2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

göbişiinde haliyle böyle dik sivri değil yayık dimiiii
bide portakal suyu mikemmel geliyomu

o sivri gobek nasi oluo bi anlasam???iste ona tam cvp veremiom imkan olsa da ceksem gobegimi gondersem ama telim tuvalete dusmustu oyuzden eski bi cep kullniyorum smdilik.yani soyle anlatayim kasik tarafinda hicbisi yok gobek deliginden yukarida da bisi yok orda ortada bele dogru yayilan bi gobek

evet evet o işte kız göbişi
canın neler istiyo??

evet evet o işte kız göbişi
canın neler istiyo??

yaaa dur beni heyecanlandirma:)))canm mi valla canm hicbisey istemio genelde markete gidince boyle dilim peynirlere filan dalio gozum snra buara sosis hastasi oldum ciktim bayila bayila yiyorum ki bn sosisi agzima koymayan insandim.baska da bisey istemio canm,bde ilk hamilelikte tahin pekmez ck istemistim turkiyeden getirttim

canım bu çok güzelmişde nasıl beşik oluyor onu anlamadım

ve portakal suyu gecen gun evde makinede siktim ictim ilk kez ama hakkaten mukemmel geldi:)))

portakal suyunu hiç sevmezdiim portakalı seviyorum ama suyu boğazımı falan yakıyodu hiiç sevmezdiiim ama şimdi sıkıp sıkıp içiyorum birde meyveye çok düşüyosuun sonra işte dondurma bi ara yiyodum ama maraş olandan çikolatayı normalde hep yerdim ama şimdi çikolatayı pek gözüm görmüyo arada şekerim düşünce yiyorum o kadar

sooossssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssss hafta 1 yemesem olmuyo haşlıcam ama ooohhhhhhh

ben tatlı olsun, çikolata olsun deli gibi yiyorum. babaannem de saolsun bi koli gönderdi normalde de tatlı severdim de, turşuyu daha çok severdim ama. suyunu falan içmeden oturmazdım şimdi arada sırada belki

yooo cukulataya laf ettirmem.deli gibi yiyodum annem bi durrrrrr bagalim yetti gayri dedi.bnde durdum.bn ck tatli yiyorum herkeste bna ye tatliyi cikar hakkiyi dio.bakalim sn smdi son gararin nedion snce neci bu cocuk.snn dunur oglan dedi.sn nedion bagam.yanlis ciksa da onemi yok baby cnku onu orda saglikli gordugumde herseyi unutucam biliourm...

bende dün akşam başladım işte akşamdan akşama ne kadar örebilirsem artık gerçi annem kızım ben örücem boşuna zahmet etmeseydin falan dedi 2 tane yeleği hazırmış bile bademin

canım şimdiden 3 tane örgü battaniyesi oldu babaannesi,anneannesi bide yengesi örmüş öğrendiklerinden beri aile seferber oldu örgü konusunda ben diyorum gerek yok okadar hazır şeyler var ama yok özeniyorlarmış. bende etamin olarak başladım biryerde gördüm özendim bir heves başladım.

senin gobegin nasllllbna gobgini gosterseneee hadi kizz naz yapma gosterrr

Koycam buraya resmini de unutuyorum. geçen çektim eşimin tel de kaldı. bel falan olduğu gibi duruyo, göbeğim çıktı, yuvarlak böyle. aynada bakıp bakıp duruyorum. ama benim hiç beli olmaz. oğlan deriz kız çıkar belirtiler karışık.

kız kız bi çikolata var sosis yemezdim artık yiyorum portakal suyu desen öyle göbişinde dediğim gibiymiş 1 tane olur fire peki 2li testinde hcgmi ne varya o kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…