2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim de içimden bi kız bi erkek diye geçiyo hep senin için.. ööle olmasını istediğimden midir nedir

çift çizgiyi gördüğümden beri kız geçiyo içimden
ikiz olduğunu öğrendiğimde 2 tane kız geçti gönlümden
doktor biri için erkek bu dedi, diğerinin kız olduğu geçiyo gönlümden

2 si de erkekse feci kapak olacak bana

ehehehh
o da güzel ama biri şimdilik sürpriz ya büyük ihtimal kız o kız :)))

dnaz arada adet sancısı gibi karnınız ağrıyomu sizinde dedim ölee sancı gibi değilde böle 1 2 dkkalık ağrılar?

farkli zamanlarda dollenmis yumurtalarin ve bence muhtemelen cinsiyetleri farkli olacak :))

dnaz arada adet sancısı gibi karnınız ağrıyomu sizinde dedim ölee sancı gibi değilde böle 1 2 dkkalık ağrılar?

evt cnm benim oluyo.. 8.haftama kadar daha çoktu.. sürekli yattım o sancı oldukça..
ama şimdilerde iyice azaldı.. hafif bi sancı gibi oluyoo uzanıyorum hemen.. çok sürmüyoo geçiyo.. dr um normal dedi..
telaşa gerek yokmuş yani

canım bende 4 aydan sonra yani bu aydan sonra bekliyorum kilo almayı genelde öyle oluyo çünkü aman dedim ya zaten bebişler büyüsün yediklerimiz onlara yarasında çokta umrumda kilo bakma sen veririz doğumdan sonra hepsini.

yok öle sancı şeklinde değil yaa bide çok batmalar oluyo özellikle sağ tarafta
canım rahmin büyüdüğü için oluyo o batma telaşlanmana gerek yok....

galiba ..bende bir kaç kez hissediyorum..özellikle sabahları uyandığımda bi yanım şiş oluyo çok tuhaf bi şekilde ne yanıma yatmışsam oraya kayıyo demekki kzuum benim..

benimde canım ya sabah bi kalktım karnımı elliyorum bi baktım bi taraf boş kuzum bi tarafta top olmuş kıyamam ben ona ya...

yerim ben onları yaa bakalım diğeride kızdır belki oh ne güzel ya ikisi bir arada

bende oluyor. doktora sordum rahim buyurken kaslar gerildigi icin oluyormus. normal yani.

gizi saolun kızar cwbınız içinn.))
bu arada bu takwim doğru bnm ilk gebeliğim ikizdi we kız çıkmıştı bndada erkek çıktı doğru yani

Aaaa kızlar benim bu yaptığım kan yenilenme mantığıymış rus takvimi bende merak edip baktım şimdi bu gerçekten doğru çıkıyo ama hamile kaldığınız aya göre yapmanız lazım bugün olan tarihi hamile kaldığınız yakın tarihe cevirin o bugün hamile kalırsanız cinsiyeti ne olur diye bakıyo. Bu yönteme göre benim doğru çıktı.

evet son alana SAT gireceksiniz zaten yukarida da yaziyor ceviri biraz garip oldugundan tam anlasilmiyor. benim erkek cikti. ruyamda da erkek gordum ama hala tam ogrenemedim bakalim dogru cikacak mi?

gizi bu sitede kan 3yilda bir yenilenir diyor sen 4 yila gore mi hesapliyordun? birde agir ameliyat, kurtaj, dusuk kan yenilenme suresini degistirir diyor yani bu gibi durumu olan arkadaslarda tutmama ihtimali yuksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…