2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ne güzel normal yollamı ikiz cnm yoksa tedaviyle mi benimde ilaçla oldu gebeliğim belki benimde ikizdir :))) %10 ihtimal var yarın gitcez keseyi görmeye :))) satını yazarsan bide hangi şehir oldugunu senide listeye ekleyelim cnm ne güzel bi duygu cnm ya ikiz valla bende isterim nasip olursa:))) allah kurtarsın şimdiden cnm belirti için erken diyolar bende de kasık agrısı dısında belirti yok :))) hareket etmeye başlayınca ancak anlıyacagız.

ayyyyy ikiz hee maşallaaah hayırlı olsun cnmm çift yumurta demekk ki maşallah size belirti olmayabilir cnmm sakın telaş yapma hmnn

buarada günaydın kızlaar bnide ekleyin listeye sat 4 eylül izmir

oyy yavrummm.. Normal yolla mı ikiz oldu canım

sana çok dokundu heralde.Ben hırslı değilim eğer hısrlı olmuş olsam senin daha ilk mesajında ve devamındaki verdiğin tepkiyle aynı olurdu.Ayrıca işte sen busun demek ki " benimle muhattap olma " demen kendini belli etmen için yeterliydi.sen karşındakini ne olarak görüyosun da muhattap olma diyebiliyosun.Benden fazlalığın mı var benim eksiğim mi var senden.Bu küçük görme niye.Sen çok gerginsin bunu anladım evet sen geç içerde biraz uzan sakinleş iyi gelir.Anlayışın biraz daha genişler.

1- n_a_z- izmir - 4 eylül
2- mia07 - antalya - 10 eylül
3- kardelen5233 - samsun - 16 eylül
4- hilma - ardahan- 20 eylül
5- kelebek00 - eskişehir - 26 eylül

Canlarım hareketlerini hissetmeye 2. Geblik olanlar tabi son ayara kadr geenler 4. Ayda hiissetmeye başlar ama ben ilk hamileliğimde 4. Ayda hissetmiştim ilk gebeliği olanlar biraz geç hissedebilir 5.-6. Aylarda falan

teşkkrler cnmt avsylern için.üzüm pekmezi içiorm hergn.ama dut pekmezi daha etkiliyse onu alaym:) kara üzüm var evde bissürü ama bi türlü yiyemiorm genzimi yakıo:S

Pelish ve ezmoca canlarım yeter atışmayın amaaa.. Heimiz güzel şeyler için burdayızz az sakin

peki uzman doktor hemen gidip sakinleşiriz.Bak böyle yapınca insanlar sana cevap verir.Ha gayret ilgi çekiyosun uğraşş

Canım yenidenmi liste yapıyoruz

selam kızlarrr
ay feciyim ya dün gece 21,30da uyudum saat 08,00de zor uyandım hep uykum var bi türlü açamıyorum gözümü var mı benim gibi heran uykusu olan...

doğal yolla bizimki, ailemde 2 tane ikiz vakası var
hepimiz için hayırısı nasılsa öyle olsun, eğer gönlünde ikiz varsa Allah hayırlısıyla nasip etsin canım
belirtilerimiz aynı demekki normalim :) buna sevindim

asıl sevinç patlamasını kalplerini duyunca yaşayacağım inşallah :)
sabırsızlıkla 14 kasımı bekliyorum

sat:23 eylül ama ultrasonda ilerde çıktı doktor ikiz olduğu için hcg daha yüksek dolayısıyla rahim daha kalın makine de öyle algılıyo dedi aslında 5+5 oluyorum ama tickerımı ultrasona göre yaptım

selam kızlarrr
ay feciyim ya dün gece 21,30da uyudum saat 08,00de zor uyandım hep uykum var bi türlü açamıyorum gözümü var mı benim gibi heran uykusu olan...

O uykular bana bu hafta bi bastırdıkiiii.Akşam 10 da yattım resmen benim için enteresan bi durum byaa Bide ikide bir tuvalete kalkmasam büyüdükçe sıkıştırıyo sanırım

peki uzman doktor hemen gidip sakinleşiriz.Bak böyle yapınca insanlar sana cevap verir.Ha gayret ilgi çekiyosun uğraşş

ya sen ne kadar çocukça davrandığının farkında mısın arkadaşım senin sorunun nedir?Niye dokundu bu kadar yazdıklarım ben arkadaşlarla konuşup konuyu kapatmıştım ayrıca senin tavrında kimse yoktu burda bu kibrin niye?Ben burdaki arkadaşları da ayrıca senin gibi olduğunu düşünmüyorum sende sürekli bi büyüklük kaygısı var gibi davranıyosun egonumu tatmin etmeye çalışıyosun bu muduur meselen senin? Ben burdakiler ilgisiz davranıyolar derken senin sergilediğin bu çirkin tavırlardan bahsetmiyordum.Sende kadınsın hamişsin bende burdakilerde anlayışlı olman gerekirken bu tavırların gerçekten çok çirkin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…