2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım epiduralide düşündüm düşünmedim değil hatta bna en yakıno lanı o çünkü ağrısız:) ama felç riski var diolar neye inanacamı şaşaırdım baş ağrısı bel ağrısı kalıor diyorlar falan ondan kafam karıştı

bende belishacım en çok kilo almaktan korkuyorum. galiba ileride bir 6 aylıkken falan daha da açılacakmış iştahımız

kızlar bende çok korkuyorum doğumdan ama çok kafaya takmamaya çalışıyorum herkes kaç tane doğuruyor demekki o kadar da zor değil diye avunuyorum. biraz oluruna bırakacağım bakalım doktorum falan ne önerecek.

korkma canım her doğum metodunda bir komplikasyon olma ihtimali var..doktorlarını iyi seç..hiçbirşeyi şansa bırakma..bol bolda dua et..herşey istediğin gibi olacak bakk görr

elim kolum tutmuyo halsizimki hemde nasıı.. kocamı aradım ben cok bitkinim yemek hazırlayamadım hiç hazırlayasımda yok didim..
tamm ben sana sölerim şimdi dedi.. yemeemi beklicem gelsin yiyip yatıcam tekrar

valla canım bende hiç korku yok.aklıma bıle gelmıyo.ama cok kafaya takmamak lazım Allahın ıznıyle zamanı gelınce bı sekılde dogacak mınıklerımız

canım herkesin ağrı eşiği ve psikolojisi olayları yaşaması çok farklı.çok korkuyo olabilirsin doğumdan ama alternatif çözümleri var.eğer istanbul da oturuyosan hipnoza gidebilirsin bi kaç seans bak sonra doğurduğunu bile anlamazsın.

bende belishacım en çok kilo almaktan korkuyorum. galiba ileride bir 6 aylıkken falan daha da açılacakmış iştahımız

pariscim yandık o zaman ben kesin duba olurummm
valla şimdiden hiç açlığa tahammülüm yok canım ne diyim..şaşırdım kaldım valla..birde ben 1.73 boyundayım..biraz iri kıyımım zaten..birde böyle duba gibi olmıyayım..
4 kilo aldım bile ..ama 54 kiloydum doktor iyi olmuş çok zayıftın dedi ama ben kendimi şimdiden duba gibi hissediyorummm
yandık canım yandıııkkkkk

inşallah canım..sezeryanda kötü değil ama normal tabiki çok daha sağlıklı..ama tamamen bebeğin pozisyonu önemli olan...Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn

BENCE BİRAZ SPOR YAPMAK DA LAZIM , bol bol yürüyüş kızlar, yoksa bebişler inmiyor aşağı

kızlar neslihan iskit hamilelikte yogo cd si çok öneriliyor insanıda çok rahatlatıyor ve doğumu kolaylaştırıyor. ben 2 kere yaptım çok sevdim ama doktoruma sorunca 4 ay bitmeden yapma.dedi.bende 4. ayı bekliyorum yapmak için. şimdilik kendinizi fazla yormayın risk sanılanın aksine 3. değil 4. ayda bitiyormuş. fazla yormayın kendinizi.

belishacım canım ben sendede de fazla iri kıyımım. 1.77 boy benim kilom 72 ile hamile kaldım şuan 74. kemiklerimde iridir. doktorum korkma çok almazsın diyor.ama bakıcaz artık
denizkızı hoşgeldin canım

hoşbuldum.. sizleri okuyunca kötü oldum.:) ben şimdiden 4.5 kilo aldım.. üstelik siz ne güzel uzun boylusunuz..
sanırım ben bodur tavuk gibi olucam.:)) neyse ama takmamaya çalışyrm..

hoşbuldum.. sizleri okuyunca kötü oldum.:) ben şimdiden 4.5 kilo aldım.. üstelik siz ne güzel uzun boylusunuz..
sanırım ben bodur tavuk gibi olucam.:)) neyse ama takmamaya çalışyrm..

tatlım bende kısa boylu ve kiloluyummm ama takmıyorummm kilo alırsam da verirsemden kendime yeter ki meleğim sağlıklı olsunda

hoşbuldum.. Sizleri okuyunca kötü oldum.:) ben şimdiden 4.5 kilo aldım.. üstelik siz ne güzel uzun boylusunuz..
Sanırım ben bodur tavuk gibi olucam.:)) neyse ama takmamaya çalışyrm..

ahhh ahh korkuma tartılmıyorum bile zaten kilolu hamile kaldım öle devam

canım yandık bizz yandıkkk ..hafif iri olunca çok göze çarpıyoruz..sen yine 2 kilo almışsın ben 3 ayda 4 kilo aldımalmayada devam ediyorum çünkü hiç gırtlağım durmuyorbirde ben sadece gögüs ve göbekten kilo alıyorum ..göğüslerim bayağı büyüdüeşim halimden memnun tabikiama yazın bikini giymek yok diyor..koptumm adam bu halde bile kıskanıyor
aman yaa sefamız olsun napalım olucak o kadar hamişizzzz

kızlar uzun boydada kısa boydada kilo iyi bir şey değil ama çok takmamak lazım. önemli olan bebişlerimizin sağlığı sadece biraz kalorili şeyler yerken kendimizi kaybetmemeye ve 4. aya girdikten sonra biraz hareketlerimizi arttırmaya başlarsak heralde çok almayız diye düşünüyorum.
birde doğumdan sonra nasılsa süt vereceğiz bebişlerimizin peşinden koşacağız rahat veririz. :128:
ama yinede böyle desemde arada düşünüyorum çok alırmıyım diye:111: ama bunları yaparsam almam diye inanıyorum. bakalım artık hayırlısı yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun.yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…