kızlar ben çıkıyorum yrn annemlere geçicem pazar a kadar kalıcam.fırsat buldukça girerim öptüm hepinizii
...................................................
kıslar seçenek yok tek eşimin ölmüş baba ismi muzaffer ikinci isim istiyorum ama soyismimiz çok uzun eşim illa tek isim olsun dio çıldırıcam yaaaa
kıslar seçenek yok tek eşimin ölmüş baba ismi muzaffer ikinci isim istiyorum ama soyismimiz çok uzun eşim illa tek isim olsun dio çıldırıcam yaaaa
tatlım muzaffere kısa bi isim eklesen mesela muzaffer can yada muzaffer ali yada muzaffer efe gibi 3 harften bişey çıkmaz hem sen 2.isimi kullanırsın yada rüyamda gördüm bunu koyuyodum deee
hmm anladım bu problemler oluyo keske olmasaa
ama sen uzunda olsa bi isim daha koymak için ikna et bence
bu sekılde içine sinmemesi normal
kızlar rüyamda gerçektende gördüm akın koymuştuk ismini ama benim eşim tam bir inat babasının ismini soyismini tek yaşatmak istiyomuş kız olursa hiç karışmıcam demişti ama benim rüyalarım çıkar eşimde bilir ben bunu biraz korkutayım en iyisi şöyle gördüm baban rüyama girdi felan diyee hatta gece uyanıyım çok korktum diyim bakalım ne olacak.
valla canım benım herıfte ısrarla babasının ısmını ıstıyo.kayınpederımın ısmı süleyman.oda baya uzun ama ben yanına emır koyucam.tabıkıde erkek olursa..
ayy haadii inşallah iyi rol yaparsın da yarın güzel haberler verirsin canımmmm
benimkide bi Osmanlı bi de İslami büyüklerden koymak istiyor bende diyorum ki birini sen koy öbür ismini ben yyyooook diyooo ama kıza pek karışmıyoo o yüzden dua ediyorum
Allah'ım hayırlısı ne ise onu ver ama kız olursa daha iyi diye bakalım haftaya belli olacak bizimmm ondan sonra başlarmı isim krizi bilemiyorummmm
kızlar arkadaşım bugün dr kontrolüne gitti 16. haftalık hamile şuan.
12. haftasında dr büyük ihtimal erkek dedi ama bugün ki kontrolünde %100 kız demiş arkadaş şoklarda :))
şimdi benide bi heycan sardı banada erkek dedi ya 27 aralık benimde kontrolüm var bide kız oluyomuş:)))
bugün yapmam canım isim muhabbetini biraz unutsun şimdi yaparsam anlaroznur canım hayırlısı ama doktorlar kolay kolay yanılmaz ama demekki kordonuyla felan karıştırdı.
doğrudur canım hayırlısı abiki daha ilk bebişlerimiz hiç fark etmez..
canım sende inş. en kısa zamanda isim konusunu çözersin bende hiç hoşlanmam büyüklerinin isimlerini çocuklarına koymak isterler onun için şimdiden kız olursa şu olcak erkekse şu olcak diyorum kimse karışmasın die :))
canım benim eşim babasını küçük yaşta kaybettiği ve özlemini hep çektiği için oğluna söyleyerek hasretimi gidermek istiyorum diyo bende üzülüyorum ama kısa da olsa ikinci isim şart tamam sen istiyosun ama bakalım o büyüyünce isminden memnun olacak mı?
kızlar arkadaşım bugün dr kontrolüne gitti 16. haftalık hamile şuan.
12. haftasında dr büyük ihtimal erkek dedi ama bugün ki kontrolünde %100 kız demiş arkadaş şoklarda :))
şimdi benide bi heycan sardı banada erkek dedi ya 27 aralık benimde kontrolüm var bide kız oluyomuş:)))
kızlar rüyamda gerçektende gördüm akın koymuştuk ismini ama benim eşim tam bir inat babasının ismini soyismini tek yaşatmak istiyomuş kız olursa hiç karışmıcam demişti ama benim rüyalarım çıkar eşimde bilir ben bunu biraz korkutayım en iyisi şöyle gördüm baban rüyama girdi felan diyee hatta gece uyanıyım çok korktum diyim bakalım ne olacak.
canım benim eşim babasını küçük yaşta kaybettiği ve özlemini hep çektiği için oğluna söyleyerek hasretimi gidermek istiyorum diyo bende üzülüyorum ama kısa da olsa ikinci isim şart tamam sen istiyosun ama bakalım o büyüyünce isminden memnun olacak mı?
eşininki özel bir durum ki aslında eşin haklı bu konuda ben hayattayken isimlerini koymaya çalışanlara sinir oluyorum..
ablan mesala oğluna kayınpederinin adını koydu bide 2. isim ama kayınpederide yaşıyor.o büyünce hangisini severse onu kullanır..
canım bende küçük yaşta babamı kaybettım vee ister istemez bunun agırlıgını tasıyorsun
yani haklı ama senın 2. isim koymanada anlayış gösterirse
cunkı bu durumda çift taraflı anlayış olmalı kii sorun cıkmasn
erkek olursa diye bende cok dusundm yani isim konusunu ama hayırlısı olsun
evet canım bide babasına çok düşkünmüş ama ben hiçbir zaman karşı çıkmadım tabiki koysun bende isterim ama en azından kısa bir isim daha olsun can ege efe utku vb. bakalım birkaç ay sonra yerse yapıcam artık rüya mevzusunu
bizde bazen konusuyoruz
babamın adı mehmet ve eşimin babasının adı halis
birini koyarsam digeride olsun yoksa eşim kabul etmez diye düşünmüştüm
ama saolsun isim hakkını verdi hatta mehmet olcak yanına ister halis koy ister baska diyor
ama benım akımdada hep bi deniz yada efe ismi yatıyo erkek olursa nolcak bilmem
bi ddenersin bence oda anlayışla karşılar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?