huuuuuuuuuuu pembe kurdelelerle geldikkkkk kızımmmmmm oluyoooooooooo
aaaaaaaa hadi canımm gözün aydınnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaahh
kızzlllaarr biizz gellddiik drmuzu değiştirdiğimize çok mutlu olduk vallahi şükürler olsun ki daha iyi dra denk geldim 3lü testim için kan verdim badem iyiymiş bu dr da kızınız olucak dedi eheheheh birde gezzerkenee bişey gördüm aldıım eklediim fotosunu
PEEELLLLİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNN BURAAAALAARRDAAAMMIIISSIIINNN SÜÜPPPRRİİİİZZZZİİİM İİİÇÇİİİN ALLIINNAAANNN ŞEEYYLLLERRREE BAAAAKKK
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ziran-anneleri-bebislere-neler-alindi-13.html
kızzlllaarr biizz gellddiik drmuzu değiştirdiğimize çok mutlu olduk vallahi şükürler olsun ki daha iyi dra denk geldim 3lü testim için kan verdim badem iyiymiş bu dr da kızınız olucak dedi eheheheh birde gezzerkenee bişey gördüm aldıım eklediim fotosunu
PEEELLLLİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNN BURAAAALAARRDAAAMMIIISSIIINNN SÜÜPPPRRİİİİZZZZİİİM İİİÇÇİİİN ALLIINNAAANNN ŞEEYYLLLERRREE BAAAAKKK
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ziran-anneleri-bebislere-neler-alindi-13.html
bizde bazen konusuyoruz
babamın adı mehmet ve eşimin babasının adı halis
birini koyarsam digeride olsun yoksa eşim kabul etmez diye düşünmüştüm
ama saolsun isim hakkını verdi hatta mehmet olcak yanına ister halis koy ister baska diyor
ama benım akımdada hep bi deniz yada efe ismi yatıyo erkek olursa nolcak bilmem
bi ddenersin bence oda anlayışla karşılar zaten
TEYZESİ ELA ya Ne ALMIŞŞŞŞ
hadi canım gözün aydın Allah nazarlardan saklasın güle güle giysin kuzun cansağlığıyla inşallah pelinn pazara kadar annesinde kalmaya gitti canım ama ara ara giricem dedi
canım cok sevındım doktorunun ıyı cıkmasına bende nerde kaldı haber vermedı dıyordum bademız ıyıymıs cok sukur yaa cıcı cıcı gıysın bademız cıcılerını
gözün aydın caannııımmm yüüppii bir kızımız daaahhaa
aaa canım gozun aydın kızın allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kızlar cogalsın lısetede yaaa
saol canıım benniiimm ammiin ....ama ama ama bana yarın gidiceğini söylemiiişşştttiiii
çok şükür benim drumdan çok çok daha iyi vallahi gitti die zil takıp oynıcaktım resmensaol teyzesii
cok guzeller yaa bayıldım leoparlarınıza
burdanda kutlayalım seni ve kzıını tebrikleeer
aaa canım gozun aydın kızın allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kızlar cogalsın lısetede yaaa
canım cok sevındım doktorunun ıyı cıkmasına bende nerde kaldı haber vermedı dıyordum bademız ıyıymıs cok sukur yaa cıcı cıcı gıysın bademız cıcılerını
bır mehmet daha mı gelıyor yoksa topıge oglusuma adas
Evet canım sağoll bugün sizin dr. daydık. renkli ultrasondada oraya giderim sanırım
Sağol canımmmm inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımmm
Canım benim yaaaa yerim ben seniii teşekkür ederik çokkk bizi düşünüp nelerde alırmşşş
burdanda kutlayalım seni ve kzıını tebrikleeer
hayırlı ugurlu saglıkla gelsın ınsallah :)
emiiim güzel bakıyor yaauuffilgisi alakasıda çok iyi bende bişey olursa ona giderim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?