2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızdırrr o kızzz bakk edepli de..:))))
kolay gelsin cnmmm dün gittimmm geldim %80 erkek dedii cnm ...

naber annişler,kuzucuklarınız ve siz iyisinizdir umarım.....
genelde var dı ama bugün sol tarafımda bir tuhaflık hissediyorum sanki.....böyle ağrımıyor,acımıyor farklı bişiii....
geçmişe dönmedim henüz anammmm dün geceden beri 40 küsür sayfa olmuş hepsini bitiremem de birkaç sayfa geriye bakabilirim.....
sanırım cinsiyet belli olmuş bir arkadaşın,hayırlı olsun.....

Pelinimmmm ne hamarat hatunsun sen yaaa valla kendimden bi utandım bi utandım sormaa bu arada teyzesii nie listeye bizim cinsimizi adımızı eklemedin die soruyoo oğlumm

Pelinimmmm ne hamarat hatunsun sen yaaa valla kendimden bi utandım bi utandım sormaa bu arada teyzesii nie listeye bizim cinsimizi adımızı eklemedin die soruyoo oğlumm

canım maşallah maşallah senin kızın çok güzel dün eşimle resimlerine baktık bayıldık inş ogluşunda yakuşuklu olurablasına çeker allaha emanet olsunlar

bu arada kızlar bende hala eski pantolnlarımı falan giyiordum bugünki eve artık bu haftalardan sonra bu kadar sıkı giyinme dedi

bencede canım artık sıkı giyinme valla artık hamile pantalonları hem şık hem çok rahat sıkışmasın orda bebişin....

valla ben de öyleyim. yıllık izne ayrıldım diyodumki evi toğarlarım biraz hafta sonu kayınvalidemler için biraz toplamıştım ee şimdi görsen evi feci hiç popomu kaldırasım gelmiyo valla burda özeniyom kızlardan şunu yaptım bunu yaptım diyolar ahh nerde o enerji....

Sormaaa coştum bugün yivrum Neeeeee erkekmiii noluyo yaaaa nasıl en son ben öğrenirimkiiiii
cnmmm yaaa aaa sen kaçırmışmısınnn....:)))
canım maşallah maşallah senin kızın çok güzel dün eşimle resimlerine baktık bayıldık inş ogluşunda yakuşuklu olurablasına çeker allaha emanet olsunlar

sağolasınn cnm yaaa size daha tatlılarıını versin rabbimm bilmiyorum cnm oğluşumdaa nasıl olur artıkkk...

canım ben yaptım bunu....sen kız demiştin ya ben SAT tarihimi girerek yaptım erkek çıktı.....

sağolasınn cnm yaaa size daha tatlılarıını versin rabbimm bilmiyorum cnm oğluşumdaa nasıl olur artıkkk...

İnanamıyoru şu an kendimeee gerçi dün girmedim foruma hiç..Neyse neyse çok sevindim yaaaaaaaaaaa :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

kızlar telefonunuzdan android markette ''bebeğim'' diye bir program var hafta hafta bebeğinizdeki sizdeki değişimi resimlerle anlatıyor çok yararlı bir program yükleyin derimşahsen çok işime yarıyor:128:

bakın ne buldum cinsiyeti açıklananlar doğru mu bir bakın :))))

İki çocuğumda ve tanıdığım herkeste tutan bir şey bu
hamile kalınan ay+hamile kalınan yaş+9=Tek sayı ise Kız, çift sayı ise Erkek.
Başka bir başlıkta bir arkadaş paylaşmış bu formulü,benim tanıdığım herkeste tuttu.

41 oldu kız çıktı doktor tahminide öyle bakalım

erkek çıktı
çin takviminde erkek çıktı
rus takviminde erkek çıktı
kendi doktorum erkek olabilir dedi
2li testi yapan doktor erkege benzettim dedi
göbegime bakan bir kadın erkek dedi
ben hala merak ediyorum benim neyim olcak

Bende kacirmisim... Cnm ne guzel Rabbim sana once kiz evladi seygisini yasatti simdide erkek evladinin sevgisini yasatacak ins.

Cok sevindim senin adina, gerci erkek mi istiyodunuz bilmiyorum :26:

Tekrar tebrik ederim, ALLAH saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin.

Isim dusundunuz mu?

canım ben yaptım bunu....sen kız demiştin ya ben SAT tarihimi girerek yaptım erkek çıktı.....

yanlış yapmışım demekki

benim tek çıktı. kız gerçektende

hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…