2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Slm size güzel anneler ve bebişler bugün nasılsınız ben iyiyim 2 li test yaptırdım geldim yorulduk biraz oğluşum çok hareketli hiç yerinde durmuyo doktor bile güldü maşallah ne kadar da hareketli die yarım saat uğraştırdı ölçüm için ufaklık sağlıklı bebek hareketli bebek dedi bende kızımda böleydi ve yaramaz olur allahım sağlık versin düşük riski devam ediyo bende malesef ama azalma varmış yinede çok hareket ağır kaldırmak yasak bol bol istirahat ilişkide yasak devam ediyooadam çıldırcak yakında bebişim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Bu aeada kilo problemlerini yazmaya başlamışsınız canlarım ilk 3 ay 3-4 kiloya kadar almayı doktorlar normal kabul ediyo bide zayıf kiiler daha çok alıyo ben kızımda 35 kilo almıştım ve erken doğdu gününde doğsa 40 alırdım sanırım bunda 1 kılo aldım çünki midem kötüü ama sonrasında ne olur bilmem bu arada kızımda aldığım kiloları 2 yılda verdim diet yapmadan çok takmayın derim kiloyu sağlıklı olsunlarda bebişler gerisi boşş,Beyaz ekmek hamur işi ve tatlıyı kesin yada en aza indirin klo problemi olmaz esmer ekmek yeyin canlarım

tatlım bende kısa boylu ve kiloluyummm ama takmıyorummm kilo alırsam da verirsemden kendime yeter ki meleğim sağlıklı olsunda

aynen cnm bende öle.. takmayacağım hiç kiloyu.. yeter ki sağlıkla hayırla kucağımıza alalım da.. benim bu 4. hamileliğim zaten.. ilk 3 ü olmadı malesef..ilk defa bu kadar devam ediyo hamileliğim.. umarım tamamına da erer..
hep bir korku ve tedirginlikle yaşıyoruz..kilo en son sıkıntı olucak şey elbette..
yarın dr. gidicez bakalım cinsiyetini öğrenebilecek miyiz..:)

oohh yedim yemegimi geldimm.. birazdanda uyicamm tembellikte tavan yapıcam

kızlar benim boyum 176. 58le hamile kaldım.. en sonr 10 gün önce tartıdım 59.60tım...
doktorum 14 kilo limiti koydu..
bakalım hayırlısı.. herkes sen cok kilo almazsın diyo ama olsun alsamda veririm nolcak feda olsun kuzuma

hoşbuldum.. sizleri okuyunca kötü oldum.:) ben şimdiden 4.5 kilo aldım.. üstelik siz ne güzel uzun boylusunuz..
sanırım ben bodur tavuk gibi olucam.:)) neyse ama takmamaya çalışyrm..

canım hoşgeldin..bodur tavuk herzaman piliçdir arkadaşımbozma moralini bende 4 kilo aldım ama doktor normal dedi çok zayıf hamile kaldım boyuma göre tabiki
üzülmemeye çalışıyorum hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım.yazın daha bile çok kilo veriyordum 49 kilo civarı oluyordum..annem kayınvalidem peşimde birşeyler yiyeyim diye dolanıyorlardı..şimdi beni görünce ohhh ohhh şimdi kadın gibi olmuşsun diyorlar...eşimde hayatından gayet memnun ..hep söyleniyordu zayıfım diyeeee..
ama diyorum bu daha başalngıççbakalım sonra sonra ne diyeceklerr
sende moralini hiç bozma herşeyden önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması biz zaten kiloları veririz..ayrıca doktorum hamilelikte alınan kilo yağ olmuyor dedi..daha çok vicut su topluyormuş..ve bebeğe gidiyormuş ..zaten doğumdan sonra en az 7 8 kilo veriyormuşsun.2 3 aydada diğer kilolarda gidiyormuşşş

selam anişkolayyyyy:) kilo muhabbeti var.Ben 51 kiloyum.50de hamile kaldım.Ama ben kilo alıcakmışım gibi durmuyo.1.63-5 boyum.tam emin değilim.Ben çok zor kilo alırım çok kolay veriyorum.bekarken balık yağı hapı kullanmıştım heheheheh.Şimdi bakalım ne olcak.Göbiş de yok hiç hamiş gibi durmuyorum ki.:26:

kaç gündür giremiyorum kızlarrr maleseff..umarım herkes iyidir...

maşallahhhh cnm demek oğluşun oluyooo çok sevindim cnmm....

kuzumm sen yarın mı gidiyosun dr a..hadi bakalımmm kız ama ben eminim seninki...:))

Afiyet olsun canım yarasın bebişe kiloyu takmayın ya ben 35 kilo verdim ilk doğumda veriliyo bebişlerimiz sağlıkla doğsunda gerisi önemli değil

canım sen çok iyisin valla 1.6 kilo ne ki????
benim doktorum limit koymadı valla..canın ne istiyorsa ye dedi..tabii fastfood ve aburcubur yemek yasak..birde pişmemiş et yasakkk
valla canım bebek sağlıklı olsundaa ben 80 kilo olmaya razıyımmmm
ayrıca yaşasın yemek yemekkkkkkkk

Sağol tatlım evet 10 haftada belli olmuştu ama 2li yi bekledim garanti olsun diye 4 boyutlu ultrasonda baktı oğlana benziyo 16 haftada yine bakarız dedi bakalım 2 doktorda oğluş dedi zaten pipişi de görmüştüm değişmez sanırım ama kızım kız kardeş istiyo olan istemiyom diyo kız olsun ne yapcaz bilmem sen nasılsın defne nasıl

Afiyet olsun canım yarasın bebişe kiloyu takmayın ya ben 35 kilo verdim ilk doğumda veriliyo bebişlerimiz sağlıkla doğsunda gerisi önemli değil

alalım valla hem ne güzel bi sebepten kilo alıyoz oohh
canım seninde testin güzel cıkmış hayırlı olsun.. tosununada sanada maşallahh

kuzumm sen yarın mı gidiyosun dr a..hadi bakalımmm kız ama ben eminim seninki...:))[/QUOTE]

yarın dr.dan gelice yazarım eğer öğrenirsek bakalım kız mı.:))

ayyy maşallahhh pipişineee onun doğsundaaa alışırrr cnm merak etmeee...biz iyiyiz tatlım cuma gitcektim bende pazartesiyee kaldı 2 li test günüm...bakalım 13. haftalarda olcağımdan inşalllah iice çıkar diorum cinsiyeti....

mrhb hanımlar şu kilo takıntısı bende de var çok alacağım diye korkuyorum 14.haftanın içindeyim... cumartesi günlerim tartılma günlerim geçen c.tesi kilom hala aynıydı (çok şükür) doktorum kilo için bişey demedi ben sordum merakla 5.aya kadar çok kilo alınmaz dedi... kafam karıştı...

benım dr da ılk 4 ayda alınan ve verılenler cok onemlı degıl ondan sonrakı aylarda ayda 1,5 almalısın dedı

canım oğluşun hayırlı uğurlu olsun..2li testinde inşallah en kısa sürede güzel neticelenir arkadaşım.ahhh hareketliymiş maşallahhhhhhhh
canım ben tam 4kilo aldım ama ilk ay kanamam vardı...düşük tehlikesi yüzünden hep yattım..sadece wcye kalktım..çoookk şükür şimdi iyiyizz..ehh haliyle kilolarıda aldımyarasın bebişimee vallaa..o yeter ki tutunsun sıkı sıkı büyüsün sağlıklaaaa...ama duba olma yolundayımmağzım durmuyorrr
canım ne kadar güzel anlatmışsın inşallah bizlerde senin gibi veririz kilolarıııı

benım dr da ılk 4 ayda alınan ve verılenler cok onemlı degıl ondan sonrakı aylarda ayda 1,5 almalısın dedı

ben taki geçen haftaya kadar 2 kilo verdim... mide bulantısı vardı pek bişey yemiyordum... ama bu hafta alacağım kesin gibi çünkü çoooookkk acıkıyorum...
sabah kahvaltı yapıyorum(1 bardak süt ve haşlanmış yumurta ve çeyrek ekmekten ibaret) öğle arası açlıktan bayılma noktasına geliyorum... tabi öğle arasına kadar mandalina elma havuç sürekli meyve yememe rağmen... gidişatım galiba iyi değil...

slm anişler nslsnız bakalım ne var ne yok biz iiyiz birz daha çok şükür işler yoğundu giremedim.az önce üniv.ark vardı onla konuştum o da hamile eylül annesi olcak inş. Kendisi

kaç haftalık senın bebiş

kaç haftalık senın bebiş

13artı 1... canım ikili testi yaptırırken doktorum yüzde70-80 erkek dedi.... inşallah doktorum yanılmamıştır kendinden çooookkk emin bi şekilde söyledi hatta piposunu gösterdi ama ne ben nede eşim görmedi...

masaşşah cnm allah saga salım kucagına almayı nasıp etsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…