2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözün aydın çok sevindim

rubet geçmiş olsun canım şimdi iyi misin?

cardelens de doktora gidicekti bugün
doktora gidenleri bekliyorum merakla

işte geldim burdayım:) biraz kasıklarımla belim ağrıdı duramadım dr arayıp komşuyuda ayaklandırıp dr gittim bişey diemem dedi burdan çünkü allah razı olsun komşuda götürdü baktık herşeyimiz normal zorlandığın için hemde psikolojikte olabilir ağrı dedi artık içim rahat keyfim yerinde

geçmiş olsun canım
Allahın izniyle bişey olmaz takma kafana
kendine de dikkat et

Rubettttttttttttt aklimi aldin nasilll kaygilii bekliyordum gelipte iyiyim demeni.

Cok sevindim cnm yaaa amaan dikkat et. Nasil oldu yaa nasil dustun? ALLAH'im birdaha yasatmasin.

Bol bol dinlen, sicak (ilik yanee) bir dus al iyi gelir.

Haklisin olumlu dusunmek lazim vardir bundada bir hayir insaALLAH.

Hakikkatten naasil gececek yaaa 9 ay bilmiyorummmmm bir an evvel gelse. Ben randevu gunlerime kadar gunleri ozellikle son saatlerimi geciremiyorumm

cnm ben güya tecrübeliyimmm hamişlik o kadar çabuk geçiyo ki aslındaa bi bakıcaz haziran olmuşş bize bende dahil yavaş geçiyo gibi görünsede heleki cinsiyetler bi çıksın bide o kıpırtılar bi başlasın kuş gibi uçucak günler ama bebişlerimiz hayırlısıyla bi doğsun işte o zmn zaman su gibi akıp geçiyoo öyle yetişemiyosun kii büyümelerindeki hıza hergün gün 24 saat nie diyesin geliyoo...

ohhhh sevindim cnmm ....dikkat et kuzum kendine artıkk daha bi fazla..

geçmiş olsun canım
Allahın izniyle bişey olmaz takma kafana
kendine de dikkat et

saol canıım

Rubettttttttttttt aklimi aldin nasilll kaygilii bekliyordum gelipte iyiyim demeni.

Cok sevindim cnm yaaa amaan dikkat et. Nasil oldu yaa nasil dustun? ALLAH'im birdaha yasatmasin.

Bol bol dinlen, sicak (ilik yanee) bir dus al iyi gelir.

zaten duş alırken düştüm elektrikler kesildi kala kaldım öyle havluyu alıp dedim saçımı durulıyım bari die tam çıktım pat die yapıştım yere karnımı korudum ama korktum işte kocama söylemedim daha yeni geldi alıştıra alıştıra söylicem benim 100 katım daha eserekli

Cinsiyeti filann ne kadar uzak geliyor bana ama kesinlikle dedigin dogru goz kapayip acasiya bitiyor hamilelik. Herkez ustune basa basa soyluyor aman her saniyenin iyi deyerlendir her anini ariyacaksin diye. Ozellikle kimildamaya baslayinca o anlar altin kiymetindedir.

Bebeklerde cok cabuk buyuyooooo yaa zaman hakikkatten cok cabukk geciyor...

tekrar geçmiş olsun cnm..kızlarr artık duşlara girerken çok dikkat edin duşta falan da yalnız evdeyken banyo yapmayın evde mutlaka biri olsun bende kızımı yıkamıyorum artık eşime kaldı hep bu iş....

komik bişeyy ama o kıpırtılar o kadar değerli ve tatlı ki bebeğin doğunca bile o içindeki kıpırtıları kelebek uçuşmalarını özler ve arar oluyosun ilk bi kaç ay sanki karnında kıpırtılar var gibi geliyoo doğunca garip bi duyguuu

Gelmis gecmis olsun cnm amann dikkat et. Esinede alistira alistira soyle istersen ama tepkisi hep ayni olucak kacisin yok.

sen onlarinda üstündesin yani kandan bakilma olayi coktann bitmis ultrasondan gözükür ki artik

bugün doktora gittik ultrasona girdim,
5 haftalık dedi..
kalp atışlarını gördük..

fakat şöyle bir durum var,
bebeği zorlayınca görebildik...
bu 10000 değer yüksekliğine göre bebeğin kolayca görünmemesi neden olabilir ?
sorun var yada sorun olabilir demek midir ?

hayır be cnm 5 haftalık bebek zaten çok zor görünürrr bak ben 6+3 de gittim dr görünebilir de görünemez de dedi..benim şansıma gördüm ama normali 7. haftadan sonra dedi dr um...sakın kötü şeyler düşünme cnmm daha ufacık o

hayır canım 5 haftalık da bebeği görmüş olmanız bile iyi bence
5 haftada genelde sadece kese görünüyor
kafana takma böyle şeyleri
gayet iyi maşallah ne güzel görmüşsünüz

Allah'immmmmm insaALLAH yasariz o guzel duyguyu. Her anlari bir mucize...

Annelik o kadar kutsal bir duyguki... Rabbim her istiyene verir insaALLAHHHH. Kimsenin kucagi bos kalmasin insaALLAH

Kizlar bana musade, yemek beni bekliyor....

Hepinizi opuyorumm amannn yigenlerime iyi bakin...

Size guzel sohbetler.

Allah'immmmmm insaALLAH yasariz o guzel duyguyu. Her anlari bir mucize...

Annelik o kadar kutsal bir duyguki... Rabbim her istiyene verir insaALLAHHHH. Kimsenin kucagi bos kalmasin insaALLAH

aynen öyle cnm yaaa anne olunca herkez yaşasın herkez tatsın bu duyguyu diye diliyosunnn herkezz mutlu olsun istiyosunn böyle üzerine bi melakelik çöküyoo nedensee...ben burda hergün tanıyım yada tanımayım güzel haber alınca çok mutlu oluyorum sanki kendim gitmiş gibi seviniyorum dr a....

hayır canım 5 haftalık da bebeği görmüş olmanız bile iyi bence
5 haftada genelde sadece kese görünüyor
kafana takma böyle şeyleri
gayet iyi maşallah ne güzel görmüşsünüz

çok sağolun içim rahatladı biraz..
ya ben kötü bişey getirmicem aklıma normalde ama doktor
"bu yüksek değere zor görünmesi neden olabilir ona bi bakcaz bekleyip" dedi...
kafam karıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…