gizi bu sitede kan 3yilda bir yenilenir diyor sen 4 yila gore mi hesapliyordun? Birde agir ameliyat, kurtaj, dusuk kan yenilenme suresini degistirir diyor yani bu gibi durumu olan arkadaslarda tutmama ihtimali yuksek.
gizi bu sitede kan 3yilda bir yenilenir diyor sen 4 yila gore mi hesapliyordun? Birde agir ameliyat, kurtaj, dusuk kan yenilenme suresini degistirir diyor yani bu gibi durumu olan arkadaslarda tutmama ihtimali yuksek.
giziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,, bi kaç sorum var sanaaaa...........
bekliyorum canım sorularnı.....
1. sorum : ben 02.06.2011 de sezeryan olmuştum ve 4 ay sonra hamile kaldım şimdi karnım büyüdükçe dikişlerimde açılma vs bişey olur mu?
2. sorum : açılmaması için bişi yapabilir miyim.?
3. sorum: karnım büyüdükçe dikiş yerlerim daha çok acıyacak mı?
canım benim sadece sezaryan için geçerli bişi değil bu normal doğum sonrasındada olsa 1 yıl beklenmesi hatta bize öğretilen vücutun 2 yıl da eski hale döndüğü. ama tabi bu teoride dedim ya geçen sene doğumhanedeydim ve böyle hastalarım oldu. aynı senin durumunda hatta hemşireydi birisi. ne gibi riskler var ilk dönemde uterus yani rahim daha yeni toparlandığı için düşük riski var zaten sen bunu artık atlattın sonrasında ben teoriyi boşverdim gördüğüm tanık olduğum hastalarda hiçbir sorunşa karşılaşmadım hatta hemşire arkadaşım doğum yaptığında kızı yeni yaşına girmişti aynı senin durumunda ve çok rahat bi şekilde ikinci sezeyanını oldu. dikiş konusunda beklemiş sezeryan hastalarına göre daha hassas olucaksın ama sonuçta daha yeni yeni geriliyo 8 ay geçti üstünden ve artıkn iyileşmiş bir doku o hassaslık konusunda evet daha hassas olabilirsin hepsi bu.....
bekliyorum canım sorularnı.....
kızlar annişler biz geldik..bir oğluşum oluyor..geliyor küçük paşammm :))
bugün 2li teste girdik ense kalılığımız 2mm normal çok şükür, diğer bütün sonuçlarımızda normal ..çok şükür annişler çoook şükür ..rabbim bekleyen herkese iyi haberler versin ...çok mutluyumm :))bebeğim normalde 12 1 günlük ama 12 5 günlük çıktı maşalllaaaaahhhhh....
AYYY ANLATAMAM ÇOK ŞÜKÜR NASIL MUTLU OLDUĞUMU ..ALLAHIM BÜTÜN HABER BEKLEYEN ANNELERİ MUTLU ETSİN...
hmmmmmmmmmmm tşk ederim.. aklıma takılan bişiler olursa sorabilir miyim?
bugün 2li teste girdik ense kalılığımız 2mm normal çok şükür, diğer bütün sonuçlarımızda normal ..çok şükür annişler çoook şükür ..rabbim bekleyen herkese iyi haberler versin ...çok mutluyumm :))bebeğim normalde 12 1 günlük ama 12 5 günlük çıktı maşalllaaaaahhhhh....
AYYY ANLATAMAM ÇOK ŞÜKÜR NASIL MUTLU OLDUĞUMU ..ALLAHIM BÜTÜN HABER BEKLEYEN ANNELERİ MUTLU ETSİN...
canım tabi sorabilirsin her istediğinde verebildiğim kadar cevap verebilrim. bide canım daha debinki cevabımı okudum amma karışık yamışım. şöyle özetleyeyim tekrar için rahat olsun bir sezeryan ameliyatında sonra katmanların iyileşmesi 6 ay iç ve dış senin büyümeya başladığında 8 ay geçmiş oluyo üstünden ondan korkacağın hiç bişi yok sadece rahim biraz geç toparlanıyo o riskide atlattın sen... umarım yeterli olmuştur.
maşallah canım ya bugün bi prens haberi daha geldi desene gözün aydın canım sende şimdi bulutların üstünde geziyondur ben dün öyleydim maşallah maşallah
maşallah... yaa 13+3 görünüyorda usg de bi bizim belli olmadı gitti bizim drlar mı kör bizim çocuklar mı nazlı acep
maşallah... Yaa 13+3 görünüyorda usg de bi bizim belli olmadı gitti bizim drlar mı kör bizim çocuklar mı nazlı acep
çok teşkkür ederim anlatmak istediğini anladım... yeterli oldu teşkler.. seninde mi oğlun oluyo
canım ultrasona görede çok değişiyo tabi doktorda çok önemli bazıları gördüğü halde yanılabilirim diye söylemiyo. ben 12 haftalıkken gitmiştim doktor valla %80 kız dedi işte bu ihtimalli konuşmak istemeyen doktorlar oluyo seninkinin nazlı olduğundan değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?