nasılsın dersen idare eder acısı geçti mi hayır hala aglıyor musun dersen hemde hergün bugün 5 aylık olucaktı herşeyi duruyo öle artık kardeşine nasip olur inş. çok şükür imanımız varda katlanabiliyorsun ama çok çok zor ilk başlarda kaybetseydim inan bu kadr olmaz dı benim olaylar herşey biranda gerçekte hiç birşey yokken.. neyse arkadaşlar burda kötü şeyler konuşulmaması konusunda uyarmışlardı ben konuşmayayım bu konu hakkında
size tek bi uyarı ileri haftalar aylar için bebeğiniz eger dönmez ise çok çok dikaktli olun
nasılsın dersen idare eder acısı geçti mi hayır hala aglıyor musun dersen hemde hergün bugün 5 aylık olucaktı herşeyi duruyo öle artık kardeşine nasip olur inş. çok şükür imanımız varda katlanabiliyorsun ama çok çok zor ilk başlarda kaybetseydim inan bu kadr olmaz dı benim olaylar herşey biranda gerçekte hiç birşey yokken.. Neyse arkadaşlar burda kötü şeyler konuşulmaması konusunda uyarmışlardı ben konuşmayayım bu konu hakkında
ya tabiki senin olayın daha farklı ve üzüntülü olduğu için duyguların biraz bastırılmış bi şekilde gelişiyodur.Ama lütfen kendini karamsarlığa düşürme.Hep olumlu düşün ve mutlu olmaya çalış hayat seni yanlız bırakmıyo işte.Ve sen gerçekten güçlü bi kadınsın öyle hissediyorum.eminim öylesindir.
Ne mutlu sana tatlımmm
hayırlı ugurlu olsun canım darısı diğer arkadaşlara
sana hemen mavişleri yolluyorumKilona da dikkat edersin birazcık böyle güzel devam eder inş. canım
hay maşallahhh :)
abdominal mi baktı vajinal mi??
amin cümlemize....allah gönlüne göre versin canım.
yani hani döner ya bebek 20. haftadan sonra dönmeyen bebek makat pozisyonda olmak varya anlatabildim mi benim bebeğim makattı ters duruyordudönmez derken?anlamadım:26:
bunlarda hayatın gercegı canım
hayat ne yazıkki toz pembe degıl her zaman
bız burdaa hem mutlulugu hemde dertlerimizi paylaşıcaz yeri gelicek
ben bunları okudukcaa eve uzuluyorum ama
bı yandanda bıde bu yonu var dıyorum kendıme
herşeyi Allah biliyor
biizmde başımıza geelbilir
bunu unutmamam gerektıgını hatırlattıgın ıcın saol
kızlar merhaba bu sayfa gerçekten benim hamilelik günlerimin en zor günlerinde bana destek oluyor gerçekten herkese teşekkür ederim ayrıca bugün memlekete gidiyoruz vee 20 günkadar giremeyeceğim herkese kucak dolusu sevgiler yolluyorum RABBİM sizin ve tatlı miniş bebeklerinizin yardımcısı olsun inşallah bu dönemi hepimiz birbirimize destek olarak geçirebiliriz hoşçakalın
kızlar merhaba bu sayfa gerçekten benim hamilelik günlerimin en zor günlerinde bana destek oluyor gerçekten herkese teşekkür ederim ayrıca bugün memlekete gidiyoruz vee 20 günkadar giremeyeceğim herkese kucak dolusu sevgiler yolluyorum RABBİM sizin ve tatlı miniş bebeklerinizin yardımcısı olsun inşallah bu dönemi hepimiz birbirimize destek olarak geçirebiliriz hoşçakalın
. bu bebiş nasıl besleniyo?((
toz pembe olmadıgını ben defalarca gördüm canım
yani hani döner ya bebek 20. haftadan sonra dönmeyen bebek makat pozisyonda olmak varya anlatabildim mi benim bebeğim makattı ters duruyordu
tatlım biz bi anne adayıyız güçlü olmalıyız dimi eminim acın gün geçtikçe azalmaz ama bilki o seni bekleyecek orada ....Allah şimdi doğacak yavruna uzun ömür sağlık versin...İnşallah bu hamilelikte sorunlarla karşılaşmassın.... dualarımız hep birbirimize...
hımm...Anladım canım ya aklımda bulunsun ben 20.haftama gelince buna dikkat ederim saol canım.
tatlım ilk 3 ay bizim yediklerimizden beslenmiyor bebişşşş
beni yazmamıssınız ya:)) sat 18 eylül .yasadıgım sehir şırnakbide yasım 22
Kızlar bizide ekleyin listeye . Her zaman giremesekte bizde varız
sat:10 eylül beklenen doğum tarihi:16 haziran
iSIM.................... SAT... MUHTEMEL D.T..KILO... SEHIR..YASbeni yazmamıssınız ya:)) sat 18 eylül .yasadıgım sehir şırnakbide yasım 22 kilom 60
baska bir dr gitsen? bunun olma sebebi neymiski? ins bebisin senile kalir canimkızlar sanırım ben bebeğimi kaybediyorum kan tahlili sonuçlarım düşmeye başladı çokkk mutsuzummmmm
slm kızlar hep okuyorum ama yazamıyorum cepten girdiğim için.lekelenmem hala ara ara devam ediyor.dua edin bana nolur bebeğimi kaybetmeyeyim inşallah.ilaç etkisini ne zaman gösterecek bilmiyorum 3 gündür günde 3 defa progestan kullanıyorum.yatmaktan sıkıldım oğlum bırakmıyor yatmamı istemiyor ne yapacam bilmiyorum
ilk üç ay kilo almayabilirsin , hatta zayıflayabilirsinde. Doktorlar öyle diyor normalmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?