.Havadaki kömür kokusu bile bulandırıyo dışarı çıkınca:)dün sabaha istifra ederek başladım..yemek yemek istiyorum ama yiyorum(

en azindan ben burdayim diyor bak sana bir belirti veriyor normal yasantini sürmek belirtisiz daha kötü bence ya

ivet normal yolla canım
senin günü bana yakın anlat keseyi ne zaman gördün?
Kalp duydun mu?
Miden nasıl?
Ayıp olacak ama göğüsler ne alemde?
Kasık ağrın oluyo mu?????

Süle süle???

hemen cvp keseyi 24 ekimde gördük yarın dra gdicem kalp falan duymaım daha midem berbat sürekli çıkartıyorum 2. Hamileliğim kasık agrım çok hafif oluyo gögüslerim önceden de bişey yoktu son aylarda şişiyo benim

valla ben konuyu kapamıştım.Ayrıca sen bi zamanlar son sözünü yazıyodun bakıyorum hala parmakların klavyede dolanıyo.İşte şimdi sen uzatma.

kızlaaaaaaaaaaaar yapmayın yaa burda gzl şeyler paylaşmak için warız bu sinir niye:)))

hadi kapatın konuyu olur ölr arada sinirler tawanda hepimizin.....

günaydınnnnnn yavrularrr
nasılsınız bugunnn :)))))
sayfalar dolusu yazılmışş 1 saattır anca okudum herhalde

ya su anda zaten mıdem bulanıyor yıyemem amaa
bende ayda 1 kere olsun yerdım noolcak sımdı ayyy

kilo alan var mı kızlar?
ben aldım zannediyordum ama bikaç gündür tartılıyorum aynıyım
3 kilo verdım sımdıye kadar :))
vermem iyi oldu ama

canım benım doktorun demesıne göre gebelıgın basında sıcah banyo dus yapmayın ılık olsun dıyor düsük tehlıkesı yaparmıs

yaa havada soguduuu
ben sıcak suyu severım
donuyorum boyle öff

yok canım ben hanı hıssetmek derken
hamıle oldugunu hıssetmek orda oldugunu hıssetmek gıbı
yoksa daha cok erken bılıyorum

günaydın canımm
gene bulmuşsun cicilerri
sen ekle hergun boyle :)
fıkır olsun

canım tekrar girmem demişsin ama genede belkı okursun
cok gecmıs olsun
biliyorum zor bir durum ama Allah bi daha yaşatmasın
inşallah en yakın zamanda bebişine kakvuşursun

ikizmiiii ay ne kadar güzel maşallah
bende ikiz istemiştim hep ama olmadı
inşallah kavuşmakta nasip olur bebişlerinee

Kilo durumlarınız ne alem kızlar alan varmı.Gerçi çoğunuzun midesi kötüydü hemen hemen kilo vermişsinizdir

Utkumuzz daha da iyi olursun inş. Dinlen yat bol bol

6.hafta dinlersin kalbi merak etme boşver endişelenme erken ondan duymamışsındır...

almıcam cnm beklicem bakalım 5 aylık olsun sonra ciciler başlar....zaten önce ev almam lazım sonra odasını dekore etmem lazım sonra bunlar küçük ayrıntı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…