2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar slm sürekli bilgisayar başındayız bunun bebişe bi zararı varmı acaba
babamız çok kızıyo ama o kadar çok sayfa yazılıyor ki oku oku kalkamıyorum :)

benimde lep top hep kucagimda sabah esimle kavga ettik bu yüzden ama napim bütün gün evde biseycik olmaz ya ALLAH korur melekerimizi

dr neyi istemedi canım?

kan testi hcg oranı yani canım. az öncede belirtmiştim hcg oranım 2100 lerde. kesede göründü artık tekrar kan testine gerek varmı diye merak etmiştim. çünkü bazı arkadaşların hcg oranlarında düşüş olmuş onun için sordum. malum bayramda giriyo araya şimdi yaptırsam mı diye düşünüyorum testi.

cnm daha çok erken alttan da görünmemiş olması çok normal yanii..bişey olsa dr derdi 1 hafta sonra gel demezdi cnm idrardan da çıktıysa tamamdır iştee sorun yokk...söyle cnm sıkıntı yapmasın sabırla beklicekk haftayı sonra inşallah görcek kuzusunı oda

insALLAH dis gebelik felan deyildir öyle olsa görüniyormu canim ya kiyamam cok üzüldüm erken görünmez dedim ama doktor öyle bir ümizsiz konusmus ki hamilelikten eser hic bisey yok diye normalde kese olusacagi zaman belli mi olurmus ne doktor hicbisey yok demis ama insALLAH senin dedigin gibidir canim

cnm ama o zmn keseyi görmesi lazımdı yani boş demesi için kese var ama gebelik yok demesi lazımdıı keseyi de görmemiş ki bilmiyorum benmi yanlış düşünüyorum ama

yapcak bişey yok cnm elinden geldiği kadar sabırla beklicek dua edicek cnm...inşallahh iyi haberlerini alırız burdan

cnm ama o zmn keseyi görmesi lazımdı yani boş demesi için kese var ama gebelik yok demesi lazımdıı keseyi de görmemiş ki bilmiyorum benmi yanlış düşünüyorum ama

kese var cocuk yoksa bos gebelik oluyormus ama ikiside yoksa dis gebelik olabiliyormus bende minnosumu görmedim daha ama5+2 cok erken demisti doktor ama en azinda kesesi vardi yatak odasida siyah beyaz kurmsutu bebeisim zevkli dimi

kese var cocuk yoksa bos gebelik oluyormus ama ikiside yoksa dis gebelik olabiliyormus bende minnosumu görmedim daha ama5+2 cok erken demisti doktor ama en azinda kesesi vardi yatak odasida siyah beyaz kurmsutu bebeisim zevkli dimi

ayyy cnm yaaa allahh gönlüne göreee kuzucuğunun pek zevkli pekkk beşiktaşlımı olcak neanladım cnm umarım öyle değildirrr yaaa allah kimsenin kucağını boş bırakmasınn hiçbi anne adayını üzmesinn:26:

cnm bak dış gebelik karın ağrısı yaparmış varmıymış karın ağrısıı acaba....:26:

bende bugun bebeğimin kalp atışlarını gördüm tahmini doğum 12 haziran...çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin inşallah

Hamileliği sorunlu geçen arkadaşlarım; bu dönemde ağır yük kaldırmak, ağır işler yapmak, belimizden eğilmek (yere uzanmak mesela), veya yükseğe uzanmak gibi şeyler yapmamız lazımmış hiçbirimizin. Nolur sizde dikkat edin kendinize ve bebişlerinize. Umarım en kısa sürede bütün olumsuzluklar güzelliğe dönüşür forumumuzda...ve Hepimiz inşallah sağlıkla ve sıhhatle kavuşuruz bebeklerimize... Bir de bazı arkadaşlar folic acid'in ne kadar kullanılması gerektiği konusunda kararsız kalmışlar; benim doktorumun bana söylediği hamile insanların günde 400 miligram folic acid içmesiydi...

Cnmmm cok şükür bı sıkıntım yok nasıldı pitpitlarin nasil heyecanlandiriyor insanı dimi :) hadi hayırlısı olsun tatlım bnm bulantım oluo bazen böle tansiyonum yerlerde pert hale geliorum Allah bütün anne adaylarının yardımcısı olsun

bende bugun bebeğimin kalp atışlarını gördüm tahmini doğum 12 haziran...çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin inşallah

tebrikler hayatım. Allahın bir muzicesi onlar iyi bak onada kendinede canım. hayırlısıyla kucağınada alırsın inş. bebişinin adını emir koycan heralde:) tabi erkek olursa

Dr ofisinde bekliyoruz. Bizim icinde dua edin lutfen. Cok heyecanliyim InsaAllah kalp atislarini duyar ve bebegimizi goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…