2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım ya nerden buluyon bu enerjiyi...

kızlar naber nasılsınız cok ıslerım var gıremıyorum 2 gundur mısafırım var aksama yemek ısıyle ugrasıyorum ıkı dk dınleneyım dıye oturdum yaa bana nazar degdı galıba sabahtan berı canım hıcbırsey yemek ıstemıyor bı bardak sut ıctım cok az peynır ekmek yedım onunla duruyorum :18::18: bırsey olurmukı bu kadar az yemeye

zumrut sen dun doktora gıdıcektın nasıl bebıs ıyımı cınsıyetını ogrenemedınmı ?

nurgul gelmedımı?

dıger cınsıyetını ogrenen arkadasları tebrık edıyorummm herkez hayırlısıyla kucagına alır ınş. bebıslerını

akıllı bıdık hosgeldın raporluydun kac gundur merak edıyorum senı bebıslerının bırı erkekmıs cok sevındım canım dıger kız o kız

kız kızım yağçözleri soluma fazla aman deyim!!!
ben en sevdiğim şey olan çamaşırsuyuyla ilişkimi bitirdim sadece wc'de kullanılıyo onu da sağolsun eşim temizliyo
ev pislik içinde gibi geliyo ama napayım korkuyorum:18:

canım benim doktorum kramplara karşı progestan 200mg fitil verdi akşam yatmadan onu kullanıyorum sende bir doktoruna danış istersen ??

kızlar akıntılarınız ne alemde kesildimii
bnm halaa akıntım war dra söledim fitil werdi ama korktum atmaya atmadım

kızlar akıntılarınız ne alemde kesildimii
bnm halaa akıntım war dra söledim fitil werdi ama korktum atmaya atmadım

benim devam
su içtiğimde rengi beyaz ama bulantının yoğun olduğu günlerde hiç su içemediğimden sarıya dönüyo rengi

fitil verdiyse enfeksiyondan korkmuş olabilir
eğer verdiyse kullan çünkü rahimdeki enfeksiyon keseyi inceltebiliyomuş Allah korusun

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum İnşallah ben de haziran annesi olacağım Beni de listeye ekleyebilir misiniz? bilgilerim
KULLANICI ADI kyrn
KACINCI BEBEK ilk
S. A. T. 19 eylül
BEKLENEN D. T. 22 haziran
DOGUM SEKLI _
CİNSİYET/İSİM Dr tahmini erkek
DOGUM KILOSU VE BOYU _
KILO 60
SEHIR ankara

bnmde öle oluyo bazen beyaz bazen sarı gibi yumurta akı gibi kokusuz yani normaldir demi
yaa kullansammı kii ne biliim korkuyorum bn kullanmaya

hoşgeldin cnm. benim de beklenen d.tarihim 22 haziran. ama benim bebişimin daha belli değil cinsiyeti. Allah'ım sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşmayı nasip eder inş..

pelishhh benim oğluşun adıda son anda değişmezse ufuk oğuz olcak onuda ekleyebilirsinn..

eklerim tabi canımmmm

maşallah canım ya nerden buluyon bu enerjiyi...

Ayyy ne enerji ne enerjiiii sormaaa dün süründümde hadi bugün yallah dedim başladım Keşke hergün böyle olsak

ayy yok yok kokusuz yağçözlerr normalde nefes alamazdım bide bu şekilde hiç kulananamm onlardan cnm zaten..

ya kızlar ben hamile kalmadan önce sabah eşim gittikten sonra hiç yatmaz evimin işini yapardım ama bu hamişlikten sonra kocişi gönderir göndermez tekrar giriyorum yatağa, saat 12 lere kadar yatıyorum. kafamı kaldıramıyorum valla. e alıştım 12 den sonra iş yapmak da çok sıkıcı oluyo. sanki günüm ölmüş gibi geliyor.

benim gibi olan var mı aranızda??????

canımcıııımm çoook teşekkür ederim ..

kılzr yoğunluktan yazamadım benimde sanki karnımda baloncuk şişirip patalatıyolar sanki böle oldu bugun akşam üstü sizde de olan var mı bakalım

miracım tarihi gün bu perşme bakalım ne çıkcak sonuç eğer kız çıkasrsa dile benden ne dilersen öle demiştin ya

hoşgeldin cnm. benim de beklenen d.tarihim 22 haziran. ama benim bebişimin daha belli değil cinsiyeti. Allah'ım sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşmayı nasip eder inş..

teşekkürler canımm inşallh hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza Benim cinsiyet de
tahmini dedi doktor seninki de yakında belli olur hayırlısıyla

canımcıııımm çoook teşekkür ederim ..

canım bende tebrik ederim darısı bizlerin başına inş yarın bende öğrenebilirim..
Canım bu arada senin adın Mira mı bende eğer kızım olursa Mira koymayı düşünüyorum ondan sana tam olarak anlamlarını sorayım dedim seviyomusun birde ismini

adaş ya benimde sanki karnımda baloncuk şişirip patalatıyolar sanki böle oldu bugun akşam üstü sendede var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…