nazlımmm ben diorum hiç kafanda soru işaretii olmasın seninn direk kız seninkiii güle güle giysinn pembişlerini doğuncaaa..:))
canım formüllü birşey işte takvim değil
bu arada resimler açılmıyo.....
İşin çok zor canım ablamda öğretmen ondan biliyorum allah sizlere kolaylık versin oda teknik lisede öğrencileri ayrı sorunlu veliler ona keza ne yazı var ne kışı hiçte kolay bi meslek değil sanıyolar yazın 3 ay yatıyonuz kim demişş
Canım iyi geceler okuduma göre doğum gününmüş nice mutlu senelere sevdiklerinle çocukların ve eşinle güzel yıllar geçirirsin inşallah cnm
vallahi bizim anlayaan birilerinin olması bile güzel,her işin zorluğu var tabi ki o ayrı ama öğretmenlik,memleketinden ayrı olmak kolay değil..
kızlar ben geldım gaz sancısından ölücem yaa aksamdan berı kıvranıyorum ne sancıdır bu boyle catlıcam sımdı
neyse hanımlar çok sağ olun,ben yatayım artık...hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar, bol muhabbetler
Ah canım allah kolaylık versin gaz sancısı çok zor bu dönemde dikkat et mideni rahatlatacak bişey yokmu gazını alacak soda varsa iç, gaviscon veya talcit şurup varsa onlarda biraz rahatlatabilir canım zararıda yok
mrb iyi geceler kızlar ben 16 hafta 5 günlüğüm normalde mayıs sonu gözüküyo ama haziran ilk haftasıda olabilir benide alıverin aranıza
bilgilerimi vereyim
boy 1.62
kilo 61 şuan.. 59 ile hamile kaldım
yaş 23
cinsiyet tabiki ERKEK
mrb iyi geceler kızlar ben 16 hafta 5 günlüğüm normalde mayıs sonu gözüküyo ama haziran ilk haftasıda olabilir benide alıverin aranıza
bilgilerimi vereyim
boy 1.62
yaş 23
cinsiyet tabiki ERKEK
hoşgeldinnnnn
bilgilerini pelishh arkadasımıza msj olarak yazarsan daha iyi olabılır canım
burdan görmeyebilir
bilgilerimi vereyim
boy 1.62
yaş 23
cinsiyet tabiki ERKEK
hoşbulduk canım msj atarım pelishh de
bu arada 16 haftayı geçen varmı aranızda
sonunda ekleyebildim yahu ne zor oldu :)
simdi sizleyim kızlar hiç uykumda yok
hepiniz gitmeyin bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?