2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size cinsiyet tahmininde bulunmamı isteyen kişiler varsa eşinin doğum tarihi ay yıl olarak kendinin ay yıl olarak bak karşılaştıralım kime yaptıysam doğru çıktı sizde nasıl çıkacak.

canım bana yapsana lutfen esımın dt: 7,2,1983 benımde 14,4,1983

kızlar size cinsiyet tahmininde bulunmamı isteyen kişiler varsa eşinin doğum tarihi ay yıl olarak kendinin ay yıl olarak bak karşılaştıralım kime yaptıysam doğru çıktı sizde nasıl çıkacak.

kiz bu rus takvimi mi?b yaptim ama oysa bile al bdaha yap.bnmki 03.08.1986 esimin 01.07.1984, haydi yappp yappp

hadi bana yap bakalım tatlımmm

benim 26/05/1979
eşimin 27/05/1979

kızlarrr merhabalarrrr ...
ben geldim nasılsınız annişlerrrrrr???
umarım herkes ama herkes çoookkk iyidirrr...

gizicim bizimkinide tahmin edebilirsen çok sevinirim canımcımmm
benim doğum tarihim 18.06.1979
eşimin doğum tarihi 11.05.1977
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMM ...

yappp yapp banada yap nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr =) 01,09,1988 benim 23,08,1986 eşimin

10 dk ligina acik kipirdayip lavaboya gidip meyvemi yiyip geliom.tahminim burda olsun haaa ozaman kadar

off,güne ne de güzel başlamıştım. yine kustum ben 3. aydan sonra başladı, sonuna kadar böyle devam etmesinden korkuyorum

3 ayımız bitti Cnm.cinsiyetimiz belli değil henüz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…