Kızlar slm sürekli bilgisayar başındayız bunun bebişe bi zararı varmı acaba
babamız çok kızıyo ama o kadar çok sayfa yazılıyor ki oku oku kalkamıyorum :)
dr neyi istemedi canım?
evet canim iyi düsünelim iyi olsun bakin sizlere ne sorucam kuzenim bugün hastaneye gitti bebisi 4+3 ama doktor alttan bakmis hic birsey görmemis bir hafta sonra gel demis sizce ne olabilir onuda korkutmak istemiyorum cok agliyor ya lan tetsi yapilmadi henüz idrar testi positiv iki kere yapti
cnm daha çok erken alttan da görünmemiş olması çok normal yanii..bişey olsa dr derdi 1 hafta sonra gel demezdi cnm idrardan da çıktıysa tamamdır iştee sorun yokk...söyle cnm sıkıntı yapmasın sabırla beklicekk haftayı sonra inşallah görcek kuzusunı oda
insALLAH dis gebelik felan deyildir öyle olsa görüniyormu canim ya kiyamam cok üzüldüm erken görünmez dedim ama doktor öyle bir ümizsiz konusmus ki hamilelikten eser hic bisey yok diye normalde kese olusacagi zaman belli mi olurmus ne doktor hicbisey yok demis ama insALLAH senin dedigin gibidir canim
insALLAH dis gebelik felan deyildir öyle olsa görüniyormu canim ya kiyamam cok üzüldüm erken görünmez dedim ama doktor öyle bir ümizsiz konusmus ki hamilelikten eser hic bisey yok diye normalde kese olusacagi zaman belli mi olurmus ne doktor hicbisey yok demis ama insALLAH senin dedigin gibidir canim
cnm ama o zmn keseyi görmesi lazımdı yani boş demesi için kese var ama gebelik yok demesi lazımdıı keseyi de görmemiş ki bilmiyorum benmi yanlış düşünüyorum ama
kese var cocuk yoksa bos gebelik oluyormus ama ikiside yoksa dis gebelik olabiliyormus bende minnosumu görmedim daha ama5+2 cok erken demisti doktor ama en azinda kesesi vardi yatak odasida siyah beyaz kurmsutu bebeisim zevkli dimi
ayyy cnm yaaa allahh gönlüne göreee kuzucuğunun pek zevkli pekkk beşiktaşlımı olcak neanladım cnm umarım öyle değildirrr yaaa allah kimsenin kucağını boş bırakmasınn hiçbi anne adayını üzmesinn:26:
bende bugun bebeğimin kalp atışlarını gördüm tahmini doğum 12 haziran...çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin inşallah
bende bugun bebeğimin kalp atışlarını gördüm tahmini doğum 12 haziran...çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin inşallah
Canım hoşgeldin. // evet kontrole gittim bugün, pıtpıtları görmeye. ve şükür gördüm. içim rahatladı valla. sen nasılsın canım? ya ben bide 46 kiloya düşmüşüm, hiç bişey yiyemiyorum meyve dışında. Normal kilom 53 tü.
Tebrikler canım, hayırlısıyla bebişini kucağına almanı dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?