merhaba arkadaşlar ben de haziranda ikiz annesi olacağım inşallah,
sat'a göre 23 haziran ama muhtemelen daha erken olacak ikizleri genelde 37.haftada alıyorlarmış (tabi o zamana kadar çoktan doğmamışlarsa)
5+4 te keseleri gördük biri 8 mm diğeri 5.5 mm'di..
adet ağrılarına benzer ağrım oluyo günde 3-4 kez falan bi yoklayıp gidiyor ama bu beni korkutmaya yetiyor tabi :)
bulantım yok göğüslerim 1 hafta önce adet zamanına yakın ağrıyodu geçti :26:
hiç belirtim yok, erken mi bilmiyorum ama tedirginim işte:26:
sat'a göre 23 haziran ama muhtemelen daha erken olacak ikizleri genelde 37.haftada alıyorlarmış (tabi o zamana kadar çoktan doğmamışlarsa)
adet ağrılarına benzer ağrım oluyo günde 3-4 kez falan bi yoklayıp gidiyor ama bu beni korkutmaya yetiyor tabi :)
hiç belirtim yok, erken mi bilmiyorum ama tedirginim işte:26:
ayyyyy ikiz hee maşallaaah hayırlı olsun cnmm çift yumurta demekk ki maşallah size belirti olmayabilir cnmm sakın telaş yapma hmnn
cnm ne güzel normal yollamı ikiz cnm yoksa tedaviyle mi benimde ilaçla oldu gebeliğim belki benimde ikizdir :))) %10 ihtimal var yarın gitcez keseyi görmeye :))) satını yazarsan bide hangi şehir oldugunu senide listeye ekleyelim cnm ne güzel bi duygu cnm ya ikiz valla bende isterim nasip olursa:))) allah kurtarsın şimdiden cnm belirti için erken diyolar bende de kasık agrısı dısında belirti yok :))) hareket etmeye başlayınca ancak anlıyacagız.
ikizmiş ikiz yeriz onların totişleri
Adet ağrılarına benzer ağrım oluyo günde 3-4 kez falan bi yoklayıp gidiyor ama bu beni korkutmaya yetiyor tabi :)
Hiç belirtim yok, erken mi bilmiyorum ama tedirginim işte:26:
..merak etme arkadaşların sana verdiği cevaplarıda ısrarla bana cevap vermiyolar demekki böyle yapmak lazımmış deyişlerini okudum..Sen benim yazdıklarımı nasıl bi hırsla okuduysan artık.Sana son cevabım bidaha sakın benimle muhattap olma.Yazmamada gerek duyulucak şeyler söyleme.
siyah kuru üzüm ye dut pekmezi bunlarda kan yapar cnm ben şimdiden yemege başladım valla hemde çok kısa zamanda etki ediyor merak etme cnm dr. ilaçta verecektir...
cnm hamilelikte alınganlık olur konu ne bilmiyorum ama gerçekten yardımcı olabileceğim bir konuysa sorabilirsin?
sana çok dokundu heralde.Ben hırslı değilim eğer hısrlı olmuş olsam senin daha ilk mesajında ve devamındaki verdiğin tepkiyle aynı olurdu.Ayrıca işte sen busun demek ki " benimle muhattap olma " demen kendini belli etmen için yeterliydi.sen karşındakini ne olarak görüyosun da muhattap olma diyebiliyosun.Benden fazlalığın mı var benim eksiğim mi var senden.Bu küçük görme niye.Sen çok gerginsin bunu anladım evet sen geç içerde biraz uzan sakinleş iyi gelir.Anlayışın biraz daha genişler.
Pelish ve ezmoca canlarım yeter atışmayın amaaa.. Heimiz güzel şeyler için burdayızz az sakin
1- n_a_z- izmir - 4 eylül
2- mia07 - antalya - 10 eylül
3- kardelen5233 - samsun - 16 eylül
4- hilma - ardahan- 20 eylül
5- kelebek00 - eskişehir - 26 eylül
cnm ne güzel normal yollamı ikiz cnm yoksa tedaviyle mi benimde ilaçla oldu gebeliğim belki benimde ikizdir :))) %10 ihtimal var yarın gitcez keseyi görmeye :))) satını yazarsan bide hangi şehir oldugunu senide listeye ekleyelim cnm ne güzel bi duygu cnm ya ikiz valla bende isterim nasip olursa:))) allah kurtarsın şimdiden cnm belirti için erken diyolar bende de kasık agrısı dısında belirti yok :))) hareket etmeye başlayınca ancak anlıyacagız.
selam kızlarrr
ay feciyim ya dün gece 21,30da uyudum saat 08,00de zor uyandım hep uykum var bi türlü açamıyorum gözümü var mı benim gibi heran uykusu olan...
peki uzman doktor hemen gidip sakinleşiriz.Bak böyle yapınca insanlar sana cevap verir.Ha gayret ilgi çekiyosun uğraşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?