2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nazeninn dün 17:25 de girmiş ama bişey yazmamış yaaa ne oldu acaba:26:

evet ya bende çok merak ediyorum

100 kere ismimi yazdım ama beni ekleyen YOOOOK listeyeee .... tüstümmm size hıhhhhh...... sat 8 eylül muhtemel doğum 14 haziran 76 kg cıkkk Bursa 32yaşındaayımm

tatlım ne güzel bir hediye değil mi ? bizde evlilik yıldönümüzde öğrenmiştik bebişimizi eşime de bana da en güzel hediye oldu

canım değerim 345 çıkmış bu çok iy sanırım 172ydi en son.demi yanılmıyorum ay ne olur güzel şeyler söyleyin doktoru aradım ulaşamadım..

bu çok iyi canımmm değerlerin artması süpperr

kızlaar düştüüümmm çok korkuyorum gerçi karnıma bişey olmadı ama korkuyorum yinede bişey olurmuu????:18::18::18::18::18::18::18:

tatlım iyimisin şimdi ?

kızlar sanırım ben bebeğimi kaybediyorum kan tahlili sonuçlarım düşmeye başladı çokkk mutsuzummmmm

tatlım ne olur sıkma canını :S keşke elimizden bişey gelsee

umarım bu sefer kucağına alırsın ve büyütmeyi nasipeder allahhhh benimde bu ikinci neden böyle oluyor ikidir aynı problem yarın sabah doktorda randevum var gelince yazarım sizi allahım sizin meleklerinizi korusunnnn inşallahh

slm kızlar hep okuyorum ama yazamıyorum cepten girdiğim için.lekelenmem hala ara ara devam ediyor.dua edin bana nolur bebeğimi kaybetmeyeyim inşallah.ilaç etkisini ne zaman gösterecek bilmiyorum 3 gündür günde 3 defa progestan kullanıyorum.yatmaktan sıkıldım oğlum bırakmıyor yatmamı istemiyor ne yapacam bilmiyorum

gelince mutlaka yaz canım olurmu
merak ederiz
hayırlısıyla guzel haberlerını beklıyoruz

canım herşey Allah asla isyan noktasına gelme Rabbim herşeyin hayırlısını bilir bi arkadaşım var 6 kez kaybetti bebeğini Allahım daha beterinden korusun

Allahım yardım etsin kuzuuummmm

oouu canım ya hayırlısı tabi
ama mutlaka bir anormali vardı da düşüyo, o yüzden çok üzmemeye çalış kendini
en azından oluyor bunu biliyosun gerekirse 9 ay yatırırız seni kontrol altında yine doğurturuz

ayy sende geçer diye düşünmüştüm...sen bol bol dinlenecen cnm sende değerini bir ölçtür doktora istersen ama progestanı bırakma cnm devam ona ayakları havaya dik iş yapma dinlen bol bol oğlunu babası 3-5 gün oyalasın biraz...

Kızlar ben geldimmm )) nasılsınız? şimdi geldim eve, kontroldeydim. Benim bebişim gayet iyi )) pıtpıtlarını gördüm çok şükür. nasıl yanıp sönüyodu )) doktorum da çok iyiydi. yani iyiyim. Dualarınız için çoook çok sağolun. Allah hepinizden razı olsun. Canlarımsınız. // Bu arada 48 kiloydum, iki haftada 46 olmuşum. :S

Ne mutlu sana tatlımmm

canım herşey allah asla isyan noktasına gelme rabbim herşeyin hayırlısını bilir bi arkadaşım var 6 kez kaybetti bebeğini allahım daha beterinden korusun

canım nasılsın....sana hayranım gerçekten.. çok zor bişey yaşamışsın ama yorumlarından anladığım kadarıyla çok güçlüsün .hep böyle ol . Allah bu bebişini sağlıkla büyütmeyi nasip eder sana inşallah.

hayırlı ugurlu olsun canım darısı diğer arkadaşlara

nasılsın dersen idare eder acısı geçti mi hayır hala aglıyor musun dersen hemde hergün bugün 5 aylık olucaktı herşeyi duruyo öle artık kardeşine nasip olur inş. çok şükür imanımız varda katlanabiliyorsun ama çok çok zor ilk başlarda kaybetseydim inan bu kadr olmaz dı benim olaylar herşey biranda gerçekte hiç birşey yokken.. neyse arkadaşlar burda kötü şeyler konuşulmaması konusunda uyarmışlardı ben konuşmayayım bu konu hakkında

sana hemen mavişleri yolluyorum Kilona da dikkat edersin birazcık böyle güzel devam eder inş. canım

hay maşallahhh :)
abdominal mi baktı vajinal mi??

Hilmacım ya ben senin olayını bilmiyodum çok üzüldüm Allah sabırlıklar versin.Ama bak hayat sana başka güzelliklerde veriynun şükrünü de yapıyorsundur.Herşey gönlünce olur ve hayırlısı olur canım inş.

amin inşallah canım ben nickimi falan değiştirdim 2011 haz. annelerine yazıordum... sizin kadr heyecan var mıd erseniz yok sadece olayları akışına bıraktım... bende ilk sizin ibiydim

size tek bi uyarı ileri haftalar aylar için bebeğiniz eger dönmez ise çok çok dikaktli olun

amin inşallah canım ben nickimi falan değiştirdim 2011 haz. annelerine yazıordum... sizin kadr heyecan var mıd erseniz yok sadece olayları akışına bıraktım... bende ilk sizin ibiydim

ya tabiki senin olayın daha farklı ve üzüntülü olduğu için duyguların biraz bastırılmış bi şekilde gelişiyodur.Ama lütfen kendini karamsarlığa düşürme.Hep olumlu düşün ve mutlu olmaya çalış hayat seni yanlız bırakmıyo işte.Ve sen gerçekten güçlü bi kadınsın öyle hissediyorum.eminim öylesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…