2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar seçenek yok tek eşimin ölmüş baba ismi muzaffer ikinci isim istiyorum ama soyismimiz çok uzun eşim illa tek isim olsun dio çıldırıcam yaaaa
işin zor o zaman kuşum.. ama ilk bebişiniz sanırım keşke böyle tutturmasa

huuuuuuuuuuu pembe kurdelelerle geldikkkkk kızımmmmmm oluyoooooooooo

gözünaydın canımm

kızlar benim hala keyfim kacık .. dün facete paylasmıstım.. tuvaletimden sonra peçeteye yumurtaakı kıvamında yogun bi akıntı geldi hemde kahverengi.. cok rahatsız etti beni..
doktorumun asistanı ile görüştüm normaldir kırmızı olmadıgı sürece endişelenme dedi.. biraz içim rahatladı. daha öncede olmustu ama o renksizdi..
simdi tuvalete gitmeye korkuyorum yaa.. o zmndan beri hiç bi akıntı bi lekelenme agrı veya sızı yok.. ama huzursuzum işte
salı günü 2li test icin gidicem sabrediyim diyorum.. Allah korusun bebişime bişi olsa kanama yada agrıyla belli eder kendini dimi bunu düşünmek istemiyorum ama

kız kız bi çikolata var sosis yemezdim artık yiyorum portakal suyu desen öyle göbişinde dediğim gibiymiş 1 tane olur fire peki 2li testinde hcgmi ne varya o kaç

iste test sonuclarini telden ogrendi daha almadim.demek sn kiz diosun bakalim dunurun mu kazanacakkk yoksa snmiii?bu sorunun yaniti bu gidisle 9 ay sonra sayi seyirciler.zatn o sirada kimsenin bnmki kizmi erkekmi dier gorcek gozu de olmicakkk

Canım inşallah bi daha olmaz. sen içini ferah tutmaya çalış, pozitif düşün. bebek kötü etkilenmesin. Allah korusun hepimizin meleklerini.

iste test sonuclarini telden ogrendi daha almadim.demek sn kiz diosun bakalim dunurun mu kazanacakkk yoksa snmiii?bu sorunun yaniti bu gidisle 9 ay sonra sayi seyirciler.zatn o sirada kimsenin bnmki kizmi erkekmi dier gorcek gozu de olmicakkk

canım sen kaç yıldır Azerbaycandasın? vatandaşlık aldınmı?

ahahahah kız şimdiden bizi birbirimizem düşürcen ahahahahahhahaahha canım rabbim hepimize hayırlısını nasip etsiin sağ salim sağlıklı olsunlar yeter ama bak şimdi pelin hep erkek erkek diyodu dedim kızma ama benim içimden kız geçiyo seninki didim kız oldu zati kendiminkini ilk böyle hamileliğimi hissetmeye başladığım zaman(öğrendiğim zaman değil) kızım olucak benim dedim kızım oliiiii bilmiyorum ama 10milyona diktim gözümü oda bize çıktı

Son düzenleme:
ayyyy çikolata diyorsunuz ben daha agzıma çikolata koyamadım aylardır çekmecemde bi çikolata duruyo atmıyorum canım çekse yenisini alıp giycem ama gözüm hiç görmüo

olmasssssssssssssssssssss tebrıkler cnmmmm kızını sağsalim kucağına alırsın inş.darısı bnm gıbı öğrenmeyenlerın başına bebiş bizi görmesiyle dönmesi bir oluo 26 aralıkta gıdıcm gorebılsek keşke sen tam nekadarlıksın ultrasona göre çıkan

canım sen kaç yıldır Azerbaycandasın? vatandaşlık aldınmı?

1 yildir daha.yok alsammi almasasmmi kararsizim bz cnku esim emekli olunca turkiyeye donmek istyrz.esim de asker ya artilarini eksilerini bi ogrenip ona gore alirim.sn alicakmsiin bnm bildigim kadaryla azerbaycan vatandaslarina cifte vatandaslik hakki ynimiyor.tc vatandasi olursan cikiosun vatandasliginda??????

Ben de daa öğrenmedim cinsiyetini canım. 23 ünde gitcem. inşallah gösterir. ikili taramada bişeyler ölçtü doktor, ona göre erkek tahmininde bulundu ama güvenmedim. bakalım ne çıkıyo

hm, ben de Baküde evimiz var nasılsa diye, eşim emekli olunca Baküye taşınmayı planlıyorum yoo, ben evrakları gönderdim, bekliyorum, çifte vatandaş olcam.

canım önemli bişi değildir sıkma canını bütün drlar kırmızı olmadığı sürece korkmayın diyolar...bebişin gayet iyidir canım sakın kötüyü düşünme..

ayyy deli gbi uykum var

uyku meselesini hiç sorma ya sanki on gündür uyumuyorum. bu arada bende çikolatadan soğudum erkek mi acaba bizimkisi

canım ağrın yoksa ve gelen akıntı parlak kırmzı değilse telaşlanmaya gerek yok ama gidebilecek durumdaysan istersen bi doktora git ve bebişine baktır onu görünce için rahatlar ama dediğim gibi için rahat olsun..

günaydınn kızlarr umarım herkes iyidir

günaydın canım.

10 milyon mu cikti sizeee???ne dedin seeeen???ev adresini versene bna hemensize tasiniyorum aslinda bz akrabayz snnleeee.canm bnmmm ebrummm:)))

bilmem belkide:9

Insallah bz snle yer degisicez sn oraya bn buraya.nezaman emekli olucak snn esin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…