bende bel ağrısı için hamilelikte bel yastıklarının çok iyi geldiğini okumuştum bir kitapta. benimde zaman zaman çok ağrıyor bende alayım bari
ne güzel canım öğrenmişsin senbende çok merak ediyorum 15 haftalığım ben haftaya öğreneceğim kısmetse
uyuyamamak daha kötü yaa
çok şükür öyle bir sıkıntım olmadı, inşallah hiç de olmaz
senin de geçer umarım en kısa zamanda
inşallah öğreniriz bakalım
perşembe bizim evlilik yıldönümümüz
o gün öğrenirsek çok güzel olacak ama kısmet artık
hepsiburadadan aldım ben
dışarda bulamazsanız aklınızda bulunsun
baya erken öğrenmişsincanım ben 12 haftalıkken öğrendim benim ki biraz erken gösterdi kendini.inş sende öğrenirsin
hayırlısı artık canıminşallah öğrenirsin cnm.. evlilik yıldönümü hediyesi olur size
canım ben 12 haftalıkken öğrendim benim ki biraz erken gösterdi kendini.inş sende öğrenirsin
canım ben 12 haftalıkken öğrendim benim ki biraz erken gösterdi kendini.inş sende öğrenirsin
bende cuma gunu gittim ama malesef ogrenemedik tam 12 haftalik olmustu ama 10dk ugrasti doktor goremedi. taaa 20 ocaga gun verdi o zamana kadar beklesem mi baska doktora mi gitsem dusunuyorum.
birde ben anlamiyorum hareket mi ediyo yoksa bagirsak hareketi mi bu hala karar veremiyorum bosuna heveslenmeyim diye :) nasil anliycam?
ben 15. haftamdayım bende hiç kelebek uçmuş gibi bir şey olmuyor. ben hiç anlamıyorum hareket ettiğini falan
ben 15. haftamdayım bende hiç kelebek uçmuş gibi bir şey olmuyor. ben hiç anlamıyorum hareket ettiğini falan
valla ben bariz hissediyorum hareketini
bebeğin yerini de bulabiliyorum bazen
eşim de hissediyor hatta
ikisi birbirinden farklı
bebek hareket edince kelebek içinde kanat çırpmış gibi, ya da karnının içinde gıdıklıyormuş gibi oluyor
artık ben eminim onun bebek hareketi olduğuna
evt canım ya benimde hiç öle birşey olmuyo hissetmiyorum sadece çok nadir ki bu sabah ki baya sert ti bir kere şöle tak die tekmesini vuruyo sanki oda bebek mi başka bişey mi emin olamıyorum
bundan sonra daha dikkatli olayım belki bendede oluyordur ama ben fark etmemiş olabilirim.
kızlar bu arada bugün dr gittim ...benim ilk gebeliğimde sorun olduğu için ayrıntılı gibi baktı resmen dr..herşey şuan yolunda çok şükür...cinsiyeti de öğrendik...bamyalı yolda....
tebriklerr
ne güzel öğrenmişsin darısı başımıza
evt canım ya benimde hiç öle birşey olmuyo hissetmiyorum sadece çok nadir ki bu sabah ki baya sert ti bir kere şöle tak die tekmesini vuruyo sanki oda bebek mi başka bişey mi emin olamıyorum
inşallah canım yaaa artık şöyle tatlı tatlı tulumlardan çoraplardan bakmak almak istiyorum cinsiyetini öğrenip ya pembişler ya mavişler...
çin takvimine göre kız diyor ama bilemiyorum her zaman doğru çıkmıyor
başka bir hesaplama yöntemine görede erkek çıktı
hayırlısı olsun sen baktınmı çin takvimine göre?
slmmmm kızlar napıosunuz siz bebişleriniz bakalım bugun 16+3 günlük oldum veeeeee oğluşum olacağını öğrendimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?