Insallah bz snle yer degisicez sn oraya bn buraya.nezaman emekli olucak snn esin???
işin zor o zaman kuşum.. ama ilk bebişiniz sanırım keşke böyle tutturmasa
gözünaydın canımm
kızlar benim hala keyfim kacık .. dün facete paylasmıstım.. tuvaletimden sonra peçeteye yumurtaakı kıvamında yogun bi akıntı geldi hemde kahverengi.. cok rahatsız etti beni..
doktorumun asistanı ile görüştüm normaldir kırmızı olmadıgı sürece endişelenme dedi.. biraz içim rahatladı. daha öncede olmustu ama o renksizdi..
simdi tuvalete gitmeye korkuyorum yaa.. o zmndan beri hiç bi akıntı bi lekelenme agrı veya sızı yok.. ama huzursuzum işte
salı günü 2li test icin gidicem sabrediyim diyorum.. Allah korusun bebişime bişi olsa kanama yada agrıyla belli eder kendini dimi bunu düşünmek istemiyorum ama
ayyyy çikolata diyorsunuz ben daha agzıma çikolata koyamadım aylardır çekmecemde bi çikolata duruyo atmıyorum canım çekse yenisini alıp giycem ama gözüm hiç görmüo
bilmem,emeklilik yaşı kaçsa o zaman heralde.
Günaydın anneciklerhayatımın en zor gecesini yasadım.benki cok üşüyen biriyim dungece havale geçiriyordum nerdeyse.vucudumun heryeri ateş gibi,bayılacak gibi oldum,halsizim yataktan kalkamadim.sadece iç çamaşırı ile yattım.esim internetten baktı hamilelikte ateş basması diye bisey oluyormuş meger.cok sukurki gecti rahat bı nefes aldık
kızlar başladığım battaniye nasıl oluyor???
kuzum kaç haftalıksın sen?? ben ilk başlarda donuyordum resmen. hayatımda çorap giymeyen ben çorap üstüne patikle gezdim ekim ayında. oğlan anneleri pek üşür derler. dr da öyle dedi şimdilik. senin cinsiyet belli mi tatlım???Sagol canım aynen öyle valla.kat kat giyinen ben şimdi yazlık tshirtle dolanıyorum
Sagol canım aynen öyle valla.kat kat giyinen ben şimdi yazlık tshirtle dolanıyorum
bende böyle bi şey yapmayı düşünüyorum ama tam karar veremedim.sen direkt etamin kumaşa mı işliyosun?etaminin kenarına başka kumaş olacak mı?
uğraşmak zor deılmı ya baya marıfetlı iş o ben hazır alıp geçiçem hayatta yapamam yapmaya başlasam çoçuk ılkokula gıdınce bıter
çook gizeeellmmişş bu işleme işini hiç bilmem ellerine sağlıık
dua edip yatıyorum canım.. baktım huzursuzlugum gecmicek gidicem o zmn doktora..Canım inşallah bi daha olmaz. sen içini ferah tutmaya çalış, pozitif düşün. bebek kötü etkilenmesin. Allah korusun hepimizin meleklerini.
be geldimm selam anniiişlerrrçok açımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?