valla canım ayni beni anlattın cevremde takmışlardı kiloma bende diyet yapıyodum hatta bi doktora gitmiştim hamile kalamadığım için ilk önce kilo ver demişti 70 kiloydum 170 cm ee tabi fazlada ne yapayım elimde değildi sonra bi kere görümcem demiştiki seçil hamile kalınca vinç lazım diye o koymuştu bana sonra ne bileyim bulantılarımla filan ilk 3 ayda 64e düştüm daha alamadım ama olaflarda ağrıma gidiyo tamam diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum görsünler kimi vinçle kaldırıyolar....
offf olmuyo liypiede tickers yaptım ama neresi kopyalanıyo bana yardımcı olun ....
Lilypie - Pregnancy ticker details
heycandaann :18::18:
2li testim bugün :18:
valla canım ayni beni anlattın cevremde takmışlardı kiloma bende diyet yapıyodum hatta bi doktora gitmiştim hamile kalamadığım için ilk önce kilo ver demişti 70 kiloydum 170 cm ee tabi fazlada ne yapayım elimde değildi sonra bi kere görümcem demiştiki seçil hamile kalınca vinç lazım diye o koymuştu bana sonra ne bileyim bulantılarımla filan ilk 3 ayda 64e düştüm daha alamadım ama olaflarda ağrıma gidiyo tamam diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum görsünler kimi vinçle kaldırıyolar....
offf olmuyo liypiede tickers yaptım ama neresi kopyalanıyo bana yardımcı olun ....
Lilypie - Pregnancy ticker details
ayy ayyy sen kuzucuğunu mu görücen bugünnn... ne güsellll...
ben de gelem mi??? sana bakarken beni de aradan çıkarırız
şaka bi yana inşallah çok güzel çıkıcak canım sonuçların.. hele bi de kuzuyu görünce güle oynaya gelicen ordan
ay canım kuzucuğunu görcen işte ama insanın kalbi yerinden çıkıyo demi ay ne güzel heyecanlar bunlar valla sonra ordan kalkınca bi dönem bulutlarda geziyon ayyy ne güzellll....
o nasıl laf öyle yaa.. patavatsızlık falan diil bu yaa.. insan böyle düşünse bile söylemez... görümceni şiddetle kınıyorum canım
benim de kuzenim var bi tane geçen sene memlekete gittiğimde annemlere gelmişlerdi.. mutfakta servis tabaklarını hazırlarken yanıma sokulup hamile misin dedi fısıldar gibi..
döndüm hayır!! dedim, kilo almışsın diyecek sandım.. gerizekalı bana çirkinleşmişsin dedi... şoklara girdimm..
neymişş efendim hamilelikte kadınlar çirkinleşirmiş.. öyle bile olsa bu söylenir miiii???
niye kızıyosun bu geçici bişey hamilelikten sonra geçiyor dedi..
kendisinin 2kızı var.. 2.ci de 3-5 aylık falandı bu yaşandığında..
bende yapıştırdım tabee..
nasıl kızmam dedim.. sana bakıyorum 3-5 ay olmuş doğum yapalı ama çirkinlik geçmemiş sen de kalıcı olmuş..
inşallah benim hamileliğimde kalıcı olmaz bu durum dedim
eline verdim servis tabağınıı
o gündür bu gündür benden çekinir..
bu sene bayramda karşılaştık hamile olduğum halde ağzını açıp bişey demedi belli unutamamış geçen seneyi
o nasıl laf öyle yaa.. patavatsızlık falan diil bu yaa.. insan böyle düşünse bile söylemez... görümceni şiddetle kınıyorum canım
benim de kuzenim var bi tane geçen sene memlekete gittiğimde annemlere gelmişlerdi.. mutfakta servis tabaklarını hazırlarken yanıma sokulup hamile misin dedi fısıldar gibi..
döndüm hayır!! dedim, kilo almışsın diyecek sandım.. gerizekalı bana çirkinleşmişsin dedi... şoklara girdimm..
neymişş efendim hamilelikte kadınlar çirkinleşirmiş.. öyle bile olsa bu söylenir miiii???
niye kızıyosun bu geçici bişey hamilelikten sonra geçiyor dedi..
kendisinin 2kızı var.. 2.ci de 3-5 aylık falandı bu yaşandığında..
bende yapıştırdım tabee..
nasıl kızmam dedim.. sana bakıyorum 3-5 ay olmuş doğum yapalı ama çirkinlik geçmemiş sen de kalıcı olmuş..
inşallah benim hamileliğimde kalıcı olmaz bu durum dedim
eline verdim servis tabağınıı
o gündür bu gündür benden çekinir..
bu sene bayramda karşılaştık hamile olduğum halde ağzını açıp bişey demedi belli unutamamış geçen seneyi
günaydın cnm
sen evde yatıcan mı?????
kuzum sen evde olsan rahat durmaz ev işi yaparsın
benimde şöle 11 lere yatasım var çalışmaktan sıkıldım beee ...kocişimle başbaşa kahvaltı etmek varken kedim sabah geçiyo yanına yayılyo bide utanmadan msaja yapıyo ona caka satar gibi...sarılarak uyuyorlar ...:26:
hadiii bakalımmm güzell haberlerr alalımmm bugün gidicek arkadaşlarımızdann....
canım altta for websites var onun yanında image URL
ona tıklayıp altta
Code snippet: Image URL
The ticker URL: nin altındaki linki kopyalayacaksın
hadi güzel haberlerini bekliyozz bi tanemmm
tatlımm valla bende kilolu hamile kaldım hiç kilo vermedim 1 kilo almışım valla kim ne derse desin umrumda değil bebeğim sağlıklı olsunda zaten verecez elbet kilolarıı boşverrrrrr
tatlım yaptığın tickers ı url die bişey var bitince yapman ona bas aşağıda yazan url adresinii kopyala olmazsaa bana de ben yapıyım bişi sana....
ben diyene halletmişsin bileee hoşgeliyoo nehir hanım..:))
valla söyle eli ayagı düzgün saglıklı bi sekilde göreyimde danamı sıpamı baska sey istemiyorum.. tabii doktor amcası cinsiyetinide söylerse cok mutlu olurum hanii
yaa bu 2li testten sonraki randevular ne zaman oluyo genelde.. yine 1 ay beklermiyiz
valla söyle eli ayagı düzgün saglıklı bi sekilde göreyimde danamı sıpamı baska sey istemiyorum.. tabii doktor amcası cinsiyetinide söylerse cok mutlu olurum hanii
yaa bu 2li testten sonraki randevular ne zaman oluyo genelde.. yine 1 ay beklermiyiz
ay süpersin ya nasıl bi hazır cevaplıktır o ya hayatta aklıma gelmezdi valla keşke biraz senin gibi olsaydım böle bi durum karşısında donup kalıyorum ayy koptum ya kalmış o andaki suratının biçimi ne hal almıştır. valla bunlara karşı böle olucan ne niyetle söledikleri belli öyle olduğundan mı değil. valla bende o kelimeyi duyunca donup kalmıştım oda 1 sene oldu doğum yapalı hamileliğinde 22 kilo aldı keşke oan bende bişiler söyleyebilseydim
sağolasınnnn cnm yaaa senin kuzu da versin bi an önceee kendiniii ama kızlarr daha çok saklarr diolarr ne kadar doğrdur bilemiyorumcanım gözün aydın cinsiyet belli olmuş hayırlı evlatlar versin rabbim darısı bizim başımıza hala göstermedi çünkü...
ben geelllddiiimmm kıızzlaar bebişimi göstermedi dr ama olsun 3lü testimde temiz çıktı 1 haftada rapor aldıım oooooohhh deymeyin keyfime yatıcak bugün ama yarın için bişey diyemem
sanırım öyle yaparım ama bugün izin verdim kendime mis gibi akşama yimek yapiim yeter
ayneen yaa kocişte yıllık izininden kalanları yazdırmış p.beden sonraya 1hafta evdeyiiimm oohh valla
bende görümceme karsı hazırlıklıyım.. patavatsızlıkta sınır tanımaz kendisi.. bu sefer cekmicem lafımı patt yapıstırıcam bende
ben geelllddiiimmm kıızzlaar bebişimi göstermedi dr ama olsun 3lü testimde temiz çıktı 1 haftada rapor aldıım oooooohhh deymeyin keyfime yatıcak bugün ama yarın için bişey diyemem
sanırım öyle yaparım ama bugün izin verdim kendime mis gibi akşama yimek yapiim yeter
ayneen yaa kocişte yıllık izininden kalanları yazdırmış p.beden sonraya 1hafta evdeyiiimm oohh valla
Kızlar slm nasılsınız?
Dün lcw gittim acayip indirim vardı 35 liraya hamile pantolonu aldım bilginize çokta güzel almak isteyenler varsa lcw bi uğrasın :)
kuzum benim 2li nin yapıldığı günden bi ay sonraya gün verdi(
canım bu bendeki durum biraz tecrübeylen oldu.. ben de ilk başta senin gibi hiç bişey diyemezdim öyle anlarda.. sonra kendi kendime sinir olurdum hırsımdan kudururdum
sonra bi kere birinde dedim.. o an ortam buz kesse de rahatlayan sen oluyosun onu farkettim..
o gün bugündür hiç affetmem.. lafımı hiç esirgemem.. bana öyle patavatsızca düşünmeden kimse konuşamaz konuşan da cevabını alır
sen de dene tavsiye ederim
slogan şu;
laf sokana, itinayla iadeli taahhütlü geri sokulur!!!
kızlar havucu bende çok severim de havuçta A vitamini varya fazla A vitamini toksik etki yaratıyo ya bebişte ondan fazlaya kaçmamak lazım galiba değil mi. birden o geldi aklıma hatta ciğerdede a vitamini varya oda fazla tüketilmemesi gerekiyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?