kuzumm sen yarın mı gidiyosun dr a..hadi bakalımmm kız ama ben eminim seninki...:))
canım bizim hesaba göre kız cıkıyo sende
aman işte hepsinn çocuğı kendine kıymetli,sınıftaki kuralları beğenmiyo 50 çocuk var,50 çocuğun 100ana babasını memnun etmek.....ooofff inan öğretmenlik koly iş diyenler yaşayıp görmeli,bıktırdılarrrr
canım bizim hesaba göre kız cıkıyo sende
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ziran-anneleri-bebislere-neler-alindi-16.html
kızlar buryaa ekledım amaa
eklenti olarak yazıyor resimler direk sayfada görünmedi
10 tane falan ekledim o yuzdenmı oldu acaba :26:
Resimler açılmıyor ya :26:
bende eskiden öyle düşünürdüm ama öğretmen arkadaşlarım vardı onlar anlatıyolardı şimdide boş yer oladığı için odamı okulun içinde açtılar valla öğretmenlerin halini görünce dedimki vay be herşey dışardan bize kolay geliyomuş müthiş sabır isteyen biriş demişler ya bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olayım diye doğru valla allah sabır versin ama işiniz çok kutsal gerçekten
alla alla nieki yaa
bende acılıyo ama sayfada direk görünmüyor
anlamadımki neden böyle oldu tüh :S
yarın dr.dan gelice yazarım eğer öğrenirsek bakalım kız mı.:))
cnm yaaa bana da bi baksana bende biliyorum ama bi türlü hesaplayamadımm ben....15.12.1978 benim , 11.10.1974 eşiminnn sağolasın cnm şimdidenn....
Bilmiyorum açmaya calışıyorum hata veriyor diğer arkadaşlar acabildimi acaba yaaa((
Bilmiyorum açmaya calışıyorum hata veriyor diğer arkadaşlar acabildimi acaba yaaa((
açılmıyooo:44::44:
sizin hesap nasıl oluyorki canım su takvimler gibi bişeymi ?
yoksa farklı bişeymii
hayırlısı valla pembiş pembiş aldıkkk :))
canım formüllü birşey işte takvim değil
bu arada resimler açılmıyo.....
ay evet acılmıyormus tek bende acılıyor herhalde
neyi yanlış yaptımkii çözemedim bi ugrasıyorum hala
nazlımmm ben diorum hiç kafanda soru işaretii olmasın seninn direk kız seninkiii güle güle giysinn pembişlerini doğuncaaa..:))
canım büyük mü geldi acaba yarı yarıya koyarak dene bide istersen...
aman işte hepsinn çocuğı kendine kıymetli,sınıftaki kuralları beğenmiyo 50 çocuk var,50 çocuğun 100ana babasını memnun etmek.....ooofff inan öğretmenlik koly iş diyenler yaşayıp görmeli,bıktırdılarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?