benim bebeğimin doğum tarihi 5 temmuz 2012 görünüyordu ama dün itibarıyla doktor 9-30 haziran 2012 dedi:))
yani bende haziran annesi adayıyım:))
dün ikili testte gittik, güzel şeyler duyduk. Umarım kan sonuçlarımızda böyle olur.
2. dogumu olup yada sezeryan olacakların drları bi tarih verdi mi yada neye gre belli oluyor acaba???
ben de aynı durumdayım cnm.. zaten fazlam vardı.. şükür ki ilk 4ayı hiç kilo almadan kapıyorum.. hatta bi kilo vermişim her şeyi yediğim halde
bende sadece gaz şişkinliği var.. çok rahatsız etmiyor gerçi...
sende de var mı??
canm bnm internet yavas sna mesaj attim ozelden ama insallah iletilmistir.sn hangi topiktesin???:))neyse olmasa bdaha atarim..
var üşüttüğümden oluyo benim yaa.. fark ediyorum...
Canim ben 2012 temmuz anneleri topigindeyim. Mesaj gelmis gorunuyor. Ama bizim internet de berbat durumda, hat gidiyo
ay canım ya allah kavuştursun annişin gitmiş böle sen yazınca benimde gözlerim doldu zaten duygusalız. yine gelir kuzucum coğumuz ayrıyız zaten şu an annişlerimizden bebişimizle avunalım şimdilik....
seninkiler istanbul da heralde di mi cnm???
aslında istanbul da fena olmazdı ama nedir şu erkeklerin aileleriyle aynı şehirde olma takıntısı anlamıyorum walla..
sanki emecekler analarını töbe töbe yawwww
ben de aynı durumdayım cnm.. zaten fazlam vardı.. şükür ki ilk 4ayı hiç kilo almadan kapıyorum.. hatta bi kilo vermişim her şeyi yediğim halde
bende sadece gaz şişkinliği var.. çok rahatsız etmiyor gerçi...
sende de var mı??
midem yanıo yaaaaaa...
Ah canım ya dünden beri benimde yanıyor. internette onu araştıyorum bende
canım bende aynı durumdayım kilolu hamile kaldım 4 aydır hamile kaldığım kiloya gelemedim.
saga döndüm sola döndüm yookk uyuyamadımm
rüyalar rüyalarr... piiffff.. zati 3.5 durumdayımm
heycandaann :18::18:
2li testim bugün :18:
canım ben hamişlikten önce çok takıyodum kiloyu.. hatta memlekete gittiğimde beni her gören ne kadar çok kilo almışsın hamile misin falan diye soruyolardı çıldırıyodum
kafaya da koymuştum diyet spor planımı falan yapmıştım derken bebiş süpriz yaptı.. şimdi hiç umursamıyorum nedense kiloyu..
hamileyim istediğim kadar kilo alırım da demiyorum tabii ama ne biliyim sadece dikkat ediyorum yediklerime.. hamur işlerinden uzak duruyorum.. canım çok çekerse bi iki kurabiye yiyorum..
evde de kesinlikle yapmıyorum... canım ne isterse yiyorum ama az az.. yemekte de öyle.. oturunca 1-2 tabak yerim sanıyorum.. daha 1.tabak bitmeden doyuyorum..
tabiii bi de günlük yürüyüş yapıyorum.. dışarı çıkamazsam evde koridorda yürüyorum 20dk kadar..
ve işte bu haldeyim..
mecburen alıcaz kilo ama veririz doğumdan sonra.. dikkat edip dert etmemeye bakalım
aaaaa bunu hiç bilmiyodum cnm yaa çok iyi oldu paylaştığın..
önceki haftalarda her gün 5-10 tane falan yiyodum bilmeden.. demek ondan rahatmışım..
şimdilerde yemiyorum acayip gaz sıkıntısı yaşıyorum..
hemen tekrar başlayım yemeye
heycandaann :18::18:
2li testim bugün :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?