2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım...benimde sanki kayar gibi oluyo ama bağırsak hareketleriyle çok benziyo ayırt etmek zor..ilk gebeliklerde özellikle çok geç farkediliyomuş...

ben farkediyorum bazen ama size göre çok küçük miniklerim
sanırım farkettiğim başka bişey:26:

direk konuya dalıyorum девочка bu çıktı sanırım kız...:26::26:

bana da bu çıktı

мальчик

erkek miş.. bildi walla :)))

sağol canım...benimde sanki kayar gibi oluyo ama bağırsak hareketleriyle çok benziyo ayırt etmek zor..ilk gebeliklerde özellikle çok geç farkediliyomuş...

evt cnm gazda da aynı hareketler oluyoo zaten.. ama zaten geç farkedelim bence.. erkenden hissedip sonra durursa daha çok telaş yaparız diye düşünüyorum...

facede yazdım burayada yazayım dün doktora gittim kızım olacak galiba
bi prenses daha geliyooo
slmmmm kızlar napıosunuz siz bebişleriniz bakalım bugun 16+3 günlük oldum veeeeee oğluşum olacağını öğrendimmmmm
ohhhh bide pipoluu haberiii geldii
güle güle giysin cnm bayıldım valla ne zevkli arkadaşın varmış
kızlar bu arada bugün dr gittim ...benim ilk gebeliğimde sorun olduğu için ayrıntılı gibi baktı resmen dr..herşey şuan yolunda çok şükür...cinsiyeti de öğrendik...bamyalı yolda....
bi pipoluu haberiii daha maşallahhh cnm

ben farkediyorum bazen ama size göre çok küçük miniklerim
sanırım farkettiğim başka bişey:26:

galiba ..bende bir kaç kez hissediyorum..özellikle sabahları uyandığımda bi yanım şiş oluyo çok tuhaf bi şekilde ne yanıma yatmışsam oraya kayıyo demekki kzuum benim..

gittin mi bu aralar doktora.tahminimi merak ediyorumda rüyamı hatırlarsan.olmas rumuzlu arkadaşta tuttu seni de merak ettim bu aralarda karşılaşamadık

:) 11+3 te gittim doktora
küçük cismi erkek olarak tanımladı
büyük cisim arkasını dönmüş yattığı için ve sağolsn öksürüklere hoplatmalara sadece el sallama ile cevap verdiği için bir tahmin yok

rüyanın çıkma ihtiali var cicim

canım:

Google Google Translate

девочка:kız
diğeri erkek

direk konuya dalıyorum девочка bu çıktı sanırım kız...:26::26:

hadi yaaa ayyyy daha da heyecanlandımm 1 kız 1 oğlan olsun 1 taşla 2 kuş olsun bir daha uğraşmazsın valla

güselim nsl bakıosunuz ben bakamadım becermedim sanırım

rus takvimi..kızlar bakarken direk atladım bende anne baba doğum tarihlerini istiyor sonuç rusça çıkıyor onada sözlükten bak.

ne zaman gittin bende mi gitsem tarihlerimiz yakın.bnmki ultrasonda 3 gün büyükmüş

benim rus takvimine göre erkek, çin takvimine göre kız çıktı
bakalım biri kız biri erkek mi

benim de içimden bi kız bi erkek diye geçiyo hep senin için.. ööle olmasını istediğimden midir nedir

çok saol cnmm oranje sanada cnmm bi ikiniz bnm sorumu kaale aldınız:)

ne sordun ne sordun ben rus takvimine bakıyodum görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…