kızlar size cinsiyet tahmininde bulunmamı isteyen kişiler varsa eşinin doğum tarihi ay yıl olarak kendinin ay yıl olarak bak karşılaştıralım kime yaptıysam doğru çıktı sizde nasıl çıkacak.
kızlar size cinsiyet tahmininde bulunmamı isteyen kişiler varsa eşinin doğum tarihi ay yıl olarak kendinin ay yıl olarak bak karşılaştıralım kime yaptıysam doğru çıktı sizde nasıl çıkacak.
ya herkes yemeğemi gitti ya bende bildiğim bi yöntem vardı onu yapcam diye heveslenmiştim.
hadi bana yap bakalım tatlımmm
benim 26/05/1979
eşimin 27/05/1979
hoşgeldin cnmm.. bende açımm bi hazırlayan olsada yesek :26:
saol tatlım ya.Benim sipariş geldi bu arada gel birlikte yiyelim:) bu rada ne yapıyosunuz ben anlamadım ama ben de istiyom
anaa ne güzel dogum tarihleri öylee
ilk muhabbetimiz bundan olmuştu 1 günlük ablanım demiştimmm
kiz bu rus takvimi mi?b yaptim ama oysa bile al bdaha yap.bnmki 03.08.1986 esimin 01.07.1984, haydi yappp yappp
gizi bize cinsiyet tahmini yapicak esinle kendi dogum tarihini yazicakmisin acik olarak
eşin temmuz, sen ağustos, bebiş de haziranne güzel, yaz hep partiyle kutlamayla geçer
bnde var ya smdi onu dusunmustum haa,dedim kesin muhbbeti olmustur ne guzel bu bi isaret olmali filan die mutlaka dusunmuslerdir
kuzum kaç haftalıksın sen?? ben ilk başlarda donuyordum resmen. hayatımda çorap giymeyen ben çorap üstüne patikle gezdim ekim ayında. oğlan anneleri pek üşür derler. dr da öyle dedi şimdilik. senin cinsiyet belli mi tatlım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?