kızdırrr o kızzz bakk edepli de..:))))
kolay gelsin cnmmm dün gittimmm geldim %80 erkek dedii cnm ...
aynen ben de misafirleri yolladım,rahatladım..tv izliyorum,bir yandan da kaşınıyoruz(karınsal bölge)
ben farkediyorum bazen ama size göre çok küçük miniklerim
sanırım farkettiğim başka bişey:26:
Canım senin ikiz meleklerin o yuzden sen hepimizden önce hissedersin :))
Kızlar bugün biraz kısa bir elbise aldım kendimi tekrar kadın gibi hissettim ha bire hamile pantolonu veya tayt :))Enn kısa zamanda giymek istiyorumm:))
Yakınlardada iyce şişmeden Etek almak istiyorumm
Cinsiyetleartık baya baya belirdi demekki ocak ilk haftasına kadar herkesin tamamlanmışolur herhalde Cumartesi bakalım bizim kuzu napcak gösterecekmi Cinsiyeti belli olan arkadaşlarım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah
aynen canım ya surekı pantolon tayt gıymekten banada böö geldı gecen gun dedım bı sort gıycem altınada cektım topukları gobus onden cıktı ama guzel oldu yanı kocıs acmıs gozlerını bakıyor oylemı dısarı cıkıcan dıye hee dedım cıkıcam noluyo sankı dahaonce cıkmıyodum arkamdan baka baka geldı
aha bende geldiimm
hala sıpamın etkisindeyim anası yesin göbişiniiii
baktım kimse yok cıktıydım
yok yaa bi actı ama doktor söylemedi bişi.. kesinlessin öyle söylicem dedi.. 25 ocagı beklicez
bu rus takvimi olayında en son yazılan turuncu kutulu yere SAT yazıyoruz ya 09 diye yazarsam erkek 9 diye yazarsam kız çıkıyor
canim nasilsin? heyecan var mi yarin icin? saat kacta gideceksin?
Iyiyim cnmm benim ins sen ve bebisinde iyisinizdir. Yarin icin heycan olmaz mi? demin yazmissin ama kimse yok diye cikmistim dur sana ozelden yazayim belki burdaki yaziyi gormezsin.
Kızlarrr şunu yaz için kızımaa diğerini de paşama yılbaşından sonra %100 kesinleşsinn alıcamm kızımınki kesin de iştee oğlana bekletcem bakalım
Eki Görüntüle 310878 Eki Görüntüle 310879
anaaaa yarın mı gidiyosun kuzummm senn ....
Kızlarrr şunu yaz için kızımaa diğerini de paşama yılbaşından sonra %100 kesinleşsinn alıcamm kızımınki kesin de iştee oğlana bekletcem bakalım
söylemedi kesinleşmeden söylemiyomuşyaa gercektenmı soylemedı saıt by oyle ama arkadasıma da 18 haftada soyledı cınsıyetını
Eveeeeeeeeeetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?