2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar başladığım battaniye nasıl oluyor???

Eklentiler

• $IMG_20111215_114207.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 17

tatlım sıkma canını... dinlen ama bişey yapmaaa

ayyyy çikolata diyorsunuz ben daha agzıma çikolata koyamadım aylardır çekmecemde bi çikolata duruyo atmıyorum canım çekse yenisini alıp giycem ama gözüm hiç görmüo

bende aylardır çikolata yemedim halbuki çok severdimmm

Günaydın annecikler hayatımın en zor gecesini yasadım.benki cok üşüyen biriyim dungece havale geçiriyordum nerdeyse.vucudumun heryeri ateş gibi,bayılacak gibi oldum,halsizim yataktan kalkamadim.sadece iç çamaşırı ile yattım.esim internetten baktı hamilelikte ateş basması diye bisey oluyormuş meger.cok sukurki gecti rahat bı nefes aldık

geçmiş olsun canım.... hep bu hormonların işi bunlar

Sagol canım aynen öyle valla.kat kat giyinen ben şimdi yazlık tshirtle dolanıyorum
kuzum kaç haftalıksın sen?? ben ilk başlarda donuyordum resmen. hayatımda çorap giymeyen ben çorap üstüne patikle gezdim ekim ayında. oğlan anneleri pek üşür derler. dr da öyle dedi şimdilik. senin cinsiyet belli mi tatlım???

uğraşmak zor deılmı ya baya marıfetlı iş o ben hazır alıp geçiçem hayatta yapamam yapmaya başlasam çoçuk ılkokula gıdınce bıter

valla canım zor değilde ben bir heves başladım görünce şimdide sıkıldım...

kızlar size cinsiyet tahmininde bulunmamı isteyen kişiler varsa eşinin doğum tarihi ay yıl olarak kendinin ay yıl olarak bak karşılaştıralım kime yaptıysam doğru çıktı sizde nasıl çıkacak.

Canım inşallah bi daha olmaz. sen içini ferah tutmaya çalış, pozitif düşün. bebek kötü etkilenmesin. Allah korusun hepimizin meleklerini.
dua edip yatıyorum canım.. baktım huzursuzlugum gecmicek gidicem o zmn doktora..

be geldimm selam anniiişlerrr çok açımmmmmmmm

hoşgeldin cnmm.. bende açımm bi hazırlayan olsada yesek :26:

ya herkes yemeğemi gitti ya bende bildiğim bi yöntem vardı onu yapcam diye heveslenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…