kızlar bu arada bugün dr gittim ...benim ilk gebeliğimde sorun olduğu için ayrıntılı gibi baktı resmen dr..herşey şuan yolunda çok şükür...cinsiyeti de öğrendik...bamyalı yolda....
tatlım çine göre erkek rusa göre kız zuzu ya göre de erkek
Gözün aydın canımmm
darısı bizlere... Sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin Rabbim
oyhh ne güzelmiş cicileriniz.. güle güle giysin kuzucuğun
orange kaç haftalıksın ne güsel öğrenmişin ya darısı başıma bakalım bizim nolcak bizde prşmbe öğrencez
15+1 bugün..yani genelde bu haftalarda belli oluyo...
kızlar çok hareket ederse kızdır ya da erkektir diye birşey duydunuz mu ???????????
ayy ne güzell yaakızlar bu arada bugün dr gittim ...benim ilk gebeliğimde sorun olduğu için ayrıntılı gibi baktı resmen dr..herşey şuan yolunda çok şükür...cinsiyeti de öğrendik...bamyalı yolda....
rus takvimine nasıl bakılıyor kızlar ben bulamadım
kızlar bu arada bugün dr gittim ...benim ilk gebeliğimde sorun olduğu için ayrıntılı gibi baktı resmen dr..herşey şuan yolunda çok şükür...cinsiyeti de öğrendik...bamyalı yolda....
kızlar çok hareket ederse kızdır ya da erkektir diye birşey duydunuz mu ???????????
slm kızlaaar sze bşy sorucam arada böle adet sancısı gibi ağrınız oluyomu özellikle akşamlarıı
valla canım ayni beni anlattın cevremde takmışlardı kiloma bende diyet yapıyodum hatta bi doktora gitmiştim hamile kalamadığım için ilk önce kilo ver demişti 70 kiloydum 170 cm ee tabi fazlada ne yapayım elimde değildi sonra bi kere görümcem demiştiki seçil hamile kalınca vinç lazım diye o koymuştu bana sonra ne bileyim bulantılarımla filan ilk 3 ayda 64e düştüm daha alamadım ama olaflarda ağrıma gidiyo tamam diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum görsünler kimi vinçle kaldırıyolar....
valla söyle eli ayagı düzgün saglıklı bi sekilde göreyimde danamı sıpamı baska sey istemiyorum.. tabii doktor amcası cinsiyetinide söylerse cok mutlu olurum hanii
yaa bu 2li testten sonraki randevular ne zaman oluyo genelde.. yine 1 ay beklermiyiz
Ohh kebap0 canımm mis gibi yat canım 3 lüde iyiçıkmış cok sükürben geelllddiiimmm kıızzlaar bebişimi göstermedi dr ama olsun 3lü testimde temiz çıktı 1 haftada rapor aldıım oooooohhh deymeyin keyfime yatıcak bugün ama yarın için bişey diyemem
sanırım öyle yaparım ama bugün izin verdim kendime mis gibi akşama yimek yapiim yeter
ayneen yaa kocişte yıllık izininden kalanları yazdırmış p.beden sonraya 1hafta evdeyiiimm oohh valla
canım ya benimd e karnımda gaz mıdır yoksa hareketi mi çözemedim sancı oluyo ne bilim inş. normaldir prşmbe anlıycaz bakalım
hayır olsun cnm gözünaydın
aslında bi ara konuşulmuştu..
kızsa pıt pıt atar..
erkekse sağdan sola doğru kayar demişlerdi yanlış hatırlamıyosam..
tam tersi de olabilir çok emin diilim
slm kızlaaar sze bşy sorucam arada böle adet sancısı gibi ağrınız oluyomu özellikle akşamlarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?