2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

üşütüncede oluyor bu gaz olayı ıkı gundur bişey yemedım pek ama ayrı bi şişlik var sanırım üşüttüm
önce hiç göbegin cıkmadı diyenler bugun hemen farkettı :)

Herkese iyi geceler. Cogunuz yatmaya gidiyor herhalde ama biz daha yeni gelebildik. Nasilsiniz?

Zumrutcum dogum gunun kutlu olsun. Nice saglikli ve huzurlu yillara....

hoşgeldinnnn
hoşbulduk canım msj atarım pelishh de

bu arada 16 haftayı geçen varmı aranızda

rubet 16. haftada sanırım tam gununu falan bılmıyorum ama en önde o var burda
sımdı sen varsın tabi :)

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk bebekmi kız o nasıl laf tabiki erkek allahım sağlık versinde

ilk bebeğim canım teşekkür ederim.. ay ne yapayım erkek annesi olmak çok güzel allah gönlüme göre verdi tabi en başı sağlıklı olması dualarımız hep onun için

ikinci hamileliğim ilki 3 aylıkken kalbi durdu meleğimin kürtaj oldum:26:

bu arada bursalıyım kızlar ben var mı memleketlim olan

vay be topiğin abisi oğlum demek

Slm cnm hoşgeldin kızım uyumadığı sürece ben burdayım o yatmadan bana yatmak yok

Hosbulduk kizlar. Bende cinsiyeti ogrenip bisiler almak istiyorum ya

bence anne olabılmek cok guzel duygu evladın kız yada erkek ayrımı olmaz yeterkı saglıklı mutlu olsunlar

ınş. bu bebeğini sağlıkla kucagına alırsın

bence anne olabılmek cok guzel duygu evladın kız yada erkek ayrımı olmaz yeterkı saglıklı mutlu olsunlar

ınş. bu bebeğini sağlıkla kucagına alırsın

canım yanlış anladın tabiki ayrım yapmıyorum sadece mutluyum hem cinsiyetini öğrendim hemde gönlümden geçeni söyledim

sonuçta herkesin gönlünden geçen olsun ister.. geri kafalı illa erkek olsun diyenlerden değilim yani yanlış anlaşılmasın

ınsan dayanamıyor yaa en azından bu duyguyu bi sürelik bastırmak gerekli :)
bide cok mutlu ediyr ınsanıı
inşallah bi an önce ögrenir alırsın :)

Cok fena bi merak. Hem oglum/kizim diye sevmek istiyorum artik hemde alisverise gitmek :)
normalde 20.haftaya kadar Dr ultrasound umuz yok ama ben dayanamayip baska bi yerden 2hafta sonrasina randevu aldim :)

Cok fena bi merak. Hem oglum/kizim diye sevmek istiyorum artik hemde alisverise gitmek :)
normalde 20.haftaya kadar Dr ultrasound umuz yok ama ben dayanamayip baska bi yerden 2hafta sonrasina randevu aldim :)

aynennn ben bile hala bi ihtimal bile olsa var diyee merak ediyorum :)) hala kızım oglum diyemiyorum yani..
yurt dısındamıydın sen orda öyle oluyor sanırım
bizim burdakilerde her 15 gune cagırıyor işte
bende böyle sık gitmekten gıcık oldum
iki hafta sonra ögrenirsin zaten inşallah :)

bende burdayım bugün ayrı bi enerji var hiç uykum gelmedi :)
fotograflar http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...i-bebislere-neler-alindi-16.html#post22184066 burda canım buraya ekledım

Ah canım çok güzeller bebişin sağlıkla giyer inşallah ben alışveriş yapmıyorum daha benim düşük riskim devam ediyo iğne ilaç allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben 6 aydan sonra alırım bişeyler zaten evdende çıkamıyorum alamam bişey

yok canım alınma lütfen seni kırmak için demedim anladım oğluşun olsun istediğini burda zaten o zihniyeti taşıyan kişiler yok allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin benimde oğlum olucak inşallah hayırlısıyla

canım cok sagolll inşallah
inşallah geçicek o riskte inşallah canım benım
bakma bende acele ettim ilk hevesle erkendi aslındaa
normali o zaten 6. ay falan sen iyi ol bebişin iyi olsunda bunlarda ne var halledilir
inşallah hepimiz kucagımıza alırız bebişlerimizi

Rabbim buna sağlık uzun ömür verir inşallah canım gününde kucağına almayı nasip eder sen 2 hafta sonra hissetmeye başlarsın bebişi tekmeleri 18 den sonra hissedilmeye başlanıyo ilk bebekte öle oluyo az kalmış o zaman dah heyecanlı oluyo

Sağol canım sağlıkla gününde doğar inşallah ben kızımdada sorun yaşamıştım ama bu kadar uzun sürmemişti bu çook yaramaz kızı aratacak kerata sanırım kızım erken doğdu bundada risk varmış ondan korkuyorum benim her işi 6 aydan sonra halletmem lazım belli olmaz inşallah gününü bekler oğlum ablası gibi sabırsız olmazz

ay inşallah canım :))
vay erkege bak erkege
inşallah olmaz zamanında dogar
ama o zaman dediğin gibi 6. ayda hallet bayasını bari nolur nolmaz madem

ay inşallah canım :))
vay erkege bak erkege
inşallah olmaz zamanında dogar
ama o zaman dediğin gibi 6. ayda hallet bayasını bari nolur nolmaz madem

Evet canım 6. ayda halletmem lazım ne olur ne olmaz 7 de çantamın hazır olması lazım allahtan yaz bebişi 2-3 badi 1 hastane çıkışı yada 2 yeter kızmıdan kalma badilerde var yaz günü badi çorap yeter pişmesin çocuk allahım zamanında gelir inşalllah sağlıkla

Tekmeleri hissetmeye basliyacagimiz gunu sabirsizlikla bekliyorum. Dusununce bile icim bi garip oluyor. Simdi hissetmeyince ister istemez hep bi korku var icimde acaba bebegim iyimi diye

Tekmeleri hissetmeye basliyacagimiz gunu sabirsizlikla bekliyorum. Dusununce bile icim bi garip oluyor. Simdi hissetmeyince ister istemez hep bi korku var icimde acaba bebegim iyimi diye

Canım ilk bebek ya 18+ dan sonra bekle bebişin hareketlerini daha önce hissetmezsın canım bu dönemde bağırsak hareketleri hissediliyo onuda bebiş hareketi sanabiliyosun ama daha çok küçük melekler ama benim 2. ya ben yavaş yavaş hissederim 13 geçince doktorda dedi 2. deneyim oluyomuş daha çabuk hissedilliyo ama tabi 18-20 den sonra daha atak daha hissedilir olur sağlıkla zamanında doğsunlarda geç hissedelim hiç önemli değil yani hissetmeye başlayınca da bu sefer 3-4 saat geçse aradan niye oynamıyo diye bi endişe heyecan korku oluyo ilk zamanlar ara ara hissediyorsun büyüdükçe dönüşü dolanması tekmesi herşeyi netleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…