2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nisan annesi bi arkadaşım var 21+3 te ilk tepiği yedi
o yüzden bence aceleci davranıyosun

sağol yaa nasıl rahatlattın ya sarkmaz belki hadi cuma bugün dua edelim

Allah mucizeleri sadece peygamberlere verir üzgünüm

yatarken de mi giyiyosun? ben gece giymiyorum.

elbette yatarken de giyiyorum
sen de benim gibi yazın sabah giymeyi unutup tüm gün ofiste pardesüyle şapır şapır ter içinde dolaşmak zorunda kalsaydın bırak gece çıkarmayı üzerine dikerdin be

ama ben almak istemiyorum.öyle büyümesini de istemiyorum.kahverengi kısım o kadar büyüdü ki midemi bulandırıyo yaa(
ayakkabı mı bu büyük giyince büyüsün hormonlar ne kadar isterse okadar büyüyecek cano ama nimet mied bulandırmaz o bebişin nimeti cık cık... mis gibi sütler gelecek bebişin sağlıklı olacak tosun olacak annesi
nisan annesi bi arkadaşım var 21+3 te ilk tepiği yedi
o yüzden bence aceleci davranıyosun

hadi yaaaa bende 18 . haftada gelir diye bekliyordum.kilolu muydu arkadaşın? 8 ocak eşimin doğumgünü ben tembihledim bizim keçiye ilk o gün tepecek iyiki doğdun baba diye nasıl hem masrafsız olur iyi olur:)

illaki sarkacak kuzu
o kadar süt toplanacak sonra o sütler gidince taş olsa dayanmaz
:18::18:göbek çatlıycak, meme sarkacak. bu ne ya? depresyona girerim valla. oğlum, güzelleştir anneni. babişko kaçmasın bizden.

Al benden de o kadar. tekme tokat umuyorum her gün. ben gece giymiyorum sütyen. ben zaten gece hiç bişey giymiyorum.

napcaz bu ikizleri yaaa bende içi dolu 80 giyiyordum şimdi içi boş 85 dar gelmeye başladı 90 doğru gider bu iş galibaaa
ben uyuyacağım zaman çıkarıyorum "kahrolsum sütyenler me me lereeee özgürlükkk " sloganıylaaa
ama gündüzleri ewde bile olsa takıyorum çünkü şekli açısından önemliymiş öyle dediler doğruluğnu bilemicem

haklısın oyyy yerim ben onu doğsun da sağlıklı sıhhatli gerisi teferruat,kıvırayım bari

evt rahat bunlar aynen bende aldım mis mis...

:18::18:göbek çatlıycak, meme sarkacak. bu ne ya? depresyona girerim valla. oğlum, güzelleştir anneni. babişko kaçmasın bizden.

hiiiç depresyona girmeye gerek yok
hem sen onun bebesini doğurmak için çatlıcan sarkıcan o da kaçacak öyle mi
öyle adamı kaçmadan ben kovarım

sen de benim gibi yazın sabah giymeyi unutup tüm gün ofiste pardesüyle şapır şapır ter içinde dolaşmak zorunda kalsaydın bırak gece çıkarmayı üzerine dikerdin be

puhhhahahahahahahaa alemsin. benim de okul yıllarında bi sınıf arkadaşım bütün gün hiç aklına gelmemiş, eve giderken yolda hatırladı sütyen giymeyi unuttuğunu.

ama ben almak istemiyorum.öyle büyümesini de istemiyorum.kahverengi kısım o kadar büyüdü ki midemi bulandırıyo yaa(

ya kizlar benim südyenler hala ayni memisler pek büyümedi heralde sonuna kadar da ayni kullancam 75 dim hala ayni styen pek sikmiyoda sonra siyahlasmadida uclari ayni renkte yaa keske benim memisler büyüse yaaaaa zaten kücüktüler hala kücükler

pempe olana bayıldımmm
ama afedersiniz uçlar belli olmuyo mu
ben dolgusuz taktığımda göğüs pedi kullanıyorum

yok canım belli olmuyo benimkilerde.. alırken dikkat et.. ince bi destek var zati.. o engelliyo belli olmasını

puhhhahahahahahahaa alemsin. benim de okul yıllarında bi sınıf arkadaşım bütün gün hiç aklına gelmemiş, eve giderken yolda hatırladı sütyen giymeyi unuttuğunu.

ben de o gün yolda kasisten geçerken farkettim
amanın bişiler koptu dedim..meğer göğsümden kopmuş

nasıl yani benim evim çok sıcak ama benim göbiş yinede üşüyor,üstümü kapatmayı öğrenemedim kaç yaşıma geldim ondan mı acep sen donmuyor musun:44:

hiiiç belli olmaz canım bebişini kıskanan babalar bile var... bizimki yazık ben sıkıntı yapmayayım diye herhalde hergün aaa göbeğin çok yakışmış diyor seviyor da seviyor... günahını almayayım gerçekten güzel görünüyordur belki ya,neyse yorumsuz:44:

kızlar ya bişey soracağım
bize midye yasakmı:26::26:

canim benim doktor bana karides önerdi burda balik zor bulunuyo karides bol ondan karides yedim bende gecenlerde midye yide fazla kacirmadiysan sorun yok ama pek yeme. bende hamile oldugumu bilmeden yemistim 6-7 tane meger hamilesmisim ama doktor korkma bisey olmaz demisti.

benimkiler de dolgunlaştı ama kendi bedenimi giyebiliyorum. bende evde, sokakta heryerde giyiyorum, yataktan başka.

Bakalım ne kadar sarkacaz?anlaşıldı, doğumdan sonra karın ve meme gerdirme şart.

bebişim için herşeye değer ya ister sarksın ister çatlasın patlasın
kocamda bu şekilde beğenmesse keyfi bilir valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…