2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzumm sen yarın mı gidiyosun dr a..hadi bakalımmm kız ama ben eminim seninki...:))

yarın dr.dan gelice yazarım eğer öğrenirsek bakalım kız mı.:))[/QUOTE]

canım bizim hesaba göre kız cıkıyo sende

cnm yaaa bana da bi baksana bende biliyorum ama bi türlü hesaplayamadımm ben....15.12.1978 benim , 11.10.1974 eşiminnn sağolasın cnm şimdidenn....

bende eskiden öyle düşünürdüm ama öğretmen arkadaşlarım vardı onlar anlatıyolardı şimdide boş yer oladığı için odamı okulun içinde açtılar valla öğretmenlerin halini görünce dedimki vay be herşey dışardan bize kolay geliyomuş müthiş sabır isteyen biriş demişler ya bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olayım diye doğru valla allah sabır versin ama işiniz çok kutsal gerçekten

vallahi sağ ol,çocuklardan geçtim artık sevimliler falan insan bi şekilde sabrediyo..ama karşısında laftan anlamayan veliler olunca,söz konusu çocukları olduğu için de hiiç çekilmiyoolarr....bebişimi düşünüp rahtlamak istiyorum

yarın dr.dan gelice yazarım eğer öğrenirsek bakalım kız mı.:))

cnm yaaa bana da bi baksana bende biliyorum ama bi türlü hesaplayamadımm ben....15.12.1978 benim , 11.10.1974 eşiminnn sağolasın cnm şimdidenn....[/QUOTE]

CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN......
valla sizinkinde değerler çok yakın çıksada kız çıkıyo hesaba göre hadi bakalım hayırlısı......

cnm yaaa bana da bi baksana bende biliyorum ama bi türlü hesaplayamadımm ben....15.12.1978 benim , 11.10.1974 eşiminnn sağolasın cnm şimdidenn....

CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN......
valla sizinkinde değerler çok yakın çıksada kız çıkıyo hesaba göre hadi bakalım hayırlısı......[/QUOTE]

sağolasınn cnmmm teşekkür ederim hem doğumgününee hem hesaplamana....

nazlımmm ben diorum hiç kafanda soru işaretii olmasın seninn direk kız seninkiii güle güle giysinn pembişlerini doğuncaaa..:))

nazlımmm ben diorum hiç kafanda soru işaretii olmasın seninn direk kız seninkiii güle güle giysinn pembişlerini doğuncaaa..:))

canım bilmiyorum kaptırdım gidiyorum :)))
inşallah giydirmekte nasip olurr bi hevesle aldım

canım büyük mü geldi acaba yarı yarıya koyarak dene bide istersen...

özellikle pix resizer adlı programda küçültmüştüm onda küçülttüm diyemi olmadı acabaa
baska neyde küçültebılrımki kızlar ?

kızlar ben çıkıyorum size ii sohbetler ii geceler koçiş benimle hiç ilgilenmiyosun diye küsüyo onunla ilgileneyim birazda

İşin çok zor canım ablamda öğretmen ondan biliyorum allah sizlere kolaylık versin oda teknik lisede öğrencileri ayrı sorunlu veliler ona keza ne yazı var ne kışı hiçte kolay bi meslek değil sanıyolar yazın 3 ay yatıyonuz kim demişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…