göbişiinde haliyle böyle dik sivri değil yayık dimiiii
bide portakal suyu mikemmel geliyomu
kızlar bütün annişler çalışıyor mu topikte
ben çalışıyorum
göbişiinde haliyle böyle dik sivri değil yayık dimiiii
bide portakal suyu mikemmel geliyomu
o sivri gobek nasi oluo bi anlasam???iste ona tam cvp veremiom imkan olsa da ceksem gobegimi gondersem ama telim tuvalete dusmustu oyuzden eski bi cep kullniyorum smdilik.yani soyle anlatayim kasik tarafinda hicbisi yok gobek deliginden yukarida da bisi yok orda ortada bele dogru yayilan bi gobek
evet evet o işte kız göbişi
canın neler istiyo??
canlar size bişey daha danışıcam ben bebeğime ayrı oda yapıcam ve 6 aydan sonra odamızı ayırmayı düşünüyorum bebeğime mama sandalyeside alıcam yatak odama kraftın dondy beşik ve mama sandalyesini alsam nasıl olur sizce 6 aya kadar içinde yatırırım zaten 6. aydan sonrada mama sandalyesinde masada yerini alır artık beyimiz sizce kullanışlı olur mu?
Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi - e-bebek.com
ve portakal suyu gecen gun evde makinede siktim ictim ilk kez ama hakkaten mukemmel geldi:)))
huuuuuuuuuuu pembe kurdelelerle geldikkkkk kızımmmmmm oluyoooooooooo
aaa rana gelmis hosgelmis:))canm bnmde gocek ck cikmadi ama belim eskiden incecikti o kalinlasti
ayyy deli gbi uykum var
Hoşbulduk canım. nasılsın? ben pek anlamam ama senin kızın olcak galiba.
ay ne güzel hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün..
yaaa dur beni heyecanlandirma:)))canm mi valla canm hicbisey istemio genelde markete gidince boyle dilim peynirlere filan dalio gozum snra buara sosis hastasi oldum ciktim bayila bayila yiyorum ki bn sosisi agzima koymayan insandim.baska da bisey istemio canm,bde ilk hamilelikte tahin pekmez ck istemistim turkiyeden getirttim
portakal suyunu hiç sevmezdiim portakalı seviyorum ama suyu boğazımı falan yakıyodu hiiç sevmezdiiim ama şimdi sıkıp sıkıp içiyorumbirde meyveye çok düşüyosuun sonra işte dondurma bi ara yiyodum ama maraş olandan çikolatayı normalde hep yerdim ama şimdi çikolatayı pek gözüm görmüyo arada şekerim düşünce yiyorum o kadar
portakal suyunu hiç sevmezdiim portakalı seviyorum ama suyu boğazımı falan yakıyodu hiiç sevmezdiiim ama şimdi sıkıp sıkıp içiyorumbirde meyveye çok düşüyosuun sonra işte dondurma bi ara yiyodum ama maraş olandan çikolatayı normalde hep yerdim ama şimdi çikolatayı pek gözüm görmüyo arada şekerim düşünce yiyorum o kadar
bende dün akşam başladım işte akşamdan akşama ne kadar örebilirsem artıkgerçi annem kızım ben örücem boşuna zahmet etmeseydin falan dedi 2 tane yeleği hazırmış bile bademin
senin gobegin nasllllbna gobgini gosterseneee hadi kizz naz yapma gosterrr
yooo cukulataya laf ettirmem.deli gibi yiyodum annem bi durrrrrr bagalim yetti gayri dedi.bnde durdum.bn ck tatli yiyorum herkeste bna ye tatliyi cikar hakkiyi dio.bakalim sn smdi son gararin nedion snce neci bu cocuk.snn dunur oglan dedi.sn nedion bagam.yanlis ciksa da onemi yok baby cnku onu orda saglikli gordugumde herseyi unutucam biliourm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?