Selam bacılarımmmm12 de kalktım ama evin bi dünya işini yaptım valla.Mutfağımı komple yağ çözlerle sildim kuruyan çamaşırlarımı kaldırdım az önce de pazara gittim geldim Yoruldum galiba Bi makinedeki çamaşırları asmak kaldı oda bunladan sona zor gelmedi bana
Selam bacılarımmmm12 de kalktım ama evin bi dünya işini yaptım valla.Mutfağımı komple yağ çözlerle sildim kuruyan çamaşırlarımı kaldırdım az önce de pazara gittim geldim Yoruldum galiba Bi makinedeki çamaşırları asmak kaldı oda bunladan sona zor gelmedi bana
teşekkür ederim tatlım inşallahhh
ama sizlere sormak istediğim bişi var 16 haftalık oldum ama sürekli sancı giriyo kıramp gibi bikini bölgesine
bu benim ilk hamileliğim normal mi acaba yoksa bebiş içerde gerneşirken felan mı oluyo anlamıyorum:26:
kızlar akıntılarınız ne alemde kesildimii
bnm halaa akıntım war dra söledim fitil werdi ama korktum atmaya atmadım
benim devam
su içtiğimde rengi beyaz ama bulantının yoğun olduğu günlerde hiç su içemediğimden sarıya dönüyo rengi
fitil verdiyse enfeksiyondan korkmuş olabilir
eğer verdiyse kullan çünkü rahimdeki enfeksiyon keseyi inceltebiliyomuş Allah korusun
akıllı bıdık hosgeldın raporluydun kac gundur merak edıyorum senı bebıslerının bırı erkekmıs cok sevındım canım dıger kız o kız
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum İnşallah ben de haziran annesi olacağım Beni de listeye ekleyebilir misiniz? bilgilerim
KULLANICI ADI kyrn
KACINCI BEBEK ilk
S. A. T. 19 eylül
BEKLENEN D. T. 22 haziran
DOGUM SEKLI _
CİNSİYET/İSİM Dr tahmini erkek
DOGUM KILOSU VE BOYU _
KILO 60
SEHIR ankara
pelishhh benim oğluşun adıda son anda değişmezse ufuk oğuz olcak onuda ekleyebilirsinn..
maşallah canım ya nerden buluyon bu enerjiyi...
kız kızım yağçözleri soluma fazla aman deyim!!!
ben en sevdiğim şey olan çamaşırsuyuyla ilişkimi bitirdim sadece wc'de kullanılıyo onu da sağolsun eşim temizliyo
ev pislik içinde gibi geliyo ama napayım korkuyorum:18:
canım bende şimdilik bebe yağı sürüyorum henüz çatlak kemine gerek yok dedi doktorum
ayyy hadi yaa yerim ben onuuuu cnm not alıyorum hemen ekliycem
tabi eklerimNot alıyorum hemen bi dahaki yayınlamamda görünür
canımcıııımm çoook teşekkür ederim ..
hoşgeldin cnm.benim de beklenen d.tarihim 22 haziran. ama benim bebişimin daha belli değil cinsiyeti. Allah'ım sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşmayı nasip eder inş..
canımcıııımm çoook teşekkür ederim ..
canım bende tebrik ederim darısı bizlerin başına inş yarın bende öğrenebilirim..
Canım bu arada senin adın Mira mı bende eğer kızım olursa Mira koymayı düşünüyorum ondan sana tam olarak anlamlarını sorayım dedimseviyomusun birde ismini
aynen bende böle hissediyom işte ama her zaman olmuyo bugün sabah oldu bi kere başka olmadı meselaadaş ya benimde sanki karnımda baloncuk şişirip patalatıyolar sanki böle oldu bugun akşam üstü sendede var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?