2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım ya allah kavuştursun annişin gitmiş böle sen yazınca benimde gözlerim doldu zaten duygusalız. yine gelir kuzucum coğumuz ayrıyız zaten şu an annişlerimizden bebişimizle avunalım şimdilik....

yerim ben onun bacaklarını bende dün bekledim senden gidecektin ya dün merakla bekledim cinsiyetini öğrendimi acaba diye kıyamam ya şuna bak ufacık bacaklarını bağdaş kurmuş ya yerim ben onu bi daha ki kontrol ne zamn ?

canım şimdi okadar güzel kıyafetler yapmışlar ki insanın içinden alası geliyo. ben 1 pantalon diye cıkmıştım okadar güzel şeyler varki bu hamile pantalonu diyince herkes bi şaşırıyo. mesela bi pantalon aldım dar paça jeanler varya onun hamile versiyonunu aldım. kısa kot etek aldım. kadife aldım bide valla çok güzeller.

günaydın annişler.....
nasılsınız bugün? ben yılık iznin tadını çıkarıyorum şöle güzel bi kahvaltıdan sonra geldim aranıza

bizim başka bi şehire gitme gibi bi ihtimalimiz bile yok canım direk ailesini bırakamaz beyimiz

seninkiler istanbul da heralde di mi cnm???
aslında istanbul da fena olmazdı ama nedir şu erkeklerin aileleriyle aynı şehirde olma takıntısı anlamıyorum walla..
sanki emecekler analarını töbe töbe yawwww

benim bebeğimin doğum tarihi 5 temmuz 2012 görünüyordu ama dün itibarıyla doktor 9-30 haziran 2012 dedi:))
yani bende haziran annesi adayıyım:))

dün ikili testte gittik, güzel şeyler duyduk. Umarım kan sonuçlarımızda böyle olur.

hoşgeldin
gözünaydın cnm.. inşallah kan sonuçlarınız da çok güzel çıkar...

canm bnm internet yavas sna mesaj attim ozelden ama insallah iletilmistir.neyse olmasa bdaha atarim..

2. dogumu olup yada sezeryan olacakların drları bi tarih verdi mi yada neye gre belli oluyor acaba???

canm bnm internet yavas sna mesaj attim ozelden ama insallah iletilmistir.sn hangi topiktesin???:))neyse olmasa bdaha atarim..

yok diilim bulatılarım baya bi hatta yok denecek kadr azaldı....kilolu hamile kalmıştım dün tartıldım kilo almamışım sevindim:)=:):)

ben de aynı durumdayım cnm.. zaten fazlam vardı.. şükür ki ilk 4ayı hiç kilo almadan kapıyorum.. hatta bi kilo vermişim her şeyi yediğim halde
bende sadece gaz şişkinliği var.. çok rahatsız etmiyor gerçi...
sende de var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…