2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızdırrr o kızzz bakk edepli de..:))))

kolay gelsin cnmmm dün gittimmm geldim %80 erkek dedii cnm ...

amanda aman bı paşa daha gelıyor erkek bollugundan gecılmıyor valla topıkte canım cok sevındım ınş. saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allahım bı prensesın vardı bıde yanına prens gelıyor sımdı ne guzel yaa allahım ıkısınınde sevgısını taddırsın ınş.

ben farkediyorum bazen ama size göre çok küçük miniklerim
sanırım farkettiğim başka bişey:26:

Canım senin ikiz meleklerin o yuzden sen hepimizden önce hissedersin :))

Kızlar bugün biraz kısa bir elbise aldım kendimi tekrar kadın gibi hissettim ha bire hamile pantolonu veya tayt :))Enn kısa zamanda giymek istiyorumm:))

Yakınlardada iyce şişmeden Etek almak istiyorumm

Cinsiyetleartık baya baya belirdi demekki ocak ilk haftasına kadar herkesin tamamlanmışolur herhalde Cumartesi bakalım bizim kuzu napcak gösterecekmi Cinsiyeti belli olan arkadaşlarım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah

aynen canım ya surekı pantolon tayt gıymekten banada böö geldı gecen gun dedım bı sort gıycem altınada cektım topukları gobus onden cıktı ama guzel oldu yanı kocıs acmıs gozlerını bakıyor oylemı dısarı cıkıcan dıye hee dedım cıkıcam noluyo sankı dahaonce cıkmıyodum arkamdan baka baka geldı

ayy evet bu kadar derdin içinde kocalara hoş görünmekte var:))sanki beğenmeyecek gibi geliyo,içimi korku kaplıyo..Allahtan kilo almadığım için elbiselerim oluyo,giyip çatlatıyorum kocamı

baktım kimse yok cıktıydım

yok yaa bi actı ama doktor söylemedi bişi.. kesinlessin öyle söylicem dedi.. 25 ocagı beklicez

Kizlar bu aksam bi baska sessiz!!!

bu rus takvimi olayında en son yazılan turuncu kutulu yere SAT yazıyoruz ya 09 diye yazarsam erkek 9 diye yazarsam kız çıkıyor

Ruslara guven olmaz cnm bos ver... Takvimler bize gore degil kimi kiz kimi erkek diyor dengemiz sasirdi.

Saglikli olsun yavrular ins.

Kızlarrr şunu yaz için kızımaa diğerini de paşama yılbaşından sonra %100 kesinleşsinn alıcamm kızımınki kesin de iştee oğlana bekletcem bakalım

yaa gercektenmı soylemedı saıt by oyle ama arkadasıma da 18 haftada soyledı cınsıyetını
söylemedi kesinleşmeden söylemiyomuş
gittigimde bende nerdeyse 18 haftalık olucam zaten.. belki dayanamam önceden gider biyerde yoklatırım

ayyy cicişlere bak o pikiniden bende istiyorum koca göbeemlen cok yakısır bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…