düşük nedeni neydi acaba belli miydi?
allah bu bebeği kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım 6+4 haftalık kalp atışlarını duyduğumuzda doktor biraz gelişiminin zayıf olduğunu söyledi sebep buymuş çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş birde bende hipotroid var yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ama hayırlısı
cnm normalde bende kullanıyodum kızımda direk 5. haftada tiksinme geldi ama bunda çok zor bıraktım 3-4 gündür içmiyorum ama eşime de asla balkonda bile içirtmiyorum yanii...hiç içmemek en iyisi tabii cnm ama en azından 16. haftaya kadar sonlandırırsan iyi olur cnm zira o zmn direk bebeğin solumasına geçiyoo....kızlar ya aranızda sigara kullanan varmı ;(( bugün bitane içtim pişmanım ama canım istedi çokkk. bişe olmaz inş. keşke midem bulansa istemesem. benim midem bulanacağına iştahım iyce açıldı(
Gecici bir donem degil mi soye esine bi kosu gitsin alsin cnm... Bebisimde visne lekelerimi ciksin dersin
Patates kizartmasini bende gecen gun dayanamadim yaptim ama sarimsakli yogurtla bi guzellll yedim...
cnm normalde bende kullanıyodum kızımda direk 5. haftada tiksinme geldi ama bunda çok zor bıraktım 3-4 gündür içmiyorum ama eşime de asla balkonda bile içirtmiyorum yanii...hiç içmemek en iyisi tabii cnm ama en azından 16. haftaya kadar sonlandırırsan iyi olur cnm zira o zmn direk bebeğin solumasına geçiyoo....be
bende bayadır içmiyodum ama bugün yenildimbebeğim affetsin beni. zaten sondu içmem artıkın bu mereti.. bu arada kızında çok tatlıymış canım Allah bağışlasın.
patates kızartması
kızlar ya aranızda sigara kullanan varmı ;(( bugün bitane içtim pişmanım ama canım istedi çokkk. bişe olmaz inş. keşke midem bulansa istemesem. benim midem bulanacağına iştahım iyce açıldı(
cnm normalde bende kullanıyodum kızımda direk 5. haftada tiksinme geldi ama bunda çok zor bıraktım 3-4 gündür içmiyorum ama eşime de asla balkonda bile içirtmiyorum yanii...hiç içmemek en iyisi tabii cnm ama en azından 16. haftaya kadar sonlandırırsan iyi olur cnm zira o zmn direk bebeğin solumasına geçiyoo....be
bende bayadır içmiyodum ama bugün yenildimbebeğim affetsin beni. zaten sondu içmem artıkın bu mereti.. bu arada kızında çok tatlıymış canım Allah bağışlasın.
en iyisii cnm alışılıyoo yaaa zamanlaaa..sağolasın cnm daha tatlısı senin olsun inşallahh dilerimmm evlat her halleri güzel oluyoo onların
rubetimmm ben sadece mide yanmasındann demiştimm ki zira hala yanıyoo mideciğim kızartmadan dolayııı...
canım yoğurtlu patates kızartması çekti saolun kızlarr
Herkese iyi aksamlar. Nasilsiniz Haziran anneleri :) ?
kızarttım geldim kızlar yanındada ıce tea off
kızarttım geldim kızlar yanındada ıce tea off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?