2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

düşük nedeni neydi acaba belli miydi?
allah bu bebeği kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım 6+4 haftalık kalp atışlarını duyduğumuzda doktor biraz gelişiminin zayıf olduğunu söyledi sebep buymuş çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş birde bende hipotroid var yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ama hayırlısı

bende de var canım
doktorum ilacını kullandığın sürece sıkıntı olmaz bebek ihtiyacını alır dedi
15 günde bir de tahlil yaptırıcam

kızlar ya aranızda sigara kullanan varmı ;(( bugün bitane içtim pişmanım ama canım istedi çokkk. bişe olmaz inş. keşke midem bulansa istemesem. benim midem bulanacağına iştahım iyce açıldı(
cnm normalde bende kullanıyodum kızımda direk 5. haftada tiksinme geldi ama bunda çok zor bıraktım 3-4 gündür içmiyorum ama eşime de asla balkonda bile içirtmiyorum yanii...hiç içmemek en iyisi tabii cnm ama en azından 16. haftaya kadar sonlandırırsan iyi olur cnm zira o zmn direk bebeğin solumasına geçiyoo....
Gecici bir donem degil mi soye esine bi kosu gitsin alsin cnm... Bebisimde visne lekelerimi ciksin dersin

Patates kizartmasini bende gecen gun dayanamadim yaptim ama sarimsakli yogurtla bi guzellll yedim...

hehehheh dedim zaten utana sıkıla cnm ama doğru diyon bidaha bişi isterken öyle diyimmm bariii

patates kızartması

patates kızartmasından ne olcak ki canıım biraz abarmıyomusunuz??? ben hiç bişeyden eirgemiyorum ya ne biliim annem bana hamileyken kova kova könür taşıyıpta bişey olmuyosa bizim bebeklerimizede olmaz olucağı varsa zaten yattığın yerde bile olur herşeyin fazlası zarar esirgemeninde esirgememeninde.....benim düşüncem tabiii...

kızlar ya aranızda sigara kullanan varmı ;(( bugün bitane içtim pişmanım ama canım istedi çokkk. bişe olmaz inş. keşke midem bulansa istemesem. benim midem bulanacağına iştahım iyce açıldı(

canım bende kullanıyorum aradada içiyorum bizim üst komşu bizzat şahidim günlük 1 2 içerdi walla 5 kilo çocuğu oldu nur topu gibiydi maşallah tabi içmesen daha iyi ben haftada 1 2 içiyorum oda canım çok isterse falan

benı de ekler mısınız tabloya rıca etsem.

D-GABBANA
2.BEBEK SAT:8 EYLÜL
KILO:54,5
BEKLENEN TARIH:14 EYLUL

merhaba
beni de ekleyebilir misiniz?

nili_ (nilüfer)
İLK BEBEK SAT:26 ağustos
KILO:56,5
BEKLENEN TARIH:1 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…