bişiler bulurasan banada hber et
facede yazdım burayada yazayım dün doktora gittim kızım olacak galiba
o nasıl laf öyle yaa.. patavatsızlık falan diil bu yaa.. insan böyle düşünse bile söylemez... görümceni şiddetle kınıyorum canım
benim de kuzenim var bi tane geçen sene memlekete gittiğimde annemlere gelmişlerdi.. mutfakta servis tabaklarını hazırlarken yanıma sokulup hamile misin dedi fısıldar gibi..
döndüm hayır!! dedim, kilo almışsın diyecek sandım.. gerizekalı bana çirkinleşmişsin dedi... şoklara girdimm..
neymişş efendim hamilelikte kadınlar çirkinleşirmiş.. öyle bile olsa bu söylenir miiii???
niye kızıyosun bu geçici bişey hamilelikten sonra geçiyor dedi..
kendisinin 2kızı var.. 2.ci de 3-5 aylık falandı bu yaşandığında..
bende yapıştırdım tabee..
nasıl kızmam dedim.. sana bakıyorum 3-5 ay olmuş doğum yapalı ama çirkinlik geçmemiş sen de kalıcı olmuş..
inşallah benim hamileliğimde kalıcı olmaz bu durum dedim
eline verdim servis tabağınıı
o gündür bu gündür benden çekinir..
bu sene bayramda karşılaştık hamile olduğum halde ağzını açıp bişey demedi belli unutamamış geçen seneyi
mide yanması, yemek borusunda yanma rahim büyüdükçe olurmuş. uzun süre devam ederse mutlaka doktora gitmek gerekiyormuş. süt iyi geliyormuş, 1 taneyi geçmemek kaydıylada soda içebilirsin. genel olarak bunları buldum.. İnşallah geçer mide yanman.
sloganını tuttum canım ....
bende öyle olabilirmiyim acaba ben çok istiyorum ama o an sölicek bişi bulamıyorum kal geliyo anca suratım düşüyo. benim eşim öle valla hiç bi lafın altında kalmaz kavga etmekten nefret ederim onunla ama o gün bozulduğumu anlayınca hemen devreye girdi. valla görümcemi kendi kilolaları için yerin dibine sokmuştu.
süpersin yaaa bende böyle hazırcevap o lmak isterim hep ama bir kat yabancılara karşı genelde donup kalıyorum ama çok yerinde bbir cewap wermişsin
arkadaşlar yaaa boşwerin ne derlerse desinler kötü niyetli insanlar kötü görür siz içinizdeki o güzelliği kaybetmeyin güzel kalpli güzelhaziran anneleri....
evet abartmadan yemek lazım ben meyve yerken hep yanına çıkarıyorum gerçekten mideme de iyi geliyor ama abartmzamak lazım herşeyin azı karar çoğu zarar bunuda yazman iyi oldu bence arkadaşım
kızlar bu arada ben cumartesi günü doktora gideceğim cinsiyet için ilk bebeğimin erkek olmasını çok isterim ama kız olursada çoooo...k sewerim allahım hayırlısını nsip etsin
gözün aydın canım... bi prenses daha geliyo desene
süpersin yaaa bende böyle hazırcevap o lmak isterim hep ama bir kat yabancılara karşı genelde donup kalıyorum ama çok yerinde bbir cewap wermişsin
arkadaşlar yaaa boşwerin ne derlerse desinler kötü niyetli insanlar kötü görür siz içinizdeki o güzelliği kaybetmeyin güzel kalpli güzelhaziran anneleri....
slm annişler nslsnız bakalım biz iiyiz tarihi güne az kaldı perşmbe günü gidicem ondan çok heyecanlıyım ya 3 lü tette yaprcam inş. bişi olmaz bu testlede sadece kan tahlili oluyo dimi başka bişi veriyoz mu
evet abartmadan yemek lazım ben meyve yerken hep yanına çıkarıyorum gerçekten mideme de iyi geliyor ama abartmzamak lazım herşeyin azı karar çoğu zarar bunuda yazman iyi oldu bence arkadaşım
kızlar bu arada ben cumartesi günü doktora gideceğim cinsiyet için ilk bebeğimin erkek olmasını çok isterim ama kız olursada çoooo...k sewerim allahım hayırlısını nsip etsin
ayy canım benimde yarına inşallah iyidir bebeğim ve inşallah cinsiyetini öğrenebiliriz dua et canım benim içinde. ayy çok mutluyum bebeğimi görücem diyeşükürler olsunn ...
3 lü teste sadece kan alıyolar canım inş iyi çıkar değerlerin ...
olursun cnm merak etme
hiç bişey aklına gelmezse o an soğukkanlı kalmaya çalış.. mesela en basit çok kilo almışsın diyene gülümseyerek aa öyle mi sen de almışsın ama dert etme verirsin de
suratını asarak söylersen kavga edecek gibi oluyo ama gülerek söylersen karşındaki salak oluyoo 3-5 dk kendine gelemiyoo
ohh ne güzel ne güzell... üst üste kız haberleri geliyoo..
kızlar atağa geçti
hayırlı olsun canım inş. bende en kısa zamanda öğrenirimfacede yazdım burayada yazayım dün doktora gittim kızım olacak galiba
Üçlü test; gebeliğin 16-20 haftaları arasında anne kanından alınan örnekte b-HCG, alfa feto protein (AFP), ve estriol (E3) denilen üç biyokimyasal maddenin ölçümü ile yapılır. Bu ölçümler gebelik haftasına göre annenin yaşı, vücut ağırlığı, ırkı, annede diyabet olup olmaması ile birlikte değerlendirilir. Gelişmekte olan bebekte olabilecek nöral tüp defekti ve bazı kromozomal anormalliklerle (Down sendromu ve trizomi 18) karşılaşılma riski hesaplanır.slm annişler nslsnız bakalım biz iiyiz tarihi güne az kaldı perşmbe günü gidicem ondan çok heyecanlıyım ya 3 lü tette yaprcam inş. bişi olmaz bu testlede sadece kan tahlili oluyo dimi başka bişi veriyoz mu
sağol canım eşim ben ailelerimiz herkes bizden bir haber bekliyor her iki taraftaki ilk bebek olacak dolayısıyla bizimde :) birinci bebş allahım hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inş. hepimizevalla canım öle aklıma takıldı birden a vitaminini okuyunca geldi birden aklıma yoksa bende çok severim daha dikkatli yemek lazım.
canım valla bu heyecan çok farklı gerci cinsiyeti ne olursa olsun yine çok seviniyoz ama bu merak çok fena. cumartesi güzel sağlıklı sağlıklı görürsün inşallah bebişini
kesinlikle haklısınhaklısın cnm ama yapabiliyorsan böyle insanlara karşı cevabı yapıştırmak acayip rahatlatıcı oluyoo
hem bidaha cesaret edemiyolar hem de sen rahatlamış oluyosun..
valla canım ya bak bu yöntemi hiç denememiştim süper geldi valla bi daha böle bişi diyen olursa suratlarına güle güle cevap vericem valla süpersin süper taktik
teşekkürler ama felaket başım ağrıyor şuan ne yapacağımı şaşırdım
hayırlı olsun canım inş. bende en kısa zamanda öğrenirim
Üçlü test; gebeliğin 16-20 haftaları arasında anne kanından alınan örnekte b-HCG, alfa feto protein (AFP), ve estriol (E3) denilen üç biyokimyasal maddenin ölçümü ile yapılır. Bu ölçümler gebelik haftasına göre annenin yaşı, vücut ağırlığı, ırkı, annede diyabet olup olmaması ile birlikte değerlendirilir. Gelişmekte olan bebekte olabilecek nöral tüp defekti ve bazı kromozomal anormalliklerle (Down sendromu ve trizomi 18) karşılaşılma riski hesaplanır.
sağol canım eşim ben ailelerimiz herkes bizden bir haber bekliyor her iki taraftaki ilk bebek olacak dolayısıyla bizimde :) birinci bebş allahım hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inş. hepimize
kesinlikle haklısın
1 - 2 denemeden sonra her şeye herkese cevap verir hale geliceksin
yaşasın kötülük
Tatlım benimde cumartesi günü kontrolüm inşallah cinsiyetlerini öğrenebilirizzz
adaş ya bu merak beni mafedio ya evet canım dualarım hepimiz için allah herkesin bebişini sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ayy senin daha yakın yarım gün kaldı kaçta gidicen ya ben sabahtan gidicem bakalım tabi işyeri sorun etmesse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?