2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım aramıza... kan sonuçları içinde güzel haberler gelir inşallh....

2. dogumu olup yada sezeryan olacakların drları bi tarih verdi mi yada neye gre belli oluyor acaba???

canım benim mecbur sezeyan olacak ama zaman verebilmeleri için daha var duruma göre belli olurz zaten acil bişi olmadıkca daha öncesinden 38 oldumu alıyolar kilo ve gelişime göre bekliyoda biliyorlarda ama genelde 38de alınıyo genelde.

var üşüttüğümden oluyo benim yaa.. fark ediyorum...

Canim ben 2012 temmuz anneleri topigindeyim. Mesaj gelmis gorunuyor. Ama bizim internet de berbat durumda, hat gidiyo

bnm internet isyerinde arada yavasliyr ama evde iyi.aksama ayrintili yazabilirim sana.bn burda merkezi klinikda cerrahpasada okumus bi doktor buldum kendime.kendisi bakude.biraz pahali ama duzgunakiyr tpki bizimkiler gibi.ikili testimi de o yapti kani turkiyeye yolluyrlar sonuclar buraya gelio sn bni eklednmi face ten.ekle snra yne yazayim sna:))

ay canım ya allah kavuştursun annişin gitmiş böle sen yazınca benimde gözlerim doldu zaten duygusalız. yine gelir kuzucum coğumuz ayrıyız zaten şu an annişlerimizden bebişimizle avunalım şimdilik....

önceden de gelir giderdi ama bu seferki fena koydu hamilelikten olsa gerek...Akşam eve bile gitmek istemiyorummmm ...

seninkiler istanbul da heralde di mi cnm???
aslında istanbul da fena olmazdı ama nedir şu erkeklerin aileleriyle aynı şehirde olma takıntısı anlamıyorum walla..
sanki emecekler analarını töbe töbe yawwww

evet cicim İstanbulda tüm ailem....tüm sevdiklerim ....burada bi eşimin ailesi var....

canım bende aynı durumdayım kilolu hamile kaldım 4 aydır hamile kaldığım kiloya gelemedim.

saga döndüm sola döndüm yookk uyuyamadımm
rüyalar rüyalarr... piiffff.. zati 3.5 durumdayımm

canım bende aynı durumdayım kilolu hamile kaldım 4 aydır hamile kaldığım kiloya gelemedim.

canım ben hamişlikten önce çok takıyodum kiloyu.. hatta memlekete gittiğimde beni her gören ne kadar çok kilo almışsın hamile misin falan diye soruyolardı çıldırıyodum
kafaya da koymuştum diyet spor planımı falan yapmıştım derken bebiş süpriz yaptı.. şimdi hiç umursamıyorum nedense kiloyu..
hamileyim istediğim kadar kilo alırım da demiyorum tabii ama ne biliyim sadece dikkat ediyorum yediklerime.. hamur işlerinden uzak duruyorum.. canım çok çekerse bi iki kurabiye yiyorum..
evde de kesinlikle yapmıyorum... canım ne isterse yiyorum ama az az.. yemekte de öyle.. oturunca 1-2 tabak yerim sanıyorum.. daha 1.tabak bitmeden doyuyorum..
tabiii bi de günlük yürüyüş yapıyorum.. dışarı çıkamazsam evde koridorda yürüyorum 20dk kadar..
ve işte bu haldeyim..
mecburen alıcaz kilo ama veririz doğumdan sonra.. dikkat edip dert etmemeye bakalım

aaaaa bunu hiç bilmiyodum cnm yaa çok iyi oldu paylaştığın..
önceki haftalarda her gün 5-10 tane falan yiyodum bilmeden.. demek ondan rahatmışım..
şimdilerde yemiyorum acayip gaz sıkıntısı yaşıyorum..
hemen tekrar başlayım yemeye

heycandaann :18::18:
2li testim bugün :18:

ayy ayyy sen kuzucuğunu mu görücen bugünnn... ne güsellll...
ben de gelem mi??? sana bakarken beni de aradan çıkarırız

şaka bi yana inşallah çok güzel çıkıcak canım sonuçların.. hele bi de kuzuyu görünce güle oynaya gelicen ordan

valla canım ayni beni anlattın cevremde takmışlardı kiloma bende diyet yapıyodum hatta bi doktora gitmiştim hamile kalamadığım için ilk önce kilo ver demişti 70 kiloydum 170 cm ee tabi fazlada ne yapayım elimde değildi sonra bi kere görümcem demiştiki seçil hamile kalınca vinç lazım diye o koymuştu bana sonra ne bileyim bulantılarımla filan ilk 3 ayda 64e düştüm daha alamadım ama olaflarda ağrıma gidiyo tamam diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum görsünler kimi vinçle kaldırıyolar....

heycandaann :18::18:
2li testim bugün :18:

ay canım kuzucuğunu görcen işte ama insanın kalbi yerinden çıkıyo demi ay ne güzel heyecanlar bunlar valla sonra ordan kalkınca bi dönem bulutlarda geziyon ayyy ne güzellll....

kızlar havucu bende çok severim de havuçta A vitamini varya fazla A vitamini toksik etki yaratıyo ya bebişte ondan fazlaya kaçmamak lazım galiba değil mi. birden o geldi aklıma hatta ciğerdede a vitamini varya oda fazla tüketilmemesi gerekiyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…