ne zaman gittin bende mi gitsem tarihlerimiz yakın.bnmki ultrasonda 3 gün büyükmüş
benim de içimden bi kız bi erkek diye geçiyo hep senin için.. ööle olmasını istediğimden midir nedir
çift çizgiyi gördüğümden beri kız geçiyo içimden
ikiz olduğunu öğrendiğimde 2 tane kız geçti gönlümden
doktor biri için erkek bu dedi, diğerinin kız olduğu geçiyo gönlümden
2 si de erkekse feci kapak olacak bana
dnaz arada adet sancısı gibi karnınız ağrıyomu sizinde dedim ölee sancı gibi değilde böle 1 2 dkkalık ağrılar?
ya ben yapamadım bana biri yapar mı rica etsem
dnaz arada adet sancısı gibi karnınız ağrıyomu sizinde dedim ölee sancı gibi değilde böle 1 2 dkkalık ağrılar?
Yaaa ne kadar geriğzekalı insanlar varya Canım ona vereceğin ennn gğzel cevap doğumdan sonra bie gzel kilo verip taş gibi olcan ki çatlasın oda Benim bir arkadaşım doğum yapmıştı normaldi kilosu sonra baya aldı tabi ama asıl emzirirken cok aldı ben kıza rsme acınıştım nasıl vercek diye ama sonra öyle bir kilo verdiki taş gibiğ oldu hepimizden zayıf maşallah ve yıllardırda koruyo Yapabilitiz yani kuşum şimdi sen bak beslenmene takma kimseyi Ben 3-4 aylık falan olupta normal kiloda olup tabi almayana inanmıyorum kuşum bir kere rahim büyüyo su tutuyosun. Yani cogu insan aldığını saklıyo :)) kusuyosan yada normal kilondan fazla değilsen illa alınıyo canım takma onu bunu kafana o9 yuzden şimdiden sonra alabilirsin çünkü moralini bozma sakın
Canım senden haber bekliyız inşallah öğrenirsin ama öncesinde dediğin gibi inşallahhh sağlıklı olsunda gerisi boş:)
Ohh kebap0 canımm mis gibi yat canım 3 lüde iyiçıkmış cok sükür
Canım bendfede oluyo areada pıtt yapınca baya rahatlıyo insan :) ama b, yerde rahim büydüğünde de karında sancı olabilşr diye yazıyodu
canım rahmin büyüdüğü için oluyo o batma telaşlanmana gerek yok....yok öle sancı şeklinde değil yaa bide çok batmalar oluyo özellikle sağ tarafta
galiba ..bende bir kaç kez hissediyorum..özellikle sabahları uyandığımda bi yanım şiş oluyo çok tuhaf bi şekilde ne yanıma yatmışsam oraya kayıyo demekki kzuum benim..
:) 11+3 te gittim doktora
küçük cismi erkek olarak tanımladı
büyük cisim arkasını dönmüş yattığı için ve sağolsn öksürüklere hoplatmalara sadece el sallama ile cevap verdiği için bir tahmin yok
rüyanın çıkma ihtiali var cicim
yaz senin ve eşinin doğum tarihlerini
[SUP][/SUP]
canım oraları yazsdım sonra anlaş tarihine tarih yazıoz mu ve aşağıdakilerden hangisine tıkılıosunuz
evt cnm benim oluyo.. 8.haftama kadar daha çoktu.. sürekli yattım o sancı oldukça..
ama şimdilerde iyice azaldı.. hafif bi sancı gibi oluyoo uzanıyorum hemen.. çok sürmüyoo geçiyo.. dr um normal dedi..
telaşa gerek yokmuş yani
bende oluyor. doktora sordum rahim buyurken kaslar gerildigi icin oluyormus. normal yani.
sol butona tıkla
yerim ben onları yaa bakalım diğeride kızdır belki oh ne güzel ya ikisi bir arada
farkli zamanlarda dollenmis yumurtalarin ve bence muhtemelen cinsiyetleri farkli olacak :))
ehehehh
o da güzel ama biri şimdilik sürpriz ya büyük ihtimal kız o kız :)))
мальчик manyak der gibi bi yazı çıktı canım
мальчик manyak der gibi bi yazı çıktı canım
Aaaa kızlar benim bu yaptığım kan yenilenme mantığıymış rus takvimi bende merak edip baktım şimdi bu gerçekten doğru çıkıyo ama hamile kaldığınız aya göre yapmanız lazım bugün olan tarihi hamile kaldığınız yakın tarihe cevirin o bugün hamile kalırsanız cinsiyeti ne olur diye bakıyo. Bu yönteme göre benim doğru çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?