ayyy maşallahhh pipişineee onun doğsundaaa alışırrr cnm merak etmeee...biz iyiyiz tatlım cuma gitcektim bende pazartesiyee kaldı 2 li test günüm...bakalım 13. haftalarda olcağımdan inşalllah iice çıkar diorum cinsiyeti....
masaşşah cnm allah saga salım kucagına almayı nasıp etsın.
teşekkür ederim canım rabbim hepimize hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsin... benim ilk bebişim olacak... senin bebişin cinsiyeti belli mi?
13artı 1... canım ikili testi yaptırırken doktorum yüzde70-80 erkek dedi.... inşallah doktorum yanılmamıştır kendinden çooookkk emin bi şekilde söyledi hatta piposunu gösterdi ama ne ben nede eşim görmedi...
aynen cnm bende öle.. takmayacağım hiç kiloyu.. yeter ki sağlıkla hayırla kucağımıza alalım da.. benim bu 4. hamileliğim zaten.. ilk 3 ü olmadı malesef..ilk defa bu kadar devam ediyo hamileliğim.. umarım tamamına da erer..
hep bir korku ve tedirginlikle yaşıyoruz..kilo en son sıkıntı olucak şey elbette..
yarın dr. gidicez bakalım cinsiyetini öğrenebilecek miyiz..:)
Canım hayırlı oslun büyük ihtimal erkektir çünki cinsel organı ultrasonda net görünüyo bende gördüm bizimkini bugün biraz daha büyüsün daha net görünür bacak arasında beyaz leke gibi görünüyo pi si
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy artık eve gitmek istiyorummmmEve gidip yeme kyemek istiyorummm Ben neden doymuyorummmm karnımda yemek canavarı mı vayyy yoksaaa
canım bulantıların kesildiyse iştahın açılmıştr bende bugun 1 ekmeğe yakın yedimeşim duysa kızar çünkü ekmk yedikçe çok kilo alırım diye pek ekmek bana yedirtmio
canım oğluşun hayırlı uğurlu olsun..2li testinde inşallah en kısa sürede güzel neticelenir arkadaşım.ahhh hareketliymiş maşallahhhhhhhh
canım ben tam 4kilo aldım ama ilk ay kanamam vardı...düşük tehlikesi yüzünden hep yattım..sadece wcye kalktım..çoookk şükür şimdi iyiyizz..ehh haliyle kilolarıda aldımyarasın bebişimee vallaa..o yeter ki tutunsun sıkı sıkı büyüsün sağlıklaaaa...ama duba olma yolundayımm ağzım durmuyorrr
canım ne kadar güzel anlatmışsın inşallah bizlerde senin gibi veririz kilolarıııı
kızlar prımadan hedıyeler geldı bez var arıelın kucuk numunesı var oantenın numunesı var kıtapcıklar var cd sı var emzık kutusu var wenıcenın cıtcıtlı uzun kollu badısı var cok sekerler
kızlar prımadan hedıyeler geldı bez var arıelın kucuk numunesı var oantenın numunesı var kıtapcıklar var cd sı var emzık kutusu var wenıcenın cıtcıtlı uzun kollu badısı var cok sekerler
ben daha bekliyorum,9 undan sonra gelir demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?