2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızzlaar bennddee kaçtıım kociş gelir birazdan dün pcde vakit geçiriyorum die kavga ettik zatiii bu gün barim onlan ilgileniyiim kendinize iyi bakkıım öpüyoruum hepiniiiizzziii

buna benzer bi şeyde benm yeğenimin vardı.çocuk 6 ay olana kadar hep ağladı.yengemde salıncakta sallaya sallaya uyuttu.ama bu model yeni doğan için gibi.daha değişik modelleri var..ve de kullanışlı.

yanlış mesajjjjj.......................................

Son düzenleme:
kızzlaar bennddee kaçtıım kociş gelir birazdan dün pcde vakit geçiriyorum die kavga ettik zatiii bu gün barim onlan ilgileniyiim kendinize iyi bakkıım öpüyoruum hepiniiiizzziii

görüşürük canımm iyi bak kendine ve bademimize

slm kızlar facede yayınladım ama orda olmayan arkadaslar içinde burdan yazıyorum benim şehzademm olacak bugun ögrendim :)))

bugün ikili tarama testi için hatta belki cinsiyetini de öğrenebilirim umuduyla doktoruma(avcılar medicana) muayeneye gittim ama yaklaşık 4 hafta kadar önce sonlanmış gebeliğim.... o kadar üzgünüm ki anlatamam....şu aşamada size sormak istediğim şey şu ; doktorum kürtaj işlemini devlet hastanesinde ücretsiz olarak da gerçekleştirebileceğimi söyledi. aslında kendisine de gidebilirim ama düşündükçe anlamsız korkular yaşamaya başladım.nereye gitmem daha sağlıklı olur bunu daha önce yaşamış olanlar paylaşabilirlerse çok rahatlayacağım...

öncelikle çok üzüldügümü belirtirim canım allahtan seni zehirlememiş 4 hafta çok uzun bir süre bence özelde yaptırman daha iyi bana devlet hastaneleri pek hijyenik gelmiyor

canım benim ne denirki Allah sabır versin
neden peki sebebi neymiş biliyormusun ?
ve 1 ay geçmiş hiç bi belirti falan yokmuydu

ddiger sorunu bilemiyorum ama içinden gelen neyse onu yap bence

teşekkür ederim canım ben de devlet hastanesine gitmek istemiyorum ama forumda doktorum yaptığı bir kürtaj ile ilgili şikayet okumuştum.şimdi çok kararsızım.ve çok korkuyorum

aslında küçük pıhtılar görmüştüm ama çok pimpiriklenmeyeyim diye düşünmüştüm.doktorum tam olarak nedenini söylemedi tek hatırladığım anne ya da babanın genleriyle falan alakalı olacağıydı inan daha fazlasını hatırlamıyorum

teşekkür ederim canım ben de devlet hastanesine gitmek istemiyorum ama forumda doktorum yaptığı bir kürtaj ile ilgili şikayet okumuştum.şimdi çok kararsızım.ve çok korkuyorum

hayırlısı olsun canım ne diyelim
güven cok önemli doktor konusunda güvenirsen bişey olmaz inşallah

Iyi aksamlar anneler
Bugun ikili teste gittim bende. Hersey normal gorunuyordu. Bebis yerinde durmadi hic kipir kipir. Saga sola yuvarlanip durdu. Kalp atisinida duydum ilk defa. O nasil bi sestir oyle Allahim ,icim bi hos oldu

Tüm gün basim agridi halada agriyor. Biraz uyuyayim gecer dedim ama hala ayni
Bu arada sat a gore 26 haziran da dogum olcakti ama ultrasonda 23 hazirana duzelttiler.
Benim midem cok kotu. Hic kusmayan midesi bulanmayanlardandim suana kadar. Bugun az daha yedigimi cikariodum. Suanda midem bulaniyor.Yemek yaptim ama ölüyorum kokudan..:26:

slmlar geçmişe bile göz atmadan yazmak istedim......
ikili test sonucumuz çıktı her şey normal BHCG değerim de 33.2 bakalım cinsiyeti ne olacak

geçmiş olsun allah sabır versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…