2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senin bütün yollar erkeğe çıkıyo senin içinden ne geçiyo?

kızınnnn diyorummm o zmn ben

sağolasın cnm farketmezdi valla hiçç ama tabii farklı cinsiyett güzel bişii eşim hala kız sevdasında olsa da çınar düşünüyoruz cnm hem ben çok severim hem de defneme uygun die

sağolasın cnm farketmezdi valla hiçç ama tabii farklı cinsiyett güzel bişii eşim hala kız sevdasında olsa da çınar düşünüyoruz cnm hem ben çok severim hem de defneme uygun die

Ilk kez duyuyorumm bende bunu genellikle butun erkekler oglum olsun istiyor bazilar belli etmiyor farketmez ayaklarina giriyorlar ama erkek olacagini duyunca agizlari kulaklarinda oluyor.

Cok guzel bir isim gercekten.

canım benimde oğlum olsaydı çınar aras koyacaktık bayılıyorum çınar ismine çınarcık inşallah ismiyle büyür çınar gibi güçlü ve sağlam olur...

kKIZLARRRRRRRRRRR ÖLÜYORUMMM BAŞIM BERBAT AĞRIO DURAMIORUM YERİMDE YANIOM SANKİ BİLDİĞİNZ GİBİ DEİLİM HİÇ BÖLE OLMADIM BEN BU YAŞIMA KADAR HİÇ BU KADAR ŞİDDETLİ AĞRI ÇEKEN OLDUMU KORKMAYA BAŞLADIM=(((

dun benimde cok kotu agridi bir de sinavim vardi aksam zor gittim. biraz sutlu cikolata ye iyi geliyor ama dayanilmaz bisey. sanirim kan miktari arttigi icin oluyomus bu zamanlarda.

Cnm gecmis olsun. Halileligim boyunca cektigim bas agrisini toplasan omrumde cekmemisimdir. Nerdeyse hergun bir sizi var.

Ins kotu birsey yoktur cnm tlfonda filan cok konusmamaya ozen goster. Cok uyumakta bas agrisi yapiyor haa birde bol bol su icmeye ozen goster cnm.

Gecici bir durum diye umit ediyorum bende. Canini SIKMA

bu rus takvimi olayında en son yazılan turuncu kutulu yere SAT yazıyoruz ya 09 diye yazarsam erkek 9 diye yazarsam kız çıkıyor

bu rus takvimi olayında en son yazılan turuncu kutulu yere SAT yazıyoruz ya 09 diye yazarsam erkek 9 diye yazarsam kız çıkıyor

Bana demin kiz diyodu simdi bide senin dedigin gibi yapayim dedim tekrar denedim 2 turlu, simdi erkek diyo.
Cin'de erkek diyo. Bi tek az once yazilan seyi denedigimde tek numara cikti, o na gorede kiz bakalim haftaya belli olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…