Tatlım herşey bi yana inşallah Ankarada daha da mutlu olursunuz.Senin ailen nerede???
cnım bna şu zamn gel git diyen yok ben kafama gre takılıyorum 1 ay sonra burdaki ardahandaki dr giderim artık...
hiç birine yakın olma git izmirde yaşaaa
eeee o problemli adam ters davranmıyacakmı yine.
izmir i çok severim bennn :))
aslında bana göre en iyi seçenek izmir ama eşim genel müdürlük deyince o ihtimal de kalmıyor cnm
cicimm tekrar ankarayamı gidiyosuunnn
amin canım öyle zor geldi ki. asıl akşam eve gidince koyacak bana...
alışıyorsun canım sonra ayrılmak öyle zor geliyor ki sabah evde bi posta ağladım bak bebeğini üzme diyooo annecim ... sonra terminalde otobüse bindi hareket etti başladım yine ağlamaya ...bu sefer eşim üzme bebeğimizi diyoo... sanki anlamıyomu ki bebeğim içimin acıdığını eve gidip doya doya ağlamak istiyorummmm.....
eee bnm halim de gulunmucek gibi degil tabik..sn burda anons et cok merak ediyorum artk gitsem de gorsem dye.al maasi git doktora 17.haftada olsun neymis efendim bebis badas kurmus oturuomus o ufacik cirpicik bacaklarina bakmadan bagdas kurup gostermiomus.kendi bilir bnde artk nezaman gosterrse ozamana gorurum:))
kızlar bana hamile kıyafeti için daha erken geliyor ben daha önce 1 beden büyük jeanim vardı zayıflayınca giymiyordum. artık onu çıkardım giyiyorum.
birde tayt tunik acaip rahat bir şey. tam hamilelere göre hemde şık. bu ara eşortman bu büyük jeanim ve tayt tunik giyiyorum. eşortmanlada şık olabiliyorum. o yüzden şimdilik almayı düşünmüyorum hamile kıyafeti
bizim başka bi şehire gitme gibi bi ihtimalimiz bile yok canım direk ailesini bırakamaz beyimiz
günaydın annişler.....
nasılsınız bugün? ben yılık iznin tadını çıkarıyorumşöle güzel bi kahvaltıdan sonra geldim aranıza
benim bebeğimin doğum tarihi 5 temmuz 2012 görünüyordu ama dün itibarıyla doktor 9-30 haziran 2012 dedi:))
yani bende haziran annesi adayıyım:))
dün ikili testte gittik, güzel şeyler duyduk. Umarım kan sonuçlarımızda böyle olur.
hoşgeldin
gözünaydın cnm.. inşallah kan sonuçlarınız da çok güzel çıkar...
midem yanıo yaaaaaa...
Slm Canim, Ben topikler arasi gezerken senin mesajini okudum.Azerbaycanda oldugunu belirtmissin. Ben de Temmuz annesiyim, ve Bakudeyim. Cok merak ettim, hangi dokora nereye gidiyorsun, memnun musun....
Ben burda bir kac yere gittim ama memnun kalmadim, basima gelmedik kalmadi diyebilirim :)
Yakinda turkiyeye gidip 3 lu tarama yaptirip tekrar bakuye gelecem, dogum burda olacak insallah..
Senin bana tavsiye edebilecegin guvenilir bir doktor var mi...
Ben ozel mesaj yazamiyorum, ama sen bana ozel mesaj yazabilirsen cok sevinirim, tabii insallah bu mesajimi gorursen :)
niyee kiii aç falan diilsin di mi cnm???
Slm Canim, Ben topikler arasi gezerken senin mesajini okudum.Azerbaycanda oldugunu belirtmissin. Ben de Temmuz annesiyim, ve Bakudeyim. Cok merak ettim, hangi dokora nereye gidiyorsun, memnun musun....
Ben burda bir kac yere gittim ama memnun kalmadim, basima gelmedik kalmadi diyebilirim :)
Yakinda turkiyeye gidip 3 lu tarama yaptirip tekrar bakuye gelecem, dogum burda olacak insallah..
Senin bana tavsiye edebilecegin guvenilir bir doktor var mi...
Ben ozel mesaj yazamiyorum, ama sen bana ozel mesaj yazabilirsen cok sevinirim, tabii insallah bu mesajimi gorursen :)
yok diilim bulatılarım baya bi hatta yok denecek kadr azaldı....kilolu hamile kalmıştım dün tartıldım kilo almamışım sevindim:)=:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?