aynen bende böle hissediyom işte ama her zaman olmuyo bugün sabah oldu bi kere başka olmadı mesela
kızdırrr o kızzz bakk edepli de..:))))çift çizgiyi gördüğümden beri kız geçiyo içimden
ikiz olduğunu öğrendiğimde 2 tane kız geçti gönlümden
doktor biri için erkek bu dedi, diğerinin kız olduğu geçiyo gönlümden
2 si de erkekse feci kapak olacak bana
kolay gelsin cnmmm dün gittimmm geldim %80 erkek dedii cnm ...kızlar naber nasılsınız cok ıslerım var gıremıyorum 2 gundur mısafırım var aksama yemek ısıyle ugrasıyorum ıkı dk dınleneyım dıye oturdum yaa bana nazar degdı galıba sabahtan berı canım hıcbırsey yemek ıstemıyor bı bardak sut ıctım cok az peynır ekmek yedım onunla duruyorum :18::18: bırsey olurmukı bu kadar az yemeye
zumrut sen dun doktora gıdıcektın nasıl bebıs ıyımı cınsıyetını ogrenemedınmı ?
nurgul gelmedımı?
dıger cınsıyetını ogrenen arkadasları tebrık edıyorummm herkez hayırlısıyla kucagına alır ınş. bebıslerını
akıllı bıdık hosgeldın raporluydun kac gundur merak edıyorum senı bebıslerının bırı erkekmıs cok sevındım canım dıger kız o kız
Pelinimmmm ne hamarat hatunsun sen yaaa valla kendimden bi utandım bi utandım sormaabu arada teyzesii nie listeye bizim cinsimizi adımızı eklemedin die soruyoo oğlumm
Pelinimmmm ne hamarat hatunsun sen yaaa valla kendimden bi utandım bi utandım sormaabu arada teyzesii nie listeye bizim cinsimizi adımızı eklemedin die soruyoo oğlumm
bu arada kızlar bende hala eski pantolnlarımı falan giyiordum bugünki eve artık bu haftalardan sonra bu kadar sıkı giyinme dedi
ya kızlar ben hamile kalmadan önce sabah eşim gittikten sonra hiç yatmaz evimin işini yapardımama bu hamişlikten sonra kocişi gönderir göndermez tekrar giriyorum yatağa, saat 12 lere kadar yatıyorum. kafamı kaldıramıyorum valla. e alıştım 12 den sonra iş yapmak da çok sıkıcı oluyo. sanki günüm ölmüş gibi geliyor.
benim gibi olan var mı aranızda??????
cnmmm yaaa aaa sen kaçırmışmısınnn....:)))Sormaaa coştum bugün yivrumNeeeeee erkekmiii noluyo yaaaa nasıl en son ben öğrenirimkiiiii
canım maşallah maşallah senin kızın çok güzel dün eşimle resimlerine baktık bayıldık inş ogluşunda yakuşuklu olurablasına çeker allaha emanet olsunlar
Aaaa kızlar benim bu yaptığım kan yenilenme mantığıymış rus takvimi bende merak edip baktım şimdi bu gerçekten doğru çıkıyo ama hamile kaldığınız aya göre yapmanız lazım bugün olan tarihi hamile kaldığınız yakın tarihe cevirin o bugün hamile kalırsanız cinsiyeti ne olur diye bakıyo. Bu yönteme göre benim doğru çıktı.
cnmmm yaaa aaa sen kaçırmışmısınnn....:)))
sağolasınn cnm yaaa size daha tatlılarıını versin rabbimm bilmiyorum cnm oğluşumdaa nasıl olur artıkkk...
мальчик manyak der gibi bi yazı çıktı canım
bakın ne buldum cinsiyeti açıklananlar doğru mu bir bakın :))))
İki çocuğumda ve tanıdığım herkeste tutan bir şey bu
hamile kalınan ay+hamile kalınan yaş+9=Tek sayı ise Kız, çift sayı ise Erkek.
Başka bir başlıkta bir arkadaş paylaşmış bu formulü,benim tanıdığım herkeste tuttu.
41 oldu kız çıktıdoktor tahminide öyle bakalım
hayırlısı olsun bakalım.....
Başka bir başlıkta bir arkadaş paylaşmış bu formulü,benim tanıdığım herkeste tuttu.
cnmmm yaaa aaa sen kaçırmışmısınnn....:)))
canım ben yaptım bunu....sen kız demiştin ya ben SAT tarihimi girerek yaptım erkek çıktı.....
Biz geldikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?