ben daha bekliyorum,9 undan sonra gelir demişlerdi
kızlar balık yağı hapına başlayan var mı?
ben başlamayı düşünüyorum da
amwayinkini alıcam sanırım
sizlerden kullanan var mı?
kızlarrrrrrrr yarın iliki testim var, konu da açtım ama çok cvp veren olmadı. çok tedirginim, çok heyecanlıyım. noluur bana dua edin olur mu? bi de devlet hastanesinde olcak ikili testim bi özensizlik olmaz değil mi? test tapcaklar sonuçta bişey olmaz değil mi?
canım hıc heyecanlanma ıyı dusun ıyı olsun devlet hastanesı bu testler konusunda cok daha ıyı ıcın rahat olsun ama bı cok devlet hastenesı bu testı yapmıyor
bu arada hepinize selamlar arkadaşlar
mrhblr ben yeniyim burada bir arkadaşım tavsiye etti konuştuklarınıza baktım hoş muhabbetleriniz var. bende aranıza katılabilirim herhalde
benıda aradılar 16 sından sonra gelecek dedıler beklıyorum bakalım bıde eve gelırse 5 tl dedıler sende odedınmıııı
evet bende eve sipariş etmiştim. getirsinler,ödiycem.benıda aradılar 16 sından sonra gelecek dedıler beklıyorum bakalım bıde eve gelırse 5 tl dedıler sende odedınmıııı
canım inşallah taraman iyi geçer ve sonuçların da tertemiz çıkar. ben üniv. hastanesinde yaptırmıştım, oranın hastasıyım zaten. memnunum.kızlarrrrrrrr yarın iliki testim var, konu da açtım ama çok cvp veren olmadı. çok tedirginim, çok heyecanlıyım. noluur bana dua edin olur mu? bi de devlet hastanesinde olcak ikili testim bi özensizlik olmaz değil mi? test tapcaklar sonuçta bişey olmaz değil mi?
bu arada hepinize selamlar arkadaşlar
aramıza hoşgeldin canım.mrhblr ben yeniyim burada bir arkadaşım tavsiye etti konuştuklarınıza baktım hoş muhabbetleriniz var. bende aranıza katılabilirim herhalde
benıde 9 unda aramıslardı canım bıraz once geldı senınde bugun yada yarın gelır bız zaten senınle hep aynoı gıdıyoz kontrollerımız fılan hep aynı gun
Nasılsın Ferdacım? ne zamandır görmüyodum seni. bebiş nasıl?
yok,ben başlamadım.doktor mu yazıyo? aslında yazsa çok iyi olur. et, balık yiyemiyorum. tavuk da kırk yılda bir
hosgelsın canım tabıkı katılabılırsın kac haftalık hamıssın
evet bende eve sipariş etmiştim. getirsinler,ödiycem.
canım inşallah taraman iyi geçer ve sonuçların da tertemiz çıkar. ben üniv. hastanesinde yaptırmıştım, oranın hastasıyım zaten. memnunum.
aramıza hoşgeldin canım.
gelsin artık,çok merak ediyorum bebişimin ilk cicilerinievet hep aynı gidiyoruz,ama sen daha iyi ol lütfen. 4. ayımda kusmaya başladım. çok kötüyüm. hiç bişey yiyip içemiyorum.
hoşbulduk biz 15+5'deyiz bebeğimle :) sizin bebeklerinizin cinsiyeti belli oldumu yada belli olan varmı? benim bebeğim oturur pozisyonda oldugu için görünmüyor
merabalar canım
iyiyim şükür
bebiş de iyi kıpır kıpır
hissediyorum artık bazn hareketlerini
doktor bişey demedi, arkadaşım başladı, kendini çok dinç ve zinde hissettiğini söyledi
ben de hem bebiş hem kendim için başlamak istiyorum da
merabalar canım
iyiyim şükür
bebiş de iyi kıpır kıpır
hissediyorum artık bazn hareketlerini
doktor bişey demedi, arkadaşım başladı, kendini çok dinç ve zinde hissettiğini söyledi
ben de hem bebiş hem kendim için başlamak istiyorum da
ben de doktoruma sorayım, haftaya cuma gitcem, ben de başlarım heralde. hiç bişey yiyemiyorum. elevit alıyorum ve demir ilacı. onlarla ayakta kalıyorum. meyveden bile kusuyorum artık.
eskiden benim de sadece midem bulanırdı. otobüse falan binersem çıkarıyodum. şimdi evdeyim, bugün iki defa çıkardım. yine bebeğim iyi olsun da, dayanırım. acaba bişey mi oldu da bu haldeyim?ahh canım ınş. gecer ayva fılan ye mıgde bulantın ıcın benım cok sukur oyle cok aman aman bı bulantım yok arada oluyor ama gecıyor hemen ılk aylardan berı oyle ama ozellıkle ac kalmamaya calısıyorum ac kaldıgımda bulanıyor cunku
ben aslında biraz balık falan yiyorum da
hafızam falan zayıf benim de
harika geliyormuş bize de
kilo yapar gerçi heralde ama napayım yaa
demir ilacı hangisine başladın?
eskiden benim de sadece midem bulanırdı. otobüse falan binersem çıkarıyodum. şimdi evdeyim, bugün iki defa çıkardım. yine bebeğim iyi olsun da, dayanırım. acaba bişey mi oldu da bu haldeyim?
canım doktoruna sordunmu ne dıyor ama hamılelıgının ılk aylarında bulanmayanların daha sonra bulanabılıyormus
eskiden benim de sadece midem bulanırdı. otobüse falan binersem çıkarıyodum. şimdi evdeyim, bugün iki defa çıkardım. yine bebeğim iyi olsun da, dayanırım. acaba bişey mi oldu da bu haldeyim?
kilodan korkmuyorum, alıyim artık. şimdiye kadar hep verdim zaten. demir Gynoferon yazdı, gece aç karnına alıyorum
doktoruma 23 ünde gitcem. üniv. hastanesi, özel olsaydı yarın direk giderdim. sağlık ocağına kayıt yaptırdım, ordaki doktor da pazartesi gelcekmiş. hiç bişey yapamadım. bebeğe bişey olmamıştır inşallahcanım doktoruna sordunmu ne dıyor ama hamılelıgının ılk aylarında bulanmayanların daha sonra bulanabılıyormus
ben de ferro sonal duadenol vardı ona devam ediyorum
bitince gyno ferro sanol al dedi
ama ben demir ilacını da amwaydan almak istiyorum
çiğneme tableti şeklinde, kullanımı çok kolay
ona devam edicem sanırsam
doktoruma 23 ünde gitcem. üniv. hastanesi, özel olsaydı yarın direk giderdim. sağlık ocağına kayıt yaptırdım, ordaki doktor da pazartesi gelcekmiş. hiç bişey yapamadım. bebeğe bişey olmamıştır inşallah
ya benim bide tansiyonum hep normal diyolar. en son 11 e 7 ydi. ama ben oturduğum yerden kalktığım anda gözümün önünde herşey kararıyo. çok şükür ama bayılmadım bugüne kadar
CANIM HAMİLELİKTE OLUYOR HERALDE BÖYLE ŞEYLER
DEMİR EKSİKLİĞİ DE YAPIYOR
ben hamilelik öncesi demir eksikliği yüzünden bayılmıştım, çok fena oluyor
geçmiş olsun dikkat et bayılma
benim iki tane düşügüm var şimdi endişeleniyorum bebegim iyimi diye doktorum miden bulandıgı sürece bebeğin canlı demektir diyor bana korkma birşeycikler olmaz inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?