bozma moralini ...herşey yolunda gidicek inşallahh
hep iyi düşün ki herşey iyi olsun...
eşin ve tüm ailen yanında olacaklar..
sen şimdi ilk önce hep bebeğini düşün canım..sağlıklı olsun büyüsün ..en son doğummm
ayrıca şimdi bir sürü yöntemde var ..mesela epüdralle ağrısız normal doğum ,sezeryan...
sen zaten uyuşuk olduğun için hiç birşey hissetmiyormuşsun..
zaten normal doğumda aynı gün ayaga kalkıyormuşsun..
tamam bende çok korkuyorum ama hep kendime diyorum ki artık tıp çok ileride..
illaki ağrısız bir şekilde doğum yapacak bir sistem seçicem..ama şimdi ilk öncelik bebekkk
zaten bebeğin dönme durumuna görede doğum metoduna karar vermekte en doğrusu canımcım...
Allah yardımcımız olacak buna inannnn
canım bende aynı durumdayım şimdiden 4 kilo almışım
resmen bütün gün birşey yememiş kadar aç oluyorum.elim ayağım tıtriyor.eğer yemezsemde kusmaya başlıyorum..
inanılmaz bir döngü yanii...bende şaşırıp kalıyorum..yesem bir türlü yemesem bir türlü...
eşim dalga geçyor kimin çocuğu oo bak şimdiden aynı bana benzetti seni diyeeee
canım kolay gelsinnn...ne diyim iyiki eşin yardımcı oluyor..sana kolayy gelsin..kendini çok yorma...
canım epiduralide düşündüm düşünmedim değil hatta bna en yakıno lanı o çünkü ağrısız:) ama felç riski var diolar neye inanacamı şaşaırdım baş ağrısı bel ağrısı kalıor diyorlar falan ondan kafam karıştı
kızlar bende çok korkuyorum doğumdan ama çok kafaya takmamaya çalışıyorum herkes kaç tane doğuruyor demekki o kadar da zor değil diye avunuyorum. biraz oluruna bırakacağım bakalım doktorum falan ne önerecek.
ay canım valla misafir gelmeseydi umrumda değildide mecburum size ii sohbetler bitince katılırım yine size
canım epiduralide düşündüm düşünmedim değil hatta bna en yakıno lanı o çünkü ağrısız:) ama felç riski var diolar neye inanacamı şaşaırdım baş ağrısı bel ağrısı kalıor diyorlar falan ondan kafam karıştı
bende belishacım en çok kilo almaktan korkuyorum. galiba ileride bir 6 aylıkken falan daha da açılacakmış iştahımız
inşallah canım..sezeryanda kötü değil ama normal tabiki çok daha sağlıklı..ama tamamen bebeğin pozisyonu önemli olan...Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
BENCE BİRAZ SPOR YAPMAK DA LAZIM , bol bol yürüyüş kızlar, yoksa bebişler inmiyor aşağı
hoşbuldum.. sizleri okuyunca kötü oldum.:) ben şimdiden 4.5 kilo aldım.. üstelik siz ne güzel uzun boylusunuz..
sanırım ben bodur tavuk gibi olucam.:)) neyse ama takmamaya çalışyrm..
hoşbuldum.. Sizleri okuyunca kötü oldum.:) ben şimdiden 4.5 kilo aldım.. üstelik siz ne güzel uzun boylusunuz..
Sanırım ben bodur tavuk gibi olucam.:)) neyse ama takmamaya çalışyrm..
kızlar neslihan iskit hamilelikte yogo cd si çok öneriliyor insanıda çok rahatlatıyor ve doğumu kolaylaştırıyor. ben 2 kere yaptım çok sevdim ama doktoruma sorunca 4 ay bitmeden yapma.dedi.bende 4. ayı bekliyorum yapmak için. şimdilik kendinizi fazla yormayın risk sanılanın aksine 3. değil 4. ayda bitiyormuş. fazla yormayın kendinizi.
belishacım canım ben sendede de fazla iri kıyımım.1.77 boy benim kilom 72 ile hamile kaldım şuan 74. kemiklerimde iridir. doktorum korkma çok almazsın diyor.ama bakıcaz artık
denizkızı hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?