iyi geceler bir size bakayım dedim uykusuzluktan ölüyorum ama uyumak istemiyorum bunalımdayım sanırım
ayyy ne güzelllllllllll hadi hayırlısı gönlünden geçen olsun inş.
günaydın
gunaydinlar annislerrrr bden baska kimse yokmuuu???
günaydın
günaydın şekerler
bugün topiği yine siz açmışsınız
günaydın şekerler
bugün topiği yine siz açmışsınız
gunaydinn bzler yne sabah nobetcileri:))nasilsin??bn iyiyim Allaha sukur.ama artk calisasim gelmiyr yatasim var sadece internete bakasim var.tembel oldum yaaa.hele bebis olunca Allahim gucunu verir Insallah hem ev hem is hem bebis hem koca hekocamin ailesi hem de aileme zaman ayirmaliyim:))nasil oluyr ki buuu???
canm gunaydin evet yaa yne bz actik ama bzm burda saat suan 10.11 oyuzden bn hep erkenci oluyorum:))size aldigim hamile pantolonumu gostereyimmi??gerci bni gorunce o fotoda sn besinci ayinami girdinnnndye sasirmayin
sabh sabh bizden başka kım olur zaten sekerım
canm gunaydin evet yaa yne bz actik ama bzm burda saat suan 10.11 oyuzden bn hep erkenci oluyorum:))size aldigim hamile pantolonumu gostereyimmi??gerci bni gorunce o fotoda sn besinci ayinami girdinnnndye sasirmayin
iyiyim canım sagol.az kaldı ızınlere sabır.bebek olduktan sonra çalısmak bıraz zor olacak tabıkıde ama üstesınden gelırsın ıns.ben dogum ıznıyle beraber temellı emeklıye ayrılıyrum:)çalısmıcam allah nasıp ederse.
aaa sn kac yasndasinki emekliye ayriliosunnn???bn calismaliyim hem ihtiyacimiz var yani daha iyi yasamak icin hemde istiyorum ama ihtyaclar ck olmasa bn beklerdim bebisim 5 yasina gelene kadar calismazdim ama ihtiyaclardan dolayi bakalim artk.allah yardimcim olsun:))
tamam bakin iste bnm hamile pantolonummm ckkk rahattt:)Eki Görüntüle 310908 Eki Görüntüle 310909
24 yasındayım kendımı emeklıye ayırıyorum calısmıcam demek ıstedım
tamam bakin iste bnm hamile pantolonummm ckkk rahattt:)Eki Görüntüle 310908 Eki Görüntüle 310909
evet canım dedıgın gıbı hıc hamıle pantolonu gıbı degıl:)gobüşünde pek bi kibarmıs:)))
normal kot pantolon gibi duruyo.. hiç de potluk yapmamış..
çok fit bi hamişş görüntüsü var canımm
göbişine de maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?