2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızzlllaarr biizz gellddiik drmuzu değiştirdiğimize çok mutlu olduk vallahi şükürler olsun ki daha iyi dra denk geldim 3lü testim için kan verdim badem iyiymiş bu dr da kızınız olucak dedi eheheheh birde gezzerkenee bişey gördüm aldıım eklediim fotosunu

PEEELLLLİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNN BURAAAALAARRDAAAMMIIISSIIINNN SÜÜPPPRRİİİİZZZZİİİM İİİÇÇİİİN ALLIINNAAANNN ŞEEYYLLLERRREE BAAAAKKK
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ziran-anneleri-bebislere-neler-alindi-13.html

Son düzenleme:

hadi canım gözün aydın Allah nazarlardan saklasın güle güle giysin kuzun cansağlığıyla inşallah pelinn pazara kadar annesinde kalmaya gitti canım ama ara ara giricem dedi

huuuuuuuuuuu pembe kurdelelerle geldikkkkk kızımmmmmm oluyoooooooooo

aaa canım gozun aydın kızın allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kızlar cogalsın lısetede yaaa

canım cok sevındım doktorunun ıyı cıkmasına bende nerde kaldı haber vermedı dıyordum bademız ıyıymıs cok sukur yaa cıcı cıcı gıysın bademız cıcılerını

bır mehmet daha mı gelıyor yoksa topıge oglusuma adas

TEYZESİ ELA ya Ne ALMIŞŞŞŞ

hadi canım gözün aydın Allah nazarlardan saklasın güle güle giysin kuzun cansağlığıyla inşallah pelinn pazara kadar annesinde kalmaya gitti canım ama ara ara giricem dedi

saol canıım benniiimm ammiin ....ama ama ama bana yarın gidiceğini söylemiiişşştttiiii

canım cok sevındım doktorunun ıyı cıkmasına bende nerde kaldı haber vermedı dıyordum bademız ıyıymıs cok sukur yaa cıcı cıcı gıysın bademız cıcılerını

çok şükür benim drumdan çok çok daha iyi vallahi gitti die zil takıp oynıcaktım resmen saol teyzesii

gözün aydın caannııımmm yüüppii bir kızımız daaahhaa

Evet canım sağoll bugün sizin dr. daydık. renkli ultrasondada oraya giderim sanırım

aaa canım gozun aydın kızın allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kızlar cogalsın lısetede yaaa

Sağol canımmmm inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımmm

huuuuuuuuuuu pembe kurdelelerle geldikkkkk kızımmmmmm oluyoooooooooo
burdanda kutlayalım seni ve kzıını tebrikleeer
hayırlı ugurlu saglıkla gelsın ınsallah :)

canım %80 kız dedi bizim doktor
ama erkek olursa öyle bi düşüncemiz var bakalım :)

Evet canım sağoll bugün sizin dr. daydık. renkli ultrasondada oraya giderim sanırım
Sağol canımmmm inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımmm

emiiim güzel bakıyor yaauuff ilgisi alakasıda çok iyi bende bişey olursa ona giderim hemen

Canım benim yaaaa yerim ben seniii teşekkür ederik çokkk bizi düşünüp nelerde alırmşşş

rica ederim canııım ni dimek görünce nevrim döndü işte buldum bi tane sonra sen geldin aklıma dedin elamızda alak dimi kızım die aldık
çıkış boyutlarını bilssseeekk neler neler alırızda tombikmi olcak zayıfmı uzunmu kısamı olcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…