2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aa,evet sen öğretmensin dimi? şimdi hatırladım.

kızlarr ya şu cınsıyet tahmını yapmıştı ya gızıııı kım yapa bılıo onu başka şuan arkadasınkını versek

iyi akşamlar kızlar nasılsınızzzz
geçmişi okumadım henüz herkes iyidir inşallah
ben bugün artık dayanamadım alışverişe gittim
pembe bişey almam derken bi sürü pembe şeyler aldım artık
erkek derse doktor haftaya bilemiyorum

canım,benim testler de temizmiş,öyle dedi dr um,hayırlısı artık,zaten kesin sonuç değil bunlar.
üçlüye çağırdı beni 16 17. haftalarda ama sanırım gitmicem,boşuna bu stresi yaşamaya gerek yok,zaten aldırmıcam çocuk için bide dr kapılarında stres çekmeyim boşuna.
sana mail attım canım bakarsın..inş.yardımcı olur sana.karşılaştır

canım çok teşekkür ederim,zahmet ettin

iyi yapmışın zaten tahmin kızdı değilmi değilsede saklarsın birdahaki kuzu kız olursa ona giydirirsin

kuzumm resimlerinii koy da bakıyımm merak ettimm :)))

iyi yapmışın zaten tahmin kızdı değilmi değilsede saklarsın birdahaki kuzu kız olursa ona giydirirsin
tahmın % 80 kız demişti canım bende dayanamadım napim
artık saklarım hediye ederim olmadı değiştiriririm falan bakalım :))

kuzumm resimlerinii koy da bakıyımm merak ettimm :)))

eklıcem canım sımdııı :))

bu arada mother care de indirim var arkadaslar bugün ilk gündü %50 indiirm var pırlantalı ürünlerde meraklısına duyrulur

ayyy evet çok sessiz,,benim de velim beni sinir etti kafa dağıtmak için sürekli sayfayı yeniliyorum ama yoookkkk,,tek bir ileti yooook:44::44:

boş ver canım ya kafaya takma arada çıkıyo öyle insanlar ama gerçekten sessiz ya burası

Yarın akşam gitcem yazdım canım yarın 5'te allah kısmet ederse bakalım çok heyecanlıyım :124:

bende heyecan yapmışım kendi kendime

canım sanada bizim bugün uyguladığımız bi hesap var doğrumu diye karşılaştırıyoruz sende ne cıkacak bakalım gerçi gözdede tutmadı galiba kendi dogum tarihini ay yıl bide eşinin doğum tarihini yazsana?

benim dogum tarihim 28.09.1987 eşiminki 21.03.1977 canım bakın bakalım
geçmişi okuyamadım ben hala görmedm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…