2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler bir size bakayım dedim uykusuzluktan ölüyorum ama uyumak istemiyorum bunalımdayım sanırım

Iyi geceler cnm, buraya bakmadan uyumak olmuyor degil mi?

Canini SIKAN her neyse bos ver gitsin kimsenin morelini bozmasina izin verme.

Senin hamile oldugunu bile bile bide canini SIKMA istiyen varsa salla gitsin. Bebisinden daha onemli birsey var mi?

Bazen ayni yastiga bas koydugun insan bile bu donemlerde gecirdigimiz hassasiyeti naz kapris olarak deyerlendire biliyor o yuzden gercekten canini hic birsey icin SIKMAYA deymiyor.

Ben artik oyle yapiyorummm ve acayip hafiflemis hissediyorum kendimi kimseyi takmiyorummmmmmmm

Kizlarrrrrrrrrrr ben cikiyorum kocis bensiz ben kocissiz yataga girmiyoruz. Uykusu gelmis kocisin gidimmm yanina.

Hadi herkeze simdiden iyi geceler, hepinizi opuyorum.

Her zaman hayirli haberlerinizi alirim ins.

gunaydinn bzler yne sabah nobetcileri:))nasilsin??bn iyiyim Allaha sukur.ama artk calisasim gelmiyr yatasim var sadece internete bakasim var.tembel oldum yaaa.hele bebis olunca Allahim gucunu verir Insallah hem ev hem is hem bebis hem koca hekocamin ailesi hem de aileme zaman ayirmaliyim:))nasil oluyr ki buuu???

günaydın şekerler

bugün topiği yine siz açmışsınız

canm gunaydin evet yaa yne bz actik ama bzm burda saat suan 10.11 oyuzden bn hep erkenci oluyorum:))size aldigim hamile pantolonumu gostereyimmi??gerci bni gorunce o fotoda sn besinci ayinami girdinnnn dye sasirmayin

iyiyim canım sagol.az kaldı ızınlere sabır.bebek olduktan sonra çalısmak bıraz zor olacak tabıkıde ama üstesınden gelırsın ıns.ben dogum ıznıyle beraber temellı emeklıye ayrılıyrum:)çalısmıcam allah nasıp ederse.

canm gunaydin evet yaa yne bz actik ama bzm burda saat suan 10.11 oyuzden bn hep erkenci oluyorum:))size aldigim hamile pantolonumu gostereyimmi??gerci bni gorunce o fotoda sn besinci ayinami girdinnnn dye sasirmayin

gösrer bakalım görelım hem gobusu hem pantolonu:)))

aaa sn kac yasndasinki emekliye ayriliosunnn???bn calismaliyim hem ihtiyacimiz var yani daha iyi yasamak icin hemde istiyorum ama ihtyaclar ck olmasa bn beklerdim bebisim 5 yasina gelene kadar calismazdim ama ihtiyaclardan dolayi bakalim artk.Allah yardimcim olsun:))

24 yasındayım kendımı emeklıye ayırıyorum calısmıcam demek ıstedım

24 yasındayım kendımı emeklıye ayırıyorum calısmıcam demek ıstedım

aslinda bnmde bi mcburiyetim cok yok esim devlet isinde cikarilma derdi yok ama iste bn yurtdisindayim ailemin yanina gderken filan rahat olmak istyrm para sikintim olmasin istyr.yoksa evde de otursam bizim icin sadece bi devlet memuru kadar sikisiklik olucak smdi bnde caliinca har vurup harman savuruyoruz ona alistim kmer sikmak zormus gibi gelio ama mecbur kalirsam sikarim kemerleri napayim:))

normal kot pantolon gibi duruyo.. hiç de potluk yapmamış..
çok fit bi hamişş görüntüsü var canımm
göbişine de maşallah

sagol canm ne fitiii sen gelde kalcalarimdaki yaglara sor onucok yaglandi eskiden ne guzeldi ama smdi yagli:))aynada kendime arkadan bakmya korkuorum:))onden guzel ama:))gobiste yok bnde kusmada yok asermede olmadi hicbisey olmadiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…