2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah öğrenirsin cnm.. evlilik yıldönümü hediyesi olur size

canım ben 12 haftalıkken öğrendim benim ki biraz erken gösterdi kendini.inş sende öğrenirsin

bende cuma gunu gittim ama malesef ogrenemedik tam 12 haftalik olmustu ama 10dk ugrasti doktor goremedi. taaa 20 ocaga gun verdi o zamana kadar beklesem mi baska doktora mi gitsem dusunuyorum.

birde ben anlamiyorum hareket mi ediyo yoksa bagirsak hareketi mi bu hala karar veremiyorum bosuna heveslenmeyim diye :) nasil anliycam?

canım ben 12 haftalıkken öğrendim benim ki biraz erken gösterdi kendini.inş sende öğrenirsin

bende 12 haftalıkken gittim canım ama gaz olduğu için bende tam görünmedi. doktorda bir daha 16 haftalık olunca gel dedi. bende 14. haftada öğreniliyor dedim ama doktorum sağolsun pek oralı olmadı. artık 1 haftam kaldı ama çok heycanlanıyorum. bir kere rüyamda erkek bir kerede kız gördüm iyice kafam karıştı

valla ben bariz hissediyorum hareketini
bebeğin yerini de bulabiliyorum bazen
eşim de hissediyor hatta
ikisi birbirinden farklı
bebek hareket edince kelebek içinde kanat çırpmış gibi, ya da karnının içinde gıdıklıyormuş gibi oluyor
artık ben eminim onun bebek hareketi olduğuna

ben 15. haftamdayım bende hiç kelebek uçmuş gibi bir şey olmuyor. ben hiç anlamıyorum hareket ettiğini falan

ben 15. haftamdayım bende hiç kelebek uçmuş gibi bir şey olmuyor. ben hiç anlamıyorum hareket ettiğini falan

ben de zaten 2-3 kez hissettim
gece yatarken oluyor benim hareketsiz olduğum zamanda
gündüz ben de hiçbişey hissetmiyorum
benim bebek aşırı hareketli ama
ikili testte ensesini ölçmek için bile 20 dk oyalandık

evt canım ya benimde hiç öle birşey olmuyo hissetmiyorum sadece çok nadir ki bu sabah ki baya sert ti bir kere şöle tak die tekmesini vuruyo sanki oda bebek mi başka bişey mi emin olamıyorum

selam...bende anneyim erken doğum yaptım inanın hamilelik muhteşem bi his ama annelik dahada süper.size tek tavsiyem tadını çıkarın..

selam arkadaşlar nasılsınız..pekl giremiyom girincede yazamıyom pek..
bende aynı senin gibi hissediyorum canım......

evt canım ya benimde hiç öle birşey olmuyo hissetmiyorum sadece çok nadir ki bu sabah ki baya sert ti bir kere şöle tak die tekmesini vuruyo sanki oda bebek mi başka bişey mi emin olamıyorum

bundan sonra daha dikkatli olayım belki bendede oluyordur ama ben fark etmemiş olabilirim.

dikkat etmemişsinizdir canım
gece yatınca ya da hareketsiz oturunca oluyor
ama sürekli de olan bişey değil zaten, hissedemesseniz endişe etmeyin sakın

kızlar bu arada bugün dr gittim ...benim ilk gebeliğimde sorun olduğu için ayrıntılı gibi baktı resmen dr..herşey şuan yolunda çok şükür...cinsiyeti de öğrendik...bamyalı yolda....

canım ya benimd e karnımda gaz mıdır yoksa hareketi mi çözemedim sancı oluyo ne bilim inş. normaldir prşmbe anlıycaz bakalım

tatlım çine göre erkek rusa göre kız zuzu ya göre de erkek

slmmmm kızlar napıosunuz siz bebişleriniz bakalım bugun 16+3 günlük oldum veeeeee oğluşum olacağını öğrendimmmmm

gözün aydın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…