2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dünden beri okuyorum mesajlarınızı hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. bebeği için kaybetme endişesi içinde olanlara Allah yardımcı olsun melekler korusun onları ve bebişlerini.... tüm kalbimle istiorum bunu. Allah hepimizin yardımcısı olsun. (AMİN) bikaç mesajda beta hcg oranının azaldığını sölemişti bi arkadaşımız. sizler hala kan testi yaptırıyormusunuz. malum önümüz bayram. merak içindeyim bende. şu anda hcg kaç diye. ben 2 kere yaptırdım geçen hafta 2100 dü.

kızlar dünden beri okuyorum mesajlarınızı hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. bebeği için kaybetme endişesi içinde olanlara Allah yardımcı olsun melekler korusun onları ve bebişlerini.... tüm kalbimle istiorum bunu. Allah hepimizin yardımcısı olsun. (AMİN) bikaç mesajda beta hcg oranının azaldığını sölemişti bi arkadaşımız. sizler hala kan testi yaptırıyormusunuz. malum önümüz bayram. merak içindeyim bende. şu anda hcg kaç diye. ben 2 kere yaptırdım geçen hafta 2100 dü.

çok sağolun içim rahatladı biraz..
ya ben kötü bişey getirmicem aklıma normalde ama doktor
"bu yüksek değere zor görünmesi neden olabilir ona bi bakcaz bekleyip" dedi...
kafam karıştırdı
canım doktorlar hep böyle en kötüsünü söylüyor alıştırmak için
aslında ne kadr yanlış yapıyorlar
doktorum da bana boş gebelik olabilir demişti
2 gün sonra başka doktora gittim alttan baktı kalp atışını bile gördük
takılma sakın böyle şeylere
ben o gün ne kadar ağladım üzüldüm, ama boşunaymış çok şükür
üstten bakınca doğru dürüst bişey göremiyorlar zaten genelde

canım ben sadece 2 kere yaptırdım
artış güzel gidince tekrar istemedi
senin de tekrar yaptırmana gerek olduğunu sanmam
zaten 5ten sonra kese görmeye gidiyorsun
ultrasonla bakıyor
ters bir durum görmezse kan istemiyor tekrar

kızlar bişe sorcam
siz folik asiti ne zaman içiyorsunuz
folbiol günde 1 tok içilecek demiş
yemekten hemen sonra mı alıyorsunuz yoksa biraz ara verdikten sonra mı?

sunflowerr80...........22 eylül..........28 haziran.......Mersin ...31
kimse beni de listeye eklemediii((

Son düzenleme:
kızlar bişe sorcam
valla ben genelde akşam yemeğinden yarım saat sonra falan alıyorum cnm erken alınca çok uyku yapıyoo bende....
Ben chicagodayim cnm. Son 2 saat heyecan dorukta :)

anladım cnm hadi bakalımm az kalmışşşş....

kızlar bişe sorcam

canım yemekten hemen sonra içme zaten biraz hazmet yediklerini. yemekten 1-2 saat sonra iç bence. ben öle yapıorum

çok teşekkür ederim canım..dediğin gibi hemde hiç iyi yapmıyorlar

Cok gecmis olsun. Herseyin yolunda olmasina sevindim. Kendine cok dikkat et cnm

4 haftalıkken benim kesem göründü doktor bidaha istemedi zaten. ama ne bilim endişelendim genede. 2 ay önce düşük yapmıştım çünkü

cnm sende cumaya benim gittiğim gibi olcan ben gördümm sende görürsün tahminim kuzunuu...dua edicem cnm...amin inşallahh hepimiz hayırlı haberler alırız...

amin inşallah canım.bir an önce o pıtırtıları duymak istiyorum.mübarek cuma günü bana güzel hbrlerle gelir inşallaahhh.Anne olmak cidden çok zormuş.Annelerimizi sırtımızda taşısak ayaklarını öpsek haklarını ödeyemeyiz.

negativ göre göre insan positiv cikicagina doktorlarin hamilesiniz kelimesini söylicegine inanamiyor canim bende öyleyim simdi bebisimi görücegime inanamiyorum

ne güzel canim coooooooooook sevindim darisi basima insALLAH benimde bebisimi duyarim görürüm

negativ göre göre insan positiv cikicagina doktorlarin hamilesiniz kelimesini söylicegine inanamiyor canim bende öyleyim simdi bebisimi görücegime inanamiyorum

herşey güzell olucak iyi olucak inşallahhh kızlarrr iyi düşünelim hep...
Bu arada borzo dan haberi olan varmı kızlarr çok merak ettim bugün hastaneye gitcektii hala hbr yok...

herşey güzell olucak iyi olucak inşallahhh kızlarrr iyi düşünelim hep...
Bu arada borzo dan haberi olan varmı kızlarr çok merak ettim bugün hastaneye gitcektii hala hbr yok...

evet canim iyi düsünelim iyi olsun bakin sizlere ne sorucam kuzenim bugün hastaneye gitti bebisi 4+3 ama doktor alttan bakmis hic birsey görmemis bir hafta sonra gel demis sizce ne olabilir onuda korkutmak istemiyorum cok agliyor ya lan tetsi yapilmadi henüz idrar testi positiv iki kere yapti

canim yat kalk sükret benimde 5+2 bebek görünmedi henüz sade kese bebisini bile görmüs bu harika bence

Kızlar slm sürekli bilgisayar başındayız bunun bebişe bi zararı varmı acaba
babamız çok kızıyo ama o kadar çok sayfa yazılıyor ki oku oku kalkamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…