ben çok hoş bir kot aldım
hem de 40 beden
ama streç olduğundan şu an bile çok hoş duruyor
yoksa bol durur bence de
yaa bence sen tayt tunik takıl işte
işyerinde giyecek olmasam hayatta kumaş pantolon almam, hiç de giymem zaten günlük hayatta
arkadaşlar facebooktan yapmışlardı
ben de kendi sitesinden yaptım
ama dönen eden olmadı
facebook sayfası da sanırım artık başvuru almıyor
aa,evet sen öğretmensin dimi? şimdi hatırladım.
evet ya sorma
mecburen okul için kumaş pantolon alıcam
ya da üst düğmeleri açıp giyicem
canım,benim testler de temizmiş,öyle dedi dr um,hayırlısı artık,zaten kesin sonuç değil bunlar.cANIM TESTSTE CIKAN HCG DEGERİ DİĞİL BAZ ALINAN RİSK VARMI YOKMU DİYE BAŞKA BİR YERDE YAZIYOR O BENİM 1- 10000 YAZMIŞ BU DEMEK OLUYOKİ "BENİM KAN ÖLÇÜMÜME GÖRE 10000 KADINDAN ALINAN KAN DEGERİ AYNI AMA İÇİNDEN 1 TANE KADINDA DOWN SENDROMLU COCUK DOĞMUŞ YANİ RİSKİM DÜŞÜK AMA ÖYLEKİ BAZI KADINLARDA 1-100 CIKIYOR BU DEMEKKİ RİSK YÜKSEK 1-300 DEN SONRASI AMA ASIL 1-1000 DEN SONRASI NORMALE YAKIN KABUL EDİLİYO CANIM BİRDE AGE RİSK VAR YANİ YAŞA GÖRE RİSK O BU DEDİĞİM DEGERDEN FARKLI CIKABİLİR AMA ASIL BAZ ALINAN İLK DEĞER. HCG DEĞERİ TAMAMEN CİNSİYET TAHMİNİ İÇİN EĞLENCE AMA ENSE KALINLIGI1,9 NORMAL SINIRLARDA KABUL EDİLİYOR CANIM
sana mail attım canım bakarsın..inş.yardımcı olur sana.karşılaştır
iyi akşamlar kızlar nasılsınızzzz
geçmişi okumadım henüz herkes iyidir inşallah
ben bugün artık dayanamadım alışverişe gittim
pembe bişey almam derken bi sürü pembe şeyler aldım artık
erkek derse doktor haftaya bilemiyorum
iyi akşamlar kızlar nasılsınızzzz
geçmişi okumadım henüz herkes iyidir inşallah
ben bugün artık dayanamadım alışverişe gittim
pembe bişey almam derken bi sürü pembe şeyler aldım artık
erkek derse doktor haftaya bilemiyorum
iyi yapmışın zaten tahmin kızdı değilmi değilsede saklarsın birdahaki kuzu kız olursa ona giydirirsin
Bugun sessiz kalmış burası
canım sen akşam doktora gidecektin ne yaptın gittin mi nasıl minişin?
tahmın % 80 kız demişti canım bende dayanamadım napimiyi yapmışın zaten tahmin kızdı değilmi değilsede saklarsın birdahaki kuzu kız olursa ona giydirirsin
kuzumm resimlerinii koy da bakıyımm merak ettimm :)))
ayyy evet çok sessiz,,benim de velim beni sinir etti kafa dağıtmak için sürekli sayfayı yeniliyorum ama yoookkkk,,tek bir ileti yooook:44::44:
ayyy evet çok sessiz,,benim de velim beni sinir etti kafa dağıtmak için sürekli sayfayı yeniliyorum ama yoookkkk,,tek bir ileti yooook:44::44:
Yarın akşam gitcem yazdım canım yarın 5'te allah kısmet ederse bakalım çok heyecanlıyım :124:
tahmın % 80 kız demişti canım bende dayanamadım napim
artık saklarım hediye ederim olmadı değiştiriririm falan bakalım :))
eklıcem canım sımdııı :))
bu arada mother care de indirim var arkadaslar bugün ilk gündü %50 indiirm var pırlantalı ürünlerde meraklısına duyrulur
boş ver canım ya kafaya takma arada çıkıyo öyle insanlar ama gerçekten sessiz ya burası
bende heyecan yapmışım kendi kendime
canım sanada bizim bugün uyguladığımız bi hesap var doğrumu diye karşılaştırıyoruz sende ne cıkacak bakalım gerçi gözdede tutmadı galibakendi dogum tarihini ay yıl bide eşinin doğum tarihini yazsana?
hayırdır naptı velin ki
benim dogum tarihim 28.09.1987 eşiminki 21.03.1977 canım bakın bakalım
geçmişi okuyamadım ben hala görmedm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?