2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bişiler bulurasan banada hber et

mide yanması, yemek borusunda yanma rahim büyüdükçe olurmuş. uzun süre devam ederse mutlaka doktora gitmek gerekiyormuş. süt iyi geliyormuş, 1 taneyi geçmemek kaydıylada soda içebilirsin. genel olarak bunları buldum.. İnşallah geçer mide yanman.

süpersin yaaa bende böyle hazırcevap o lmak isterim hep ama bir kat yabancılara karşı genelde donup kalıyorum ama çok yerinde bbir cewap wermişsin

arkadaşlar yaaa boşwerin ne derlerse desinler kötü niyetli insanlar kötü görür siz içinizdeki o güzelliği kaybetmeyin güzel kalpli güzelhaziran anneleri....

canım bide bunlara bişi eklemek isterim mide yanması bide gebelik hormonlarının etkisiyle mide kapakçığımızın kapanamaması nedeniyle oluyor. yani gebeliğin en başından beri ondan mide yanmamız başlıyor. mide yanmam olduğunda 2 yudum süt iyi geliyor. bide ben gaviscon kullanıyorum. hiç bir zararı yok çünkü emilimi yok sizede tavsiye ederim.

olursun cnm merak etme
hiç bişey aklına gelmezse o an soğukkanlı kalmaya çalış.. mesela en basit çok kilo almışsın diyene gülümseyerek aa öyle mi sen de almışsın ama dert etme verirsin de
suratını asarak söylersen kavga edecek gibi oluyo ama gülerek söylersen karşındaki salak oluyoo 3-5 dk kendine gelemiyoo

facede yazdım burayada yazayım dün doktora gittim kızım olacak galiba

ohh ne güzel ne güzell... üst üste kız haberleri geliyoo..
kızlar atağa geçti

slm annişler nslsnız bakalım biz iiyiz tarihi güne az kaldı perşmbe günü gidicem ondan çok heyecanlıyım ya 3 lü tette yaprcam inş. bişi olmaz bu testlede sadece kan tahlili oluyo dimi başka bişi veriyoz mu

valla canım öle aklıma takıldı birden a vitaminini okuyunca geldi birden aklıma yoksa bende çok severim daha dikkatli yemek lazım.
canım valla bu heyecan çok farklı gerci cinsiyeti ne olursa olsun yine çok seviniyoz ama bu merak çok fena. cumartesi güzel sağlıklı sağlıklı görürsün inşallah bebişini

haklısın cnm ama yapabiliyorsan böyle insanlara karşı cevabı yapıştırmak acayip rahatlatıcı oluyoo
hem bidaha cesaret edemiyolar hem de sen rahatlamış oluyosun..

ayy canım benimde yarına inşallah iyidir bebeğim ve inşallah cinsiyetini öğrenebiliriz dua et canım benim içinde. ayy çok mutluyum bebeğimi görücem diye şükürler olsunn ...
3 lü teste sadece kan alıyolar canım inş iyi çıkar değerlerin ...

Tatlım benimde cumartesi günü kontrolüm inşallah cinsiyetlerini öğrenebilirizzz

gözün aydın canımmmm

adaş ya bu merak beni mafedio ya evet canım dualarım hepimiz için allah herkesin bebişini sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ayy senin daha yakın yarım gün kaldı kaçta gidicen ya ben sabahtan gidicem bakalım tabi işyeri sorun etmesse

valla canım ya bak bu yöntemi hiç denememiştim süper geldi valla bi daha böle bişi diyen olursa suratlarına güle güle cevap vericem valla süpersin süper taktik

hayırlı olsun canım inş. bende en kısa zamanda öğrenirim
Üçlü test; gebeliğin 16-20 haftaları arasında anne kanından alınan örnekte b-HCG, alfa feto protein (AFP), ve estriol (E3) denilen üç biyokimyasal maddenin ölçümü ile yapılır. Bu ölçümler gebelik haftasına göre annenin yaşı, vücut ağırlığı, ırkı, annede diyabet olup olmaması ile birlikte değerlendirilir. Gelişmekte olan bebekte olabilecek nöral tüp defekti ve bazı kromozomal anormalliklerle (Down sendromu ve trizomi 18) karşılaşılma riski hesaplanır.
sağol canım eşim ben ailelerimiz herkes bizden bir haber bekliyor her iki taraftaki ilk bebek olacak dolayısıyla bizimde :) birinci bebş allahım hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inş. hepimize
haklısın cnm ama yapabiliyorsan böyle insanlara karşı cevabı yapıştırmak acayip rahatlatıcı oluyoo
hem bidaha cesaret edemiyolar hem de sen rahatlamış oluyosun..
kesinlikle haklısın

valla canım ya bak bu yöntemi hiç denememiştim süper geldi valla bi daha böle bişi diyen olursa suratlarına güle güle cevap vericem valla süpersin süper taktik

1 - 2 denemeden sonra her şeye herkese cevap verir hale geliceksin
yaşasın kötülük

teşekkürler ama felaket başım ağrıyor şuan ne yapacağımı şaşırdım

canım bu haftalarda mutlaka uğruyo ya bu baş ağrısı canım çalışıyomusun? çalışmıyosan yat dinlen çalışıyosan çok yapabilecek bişi yok çok kötü olursan minoset al istersen....

ya canım böle olduğunu biliodum da farklı bişi gerekir mi diye merak etmiştim tşkkr ederim bilgi içinde

Tatlım benimde cumartesi günü kontrolüm inşallah cinsiyetlerini öğrenebilirizzz

inşallah canım yaaa artık şöyle tatlı tatlı tulumlardan çoraplardan bakmak almak istiyorum cinsiyetini öğrenip ya pembişler ya mavişler...
çin takvimine göre kız diyor ama bilemiyorum her zaman doğru çıkmıyor
başka bir hesaplama yöntemine görede erkek çıktı
hayırlısı olsun sen baktınmı çin takvimine göre?

bende öğlen gidicem canım ama seninki kesin belli olur artık cinsiyeti sen benden 1 hafta önde gidiyon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…