minik iyidir herhalde canım daha bir tepki yok kendilerinden hissedemedik bir tekme olsun bir tokat olsun... beklemedeyiz...bende kaşına kaşına giyiyorum canım sonra pişman olmak var işin ucunda... yatarken çıkarsakta yine sıkıntı olur mu acaba ...süzülürler mi
az yedikten sonra bir zararı olmaz sanırım
sağol yaa nasıl rahatlattınya sarkmaz belki hadi cuma bugün dua edelim
büyük beden almak şart canım yoksa zoooorrrr
sağol yaa nasıl rahatlattınya sarkmaz belki hadi cuma bugün dua edelim
yatarken de mi giyiyosun?ben gece giymiyorum.
ayakkabı mı bu büyük giyince büyüsün hormonlar ne kadar isterse okadar büyüyecek canoama ben almak istemiyorum.öyle büyümesini de istemiyorum.kahverengi kısım o kadar büyüdü ki midemi bulandırıyo yaa(
nisan annesi bi arkadaşım var 21+3 te ilk tepiği yedi
o yüzden bence aceleci davranıyosun
:18::18:göbek çatlıycak, meme sarkacak. bu ne ya? depresyona girerim valla. oğlum, güzelleştir anneni.illaki sarkacak kuzu
o kadar süt toplanacak sonra o sütler gidince taş olsa dayanmaz
bende 85 c giyiyordum 90 aldım şimdilerde ,birtanede dediklerinden sporcu tipi, ama kaşıntı vs şimdi de bu aşırı hassasiyettt geçer inş...
minik iyidir herhalde canım daha bir tepki yok kendilerinden hissedemedik bir tekme olsun bir tokat olsun... beklemedeyiz...bende kaşına kaşına giyiyorum canım sonra pişman olmak var işin ucunda... yatarken çıkarsakta yine sıkıntı olur mu acaba ...süzülürler mi
gızlar çok büyük beden almaya gerek yok.. bunlardn alın rahat rahat giyin
Eki Görüntüle 317815
Eki Görüntüle 317817
Eki Görüntüle 317818
Eki Görüntüle 317819
Eki Görüntüle 317820
Allah mucizeleri sadece peygamberlere verir üzgünüm
elbette yatarken de giyiyorum
sen de benim gibi yazın sabah giymeyi unutup tüm gün ofiste pardesüyle şapır şapır ter içinde dolaşmak zorunda kalsaydın bırak gece çıkarmayı üzerine dikerdin be
gızlar çok büyük beden almaya gerek yok.. bunlardn alın rahat rahat giyin
Eki Görüntüle 317815
Eki Görüntüle 317817
Eki Görüntüle 317818
Eki Görüntüle 317819
Eki Görüntüle 317820
pempe olana bayıldımmm
ama afedersiniz uçlar belli olmuyo mu
ben dolgusuz taktığımda göğüs pedi kullanıyorum
:18::18:göbek çatlıycak, meme sarkacak. bu ne ya? depresyona girerim valla. oğlum, güzelleştir anneni.babişko kaçmasın bizden.
sen de benim gibi yazın sabah giymeyi unutup tüm gün ofiste pardesüyle şapır şapır ter içinde dolaşmak zorunda kalsaydın bırak gece çıkarmayı üzerine dikerdin be
ama ben almak istemiyorum.öyle büyümesini de istemiyorum.kahverengi kısım o kadar büyüdü ki midemi bulandırıyo yaa(
pempe olana bayıldımmm
ama afedersiniz uçlar belli olmuyo mu
ben dolgusuz taktığımda göğüs pedi kullanıyorum
puhhhahahahahahahaa alemsin. benim de okul yıllarında bi sınıf arkadaşım bütün gün hiç aklına gelmemiş, eve giderken yolda hatırladı sütyen giymeyi unuttuğunu.
:18::18:göbek çatlıycak, meme sarkacak. bu ne ya? depresyona girerim valla. oğlum, güzelleştir anneni.babişko kaçmasın bizden.
Al benden de o kadar.tekme tokat umuyorum her gün. ben gece giymiyorum sütyen. ben zaten gece hiç bişey giymiyorum.
hiiiç depresyona girmeye gerek yok
hem sen onun bebesini doğurmak için çatlıcan sarkıcan o da kaçacak öyle mi
öyle adamı kaçmadan ben kovarım
kızlar ya bişey soracağım
bize midye yasakmı:26::26:
benimkiler de dolgunlaştı ama kendi bedenimi giyebiliyorum. bende evde, sokakta heryerde giyiyorum, yataktan başka.napcaz bu ikizleri yaaa bende içi dolu 80 giyiyordum şimdi içi boş 85 dar gelmeye başladı 90 doğru gider bu iş galibaaa
ben uyuyacağım zaman çıkarıyorum "kahrolsum sütyenler me me lereeee özgürlükkk " sloganıylaaa
ama gündüzleri ewde bile olsa takıyorum çünkü şekli açısından önemliymiş öyle dediler doğruluğnu bilemicem
hiiiç depresyona girmeye gerek yok
hem sen onun bebesini doğurmak için çatlıcan sarkıcan o da kaçacak öyle mi
öyle adamı kaçmadan ben kovarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?