2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım hayırlı sağlıklı olsunda geç öğren canım hayırlısı rabbim sanada 1 erkek nasip eder inşallah bi kız bi oğlan ikisininde tadını alırız ama kız gibisi yok oğluş alınmasında kıyafetlere bakıyom dönüp dolaşıp yine kız kıyafetlerinde alıyom soluğu oğlana bulamazsam kızıma alırım ciciler

teşekkür ederim canım rabbim hepimize hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsin... benim ilk bebişim olacak... senin bebişin cinsiyeti belli mi?

benımde ilk bebek canım .cınsıyet bellı degıl henuz 26 sında kontrol ıns ozaman bellı olcak

Canım hayırlı oslun büyük ihtimal erkektir çünki cinsel organı ultrasonda net görünüyo bende gördüm bizimkini bugün biraz daha büyüsün daha net görünür bacak arasında beyaz leke gibi görünüyo pi si

Canım heyırlı olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah acıarını göstermesin erkekse çabuk belli olurda kızlar nazlı kapatıyo bacaklarını göstermiyolar inşallah rabbim gönlüne göre verir sağlıkla

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy artık eve gitmek istiyorummmm eve gidip yeme kyemek istiyorummm ben neden doymuyorummmmkarnımda yemek canavarı mı vayyy yoksaaa

teşekkür ederim canım benim seninki de hayırlı olsun... ya aslında hep kız isterdim dr erkek diyince şaşırdım ama çooookkk daaa sevindim eşimi zaten hiç sormayın erkeği duyunca........ şimdi de ya kız derse ne yaparız üzülür müyüz sevinir miyiz bilmiyorum... hayırlısıyla inşallah erkektir diyoruz...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy artık eve gitmek istiyorummmm Eve gidip yeme kyemek istiyorummm Ben neden doymuyorummmmkarnımda yemek canavarı mı vayyy yoksaaa

canım bulantıların kesildiyse iştahın açılmıştr bende bugun 1 ekmeğe yakın yedimeşim duysa kızar çünkü ekmk yedikçe çok kilo alırım diye pek ekmek bana yedirtmio

canım bulantıların kesildiyse iştahın açılmıştr bende bugun 1 ekmeğe yakın yedimeşim duysa kızar çünkü ekmk yedikçe çok kilo alırım diye pek ekmek bana yedirtmio

ohhh yarasınnn annişkomuzaaaa:) canım ya ben öyle mide bulantısı falan çekmedim.Ama açlık diyorum da iki bişey yiyip kalkıyorum ama sanki günlerdir aç kalmışım gibi.Hele gece bi wc ye kalkışım var sanki günlerdir gitmemeişim gibi.Azcık bişey yapıyomm:26: herşeyi abartılı bi şekilde yaşayıp aslında sıradan şeyler galiba...

Ah canım bebişler sağlıkla gününde doğsunlarda illaki kilolar gidecek benim gibi kilo alan olmamıştır düşünsen 1,57 boy 45 ile hamile kaldım kızımda 80 e yaklaşmıştım balon gibi olmuştum bide süt olsun diye diet falan da yaptırmıyolar ye süt olsun ye süt olsun zaten 5-6 ayda öle vermiyon ben 2 yılda diet yapmadan yediğime içtiğime dikkat ederek verdim inşallah sizlerde verirsiniz zaten bi emeklesinler sonra yürüsünler peşinde dolanmaktan otamatik kilolar gidiyo rabbim sağlıkla gününde kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah

kızlar bişey sorcam sizede oluyomu kk yönetimi sayfada bakım var diye formdan düşüyorum durmadan 2 kelam sohbet edemedik yarım yamalak sizede oluyomu, 2 msj yazıyom 3.de düşüyom sayfadan,sayfalar arasında dolaşırken bile oluyo geçmişi okuyamadığım gibi en fazla geçmiş 2 sayfaya bakabildim oda yarım yamalak, yine düşersem girmmem akşama artık kendinize ve kuzucuklara çook iyi bakın allaha emanet olum öptümm

kızlar prımadan hedıyeler geldı bez var arıelın kucuk numunesı var oantenın numunesı var kıtapcıklar var cd sı var emzık kutusu var wenıcenın cıtcıtlı uzun kollu badısı var cok sekerler

kızlar balık yağı hapına başlayan var mı?
ben başlamayı düşünüyorum da
amwayinkini alıcam sanırım
sizlerden kullanan var mı?

kızlar prımadan hedıyeler geldı bez var arıelın kucuk numunesı var oantenın numunesı var kıtapcıklar var cd sı var emzık kutusu var wenıcenın cıtcıtlı uzun kollu badısı var cok sekerler

güle güle kullanın
ben de başvuru yapmıştım ama arayan soran olmadı

ben daha bekliyorum,9 undan sonra gelir demişlerdi

kızlarrrrrrrr yarın iliki testim var, konu da açtım ama çok cvp veren olmadı. çok tedirginim, çok heyecanlıyım. noluur bana dua edin olur mu? bi de devlet hastanesinde olcak ikili testim bi özensizlik olmaz değil mi? test tapcaklar sonuçta bişey olmaz değil mi?

bu arada hepinize selamlar arkadaşlar

Son düzenleme:
mrhblr ben yeniyim burada bir arkadaşım tavsiye etti konuştuklarınıza baktım hoş muhabbetleriniz var. bende aranıza katılabilirim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…