2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sanırım ben bebeğimi kaybediyorum kan tahlili sonuçlarım düşmeye başladı çokkk mutsuzummmmm

Canim Allah korusun dur hemen panikleme doktoruna danis bi bakalim önce Insallah herseyin hakkinda hayirlisi olur canim benim. Sen doktorunla görüs bakalim bi ne dio?

Canim Allah korusun dur hemen panikleme doktoruna danis bi bakalim önce Insallah herseyin hakkinda hayirlisi olur canim benim. Sen doktorunla görüs bakalim bi ne dio?

daha 5+4 kendi kendine atarsın dediofffffffff müdehale etmeye gerek yok dedi tekrar yükselmez heralde çok kötü oldummmm

kızlar sanırım ben bebeğimi kaybediyorum kan tahlili sonuçlarım düşmeye başladı çokkk mutsuzummmmm

cnm doktor kesin bişiey demeden moralini falan bozma ne kadar iyi düşünürsek okadar etkiler unutma kötü düşünerek ne bebişi üz nede kendin üzül Allah herzaman hakkımızda hayırlısını verir unutma

nazeninn dün 17:25 de girmiş ama bişey yazmamış yaaa ne oldu acaba:26:
merak ettım bende onu
neden bişey yazmadıki :S

kızlaar düştüüümmm çok korkuyorum gerçi karnıma bişey olmadı ama korkuyorum yinede bişey olurmuu????:18::18::18::18::18::18::18:

bişey olmaz canım inşallah Alllah ın izniyle
bu aradaa nasıl dustun hayırdır

canım Allah koruusn
allah tan umıt kesılmez
inşallaj bişey olmaz
iki gündür kötü haberler alıyoruz kızlar neden böyle olduk
dua edelım birbirimiz için

hakkaten niye böyle oldu topiğimiz korkuyorum haa artık lütfen dua edelim hepimiz başladık bu yola umarım hepimiz birlikte varırız yolun sonuna

burdan herkes kendi nazar boncuğunu alsın koyuyorum

canım sitres yapma sakın moral çok önemli kötü şeyler aklına bile getirme. Inşallah bişeycik olmayacak .

6 ay önce ikizlerimi kaybetmiştim doktor bu yüzden kan sulandırıcı iğne clexsan ve purolutan depo ampül vermişti ikisinide kes dedi sanırım umudunu yitirdi oda benim giibiiiiiii bu sefer çok alıştırıştım kendimi herşeyin hayırlısı ama canım çok acıyorrrr

canım bak sabah bi arkadaşta yazdı onada ytazdım aynısıını ilk başta kaybetmek iyi belki ben ilk yavrumu 9 ay taşıdım kordonu dolandı ve acil sezerynla dünyaya getridim ve 3 gün yaşadı elini yüzünü görmek son ana gelipte herşeyini hazırlayıpta kaybetmek inan daha zor 02.06 dogdu ve bugün 02.11 de yaşasaydı 5 aylık olucaktı etrafa gülücükler saçacaktı ben ise topraga verdim memlekette ardahana geldim düşün... hiç canım üzülme. Allahtan ahyırlısı

valla yaa cok moralim bozuldu haa
butun moralim yerlerde pöffffffff
korku bastı ıcıme

ne yalan söyliyim ben topiğe girmeye korkuyorum haa kötü haber okuyacam diye....

off keşke elimizden bişi gelsede yapsak...hepimiz allaha emanetiz o bilir görür ve yapar belki hakkımızda hayırlısı ne ise o olur...

aynen ınsan kendini karsındakının yerıne koyuyor bir an zorr
ama Allah sabır versın
ve hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…