direk konuya dalıyorum девочка bu çıktı sanırım kız...:26::26:
evt canım benim oluyor hala arada ama özellikle akşamları değil
sağol canım...benimde sanki kayar gibi oluyo ama bağırsak hareketleriyle çok benziyo ayırt etmek zor..ilk gebeliklerde özellikle çok geç farkediliyomuş...
bnde telaş yapıyorum sanki adet sancısı gibi ama böle saatlerce sürmüyo 3 4 dk snr geçiyoo normaldir demi kızlar yaa
sağol canım...benimde sanki kayar gibi oluyo ama bağırsak hareketleriyle çok benziyo ayırt etmek zor..ilk gebeliklerde özellikle çok geç farkediliyomuş...
facede yazdım burayada yazayım dün doktora gittim kızım olacak galiba
slmmmm kızlar napıosunuz siz bebişleriniz bakalım bugun 16+3 günlük oldum veeeeee oğluşum olacağını öğrendimmmmm
güle güle giysin cnm bayıldım valla ne zevkli arkadaşın varmışselamlar
ben de perşembe gidicem doktora cinsiyet için
umarım görür ve söyler
bakın kızlar bunlar da cinsiyeti belli olmayan bebişime arkadaşımın aldığı ilk hediyeler
sürekli i love mum olanı giyecek tabi ki
kızlar bu arada bugün dr gittim ...benim ilk gebeliğimde sorun olduğu için ayrıntılı gibi baktı resmen dr..herşey şuan yolunda çok şükür...cinsiyeti de öğrendik...bamyalı yolda....
telaş yapma canım ..çok sık ve sancılı oluyosa dr.sor bence bi canım...için rahat eder en azından ...
ben farkediyorum bazen ama size göre çok küçük miniklerim
sanırım farkettiğim başka bişey:26:
gittin mi bu aralar doktora.tahminimi merak ediyorumda rüyamı hatırlarsan.olmas rumuzlu arkadaşta tuttu seni de merak ettim bu aralarda karşılaşamadık
bu ne kızlra anlamadım ben
.normal canım ben sormuştum doktora olur dedi rahim büyüdüğünden miş benimkide 1 dakka sürüyo en fazla.bnde telaş yapıyorum sanki adet sancısı gibi ama böle saatlerce sürmüyo 3 4 dk snr geçiyoo normaldir demi kızlar yaa
neyi anlamadın tatlım
.normal canım ben sormuştum doktora olur dedi rahim büyüdüğünden miş benimkide 1 dakka sürüyo en fazla.
:) 11+3 te gittim doktora
küçük cismi erkek olarak tanımladı
büyük cisim arkasını dönmüş yattığı için ve sağolsn öksürüklere hoplatmalara sadece el sallama ile cevap verdiği için bir tahmin yok
rüyanın çıkma ihtiali var cicim
güselim nsl bakıosunuz ben bakamadım becermedim sanırım
benim rus takvimine göre erkek, çin takvimine göre kız çıktı
bakalım biri kız biri erkek mi
:) 11+3 te gittim doktora
küçük cismi erkek olarak tanımladı
büyük cisim arkasını dönmüş yattığı için ve sağolsn öksürüklere hoplatmalara sadece el sallama ile cevap verdiği için bir tahmin yok
rüyanın çıkma ihtiali var cicim
peki nsl bakıosunuz bana da bakar mısınız ben beceremedim de
benim rus takvimine göre erkek, çin takvimine göre kız çıktı
bakalım biri kız biri erkek mi
çok saol cnmm oranje sanada cnmm bi ikiniz bnm sorumu kaale aldınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?