2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada bugün dr gittim ...benim ilk gebeliğimde sorun olduğu için ayrıntılı gibi baktı resmen dr..herşey şuan yolunda çok şükür...cinsiyeti de öğrendik...bamyalı yolda....

darısı bizlere... Sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin Rabbim

bence içineize ne doğuyorsa o olma ihtimali daha yüksek... ben hiç bişi hissetmiyodum başlarda ama sona zamnalarda erkek diyip tutturdum içime doğan die.çok şükür belli oldu kız da olsa aynı sevinci yaşardım tek merakım öğrenmekti sadece..rabbim cümlemize hayırlsı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

kızlar bu arada bugün dr gittim ...benim ilk gebeliğimde sorun olduğu için ayrıntılı gibi baktı resmen dr..herşey şuan yolunda çok şükür...cinsiyeti de öğrendik...bamyalı yolda....
ayy ne güzell yaa tebrik ederim canım ayy bende meraktaan kudurcam inşallah yarın söyler doktorum artık çok merakk ediyorummm

hayır olsun cnm gözünaydın

kızlar çok hareket ederse kızdır ya da erkektir diye birşey duydunuz mu ???????????

aslında bi ara konuşulmuştu..
kızsa pıt pıt atar..
erkekse sağdan sola doğru kayar demişlerdi yanlış hatırlamıyosam..
tam tersi de olabilir çok emin diilim

slm kızlaaar sze bşy sorucam arada böle adet sancısı gibi ağrınız oluyomu özellikle akşamlarıı

Yaaa ne kadar geriğzekalı insanlar varya Canım ona vereceğin ennn gğzel cevap doğumdan sonra bie gzel kilo verip taş gibi olcan ki çatlasın oda Benim bir arkadaşım doğum yapmıştı normaldi kilosu sonra baya aldı tabi ama asıl emzirirken cok aldı ben kıza rsme acınıştım nasıl vercek diye ama sonra öyle bir kilo verdiki taş gibiğ oldu hepimizden zayıf maşallah ve yıllardırda koruyo Yapabilitiz yani kuşum şimdi sen bak beslenmene takma kimseyi Ben 3-4 aylık falan olupta normal kiloda olup tabi almayana inanmıyorum kuşum bir kere rahim büyüyo su tutuyosun. Yani cogu insan aldığını saklıyo :)) kusuyosan yada normal kilondan fazla değilsen illa alınıyo canım takma onu bunu kafana o9 yuzden şimdiden sonra alabilirsin çünkü moralini bozma sakın

Canım senden haber bekliyız inşallah öğrenirsin ama öncesinde dediğin gibi inşallahhh sağlıklı olsunda gerisi boş:)

Ohh kebap0 canımm mis gibi yat canım 3 lüde iyiçıkmış cok sükür
canım ya benimd e karnımda gaz mıdır yoksa hareketi mi çözemedim sancı oluyo ne bilim inş. normaldir prşmbe anlıycaz bakalım

Canım bendfede oluyo areada pıtt yapınca baya rahatlıyo insan :) ama b, yerde rahim büydüğünde de karında sancı olabilşr diye yazıyodu

hayır olsun cnm gözünaydın

aslında bi ara konuşulmuştu..
kızsa pıt pıt atar..
erkekse sağdan sola doğru kayar demişlerdi yanlış hatırlamıyosam..
tam tersi de olabilir çok emin diilim

sağol canım...benimde sanki kayar gibi oluyo ama bağırsak hareketleriyle çok benziyo ayırt etmek zor..ilk gebeliklerde özellikle çok geç farkediliyomuş...

gittin mi bu aralar doktora.tahminimi merak ediyorumda rüyamı hatırlarsan.olmas rumuzlu arkadaşta tuttu seni de merak ettim bu aralarda karşılaşamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…