2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

vallahi bizim anlayaan birilerinin olması bile güzel,her işin zorluğu var tabi ki o ayrı ama öğretmenlik,memleketinden ayrı olmak kolay değil..

Canım ne hesaplıyorsunuz geçmişi okuyamadım benim bebişin cinsiyeti belli gerçi ama bende yollayım doğum tarihlerimizi bakalım tutuyomu bakarmısın canım bizede
ben 29/05/1982 eşim 20/10//1983 sağol canım teşekkürler

vallahi bizim anlayaan birilerinin olması bile güzel,her işin zorluğu var tabi ki o ayrı ama öğretmenlik,memleketinden ayrı olmak kolay değil..

Evet canım işiniz çok zor sen çok stres yapma canım bebişi düşün anlayışsız insan çok zaten insanı anlamak ihtiyaçlara cevap vermek zor

kızlar ben geldım gaz sancısından ölücem yaa aksamdan berı kıvranıyorum ne sancıdır bu boyle catlıcam sımdı

Ah canım allah kolaylık versin gaz sancısı çok zor bu dönemde dikkat et mideni rahatlatacak bişey yokmu gazını alacak soda varsa iç, gaviscon veya talcit şurup varsa onlarda biraz rahatlatabilir canım zararıda yok

mrb iyi geceler kızlar ben 16 hafta 5 günlüğüm normalde mayıs sonu gözüküyo ama haziran ilk haftasıda olabilir benide alıverin aranıza

bilgilerimi vereyim
boy 1.62
kilo 61 şuan.. 59 ile hamile kaldım
yaş 23
cinsiyet tabiki ERKEK

Son düzenleme:

soda ıctım canım ama banamısın demedı gaz yapıcak bırseyde yemedım ama cok enterasan aksam yemegı esnasında oldu ne olduysa bu hamılelık garıp bırsey hergun farklı bır sıkayet bas gosterıyor kanımı gorsenız ölürsünüz gülmekten 8 aylık gıbıyım dogurdum dogurcam valla

Herkese iyi geceler. Cogunuz yatmaya gidiyor herhalde ama biz daha yeni gelebildik. Nasilsiniz?

Zumrutcum dogum gunun kutlu olsun. Nice saglikli ve huzurlu yillara....

hoşgeldinnnnn
bilgilerini pelishh arkadasımıza msj olarak yazarsan daha iyi olabılır canım
burdan görmeyebilir

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk bebekmi kız o nasıl laf tabiki erkek allahım sağlık versinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…