2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biş sormuştum hazır hepiniz bir aradayken arada kaynamasın yardımm...

ay hiç sormaa nası bi tip çıkıcak

canım yere yakın bi beşik oluyo sallanıyo uzaktan kumandası falan var müzik çalıyo yorumları okudum alanlar memnun ama içinde yatarken rahat eder mi şüpheliyim.

ee canım ama cocuklar 2-2,5 aylıkken fılan donmeye baslıyorlar bence bunun ıcınde raht uyuyamazkı bebıs yınede sen bılırsın ama sepet besıklere fılan baksan yatak odası ıcın sepet besıklerde 6 ay rahat uyuyorlar

onlarada baktım canım ama dedim hani kullanışlı bişey olsun hemde evde yer kaplamasın diye düşündüm bu kullanışlı geldi bana amaa bi de gidip mağazada incelemek lazım.

onlarada baktım canım ama dedim hani kullanışlı bişey olsun hemde evde yer kaplamasın diye düşündüm bu kullanışlı geldi bana amaa bi de gidip mağazada incelemek lazım.

yınede sen bılırsın canım tabı ama bunun hıc bı guvenlık onlemı yokkı kenarında hareketlenmeye baslayınca duser allah korusun bağlanabılme ozellıgı vardır ama yınede cocugu gece uyurken nasıl baglıycaksınkı raha edemez gıbı gelıyor ama bılemedım tabı

kızlar hcg değerim 113 sizce kız mı erkek mı????ayyy yarın sabah gidicem hem ikili sonuçlarını göstermek için hemde doktora bi tahminde bulunmasını söyliyicemmmmm:)))))

Bacularım ben kaçtım şimdilikk bıcı bıcı yapalımmm Bide evi süprymm tabi geldiğimde nolur bilmiyorum ev öptüm kocaman sizii fırsat bulursam gece girerim yine

Bacularım ben kaçtım şimdilikk bıcı bıcı yapalımmm Bide evi süprymm tabi geldiğimde nolur bilmiyorum ev öptüm kocaman sizii fırsat bulursam gece girerim yine

kızlaar bu nasııılll

böyle bişey istiyorum Kraft Maxi Salıncak - e-bebek.com

cok guzelmıs canım benım buna benzer bırseyım var ablamın cocuktan kalma ben onu alırım kullanırım dıyorum yazlıkta fılan bunlar cok rahat olur evde de ablam boyle bırseyle cok rahat etmıstı bızım yegen cok sevıyordu bunda yatmayı hatta gun ıcınde bunda uyuyordu

kızlar hcg değerim 113 sizce kız mı erkek mı????ayyy yarın sabah gidicem hem ikili sonuçlarını göstermek için hemde doktora bi tahminde bulunmasını söyliyicemmmmm:)))))

50 nın altı ıcın erkek 50nın ustu ıcın kız dıyorlar ama ne derece dogrudur bılmem bunun ıcın ayrı bı topık vardı bı oaraya bak ıstersen bebeklerımız ısımlerı ve cınsıyetlerı baslıklı konudaydı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…