- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
canlar size bişey daha danışıcam ben bebeğime ayrı oda yapıcam ve 6 aydan sonra odamızı ayırmayı düşünüyorum bebeğime mama sandalyeside alıcam yatak odama kraftın dondy beşik ve mama sandalyesini alsam nasıl olur sizce 6 aya kadar içinde yatırırım zaten 6. aydan sonrada mama sandalyesinde masada yerini alır artık beyimiz sizce kullanışlı olur mu?
Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi - e-bebek.com
bu nasıl besık oluyorkı rahat olurmukı yatırınca
rica ederim canııım ni dimek görünce nevrim döndü işte buldum bi tane sonra sen geldin aklıma dedin elamızda alak dimi kızım die aldık
çıkış boyutlarını bilssseeekk neler neler alırızda tombikmi olcak zayıfmı uzunmu kısamı olcaklar
canım yere yakın bi beşik oluyo sallanıyo uzaktan kumandası falan var müzik çalıyo yorumları okudum alanlar memnun ama içinde yatarken rahat eder mi şüpheliyim.
ee canım ama cocuklar 2-2,5 aylıkken fılan donmeye baslıyorlar bence bunun ıcınde raht uyuyamazkı bebıs yınede sen bılırsın ama sepet besıklere fılan baksan yatak odası ıcın sepet besıklerde 6 ay rahat uyuyorlar
onlarada baktım canım ama dedim hani kullanışlı bişey olsun hemde evde yer kaplamasın diye düşündüm bu kullanışlı geldi bana amaa bi de gidip mağazada incelemek lazım.
Bacularım ben kaçtım şimdilikk bıcı bıcı yapalımmmBide evi süprymm tabi geldiğimde nolur bilmiyorum ev öptüm kocaman sizii fırsat bulursam gece girerim yine
kızlar hcg değerim 113 sizce kız mı erkek mı????ayyy yarın sabah gidicem hem ikili sonuçlarını göstermek için hemde doktora bi tahminde bulunmasını söyliyicemmmmm:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?