ne kadr düştü drun ne dedi
kızlar sanırım ben bebeğimi kaybediyorum kan tahlili sonuçlarım düşmeye başladı çokkk mutsuzummmmm
%35 düştü dr bekle müdehaleye gerek yok dedi
%35 düştü dr bekle müdehaleye gerek yok dedi
Canim Allah korusun dur hemen panikleme doktoruna danis bi bakalim önce Insallah herseyin hakkinda hayirlisi olur canim benim. Sen doktorunla görüs bakalim bi ne dio?
canım kaçtı kaç oldu ............
686 ydı 467 oldu.........
kızlar sanırım ben bebeğimi kaybediyorum kan tahlili sonuçlarım düşmeye başladı çokkk mutsuzummmmm
daha 5+4 kendi kendine atarsın dediofffffffff müdehale etmeye gerek yok dedi tekrar yükselmez heralde çok kötü oldummmm
merak ettım bende onunazeninn dün 17:25 de girmiş ama bişey yazmamış yaaa ne oldu acaba:26:
kızlaar düştüüümmm çok korkuyorum gerçi karnıma bişey olmadı ama korkuyorum yinede bişey olurmuu????:18::18::18::18::18::18::18:
merak ettım bende onu
neden bişey yazmadıki :S
bişey olmaz canım inşallah Alllah ın izniyle
bu aradaa nasıl dustun hayırdır
canım Allah koruusn
allah tan umıt kesılmez
inşallaj bişey olmaz
iki gündür kötü haberler alıyoruz kızlar neden böyle olduk
dua edelım birbirimiz için
canım sitres yapma sakın moral çok önemli kötü şeyler aklına bile getirme. Inşallah bişeycik olmayacak .
hakkaten niye böyle oldu topiğimiz korkuyorum haa artık lütfen dua edelim hepimiz başladık bu yola umarım hepimiz birlikte varırız yolun sonuna
burdan herkes kendi nazar boncuğunu alsın koyuyorum
6 ay önce ikizlerimi kaybetmiştim doktor bu yüzden kan sulandırıcı iğne clexsan ve purolutan depo ampül vermişti ikisinide kes dedi sanırım umudunu yitirdi oda benim giibiiiiiii bu sefer çok alıştırıştım kendimi herşeyin hayırlısı ama canım çok acıyorrrr
valla yaa cok moralim bozuldu haa
butun moralim yerlerde pöffffffff
korku bastı ıcıme
ne yalan söyliyim ben topiğe girmeye korkuyorum haa kötü haber okuyacam diye....
off keşke elimizden bişi gelsede yapsak...hepimiz allaha emanetiz o bilir görür ve yapar belki hakkımızda hayırlısı ne ise o olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?