2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sus suss sen corba yapıyorum dediginde saat 12 di kaç olmus halaa
yok yok yyyook gördümde bu kadann tembelini görmedim benn.. ahh ahh herkeste ne gelinler var bendekide bu...
tipik kaynana modeli budur

ben de puanını kırıcam.. ama olmaz ki bööle servis çok geçç

2li test down sendromu oluyo.3lü ve 4lü testte ne aranıyor?

yalan söyliyemezsin kiiiii sen hamişsin bebik de yalancı olur sonaa

sus suss sen corba yapıyorum dediginde saat 12 di kaç olmus halaa
yok yok yyyook gördümde bu kadann tembelini görmedim benn.. ahh ahh herkeste ne gelinler var bendekide bu...
tipik kaynana modeli budur

Hadi tutmayın beni, yapıyim şunu, sonra dilinizden kurtulamam yoksa.ayyyy ne gaddarsınıııııızgözüm üzerinizde ona göre.kapatmıyorum. arkamdan dedikodumu yapmayın hee

iyi akşamlar kızlaaar nasılsınız gezdım geldim gene
cumartesi arkadaşları kahvaltıya cagırdım bayadır misafir cagırmadıgım ıcın
öğlen 12 lerde kalktıgım ıcın nasıl başarıcam cok merak ediyorum

2li ve 3lü testi yaptırsak 4lü testi yaptırmasak oluyo mu kızlar?

Hadi tutmayın beni, yapıyim şunu, sonra dilinizden kurtulamam yoksa.ayyyy ne gaddarsınıııııızgözüm üzerinizde ona göre.kapatmıyorum. arkamdan dedikodumu yapmayın hee

bak görüyomusun hala yapmamışş

dün kaynanamın gönderdigi yemeklerden var yeter bize

kızlar yaa benimde evde yemeğim yokkk canımda hiç istemiyoo yapmak

slm kızlar ben yokken yine müthiş konular geçmiş...
zuzu sorma bende aynı durumdayım yemek yapmak istemiyorum düşünüyorum kara kara allahtan benim kocişin önüne koysam yiyor hayır demiyor ....

gez kuzum gez.. evde kapanıp kaldım diyodun şimdi de gezmenin gözüne vurdun
eve sokamıyoz seni

kızlar yaa benimde evde yemeğim yokkk canımda hiç istemiyoo yapmak

o zaman ya şipariş ver yada çık dışarda ye zuzum... hem değişiklik olur

2li test down sendromu oluyo.3lü ve 4lü testte ne aranıyor?

3lü yü bilmem.. ama 4lü de down sendromu ileri tetkik ve trizomi 18 riski bakılıyor cnm...

Canım 7 aya yaklaşınca hazırlıkların çoğunu özellikle bebişin kıyafetleri senin doğumda giyeceklerin öncelikli eşyaları hazır etmek lazım ben kızımda7,5 aylık hamileydim herşeyi almıştık hazırdı ama ortada çanta falan hazırlamadık erken diye bi gece bi sancım tuttu herkesin el, ayağına dolandı ne yapacağımızı bilemedik annem bohçaya doldurdu ne varsa çok trajı komik bi halde doktora gittik erken diye hastaneye yatırdılar doğumu erteletmek için 10-15 gün hastanede iğne ilaç sonra bizim cadı yine rahat durmadı 35 te yani 8 aylık olduğu gün doğdu allahım gününde nasip etsin çoğu istediğim şey hevesim kursağımda kaldı allahtan kızımı sağ salim aldım kucağıma tabi 1 hafta rötarlı kuvezde kaldıda rabbim herkesin gönlüne göre versin gününde sağlıkla gelsin meleklerimiz

slm kızlar ben yokken yine müthiş konular geçmiş...
zuzu sorma bende aynı durumdayım yemek yapmak istemiyorum düşünüyorum kara kara allahtan benim kocişin önüne koysam yiyor hayır demiyor ....

yaa bide işten çık eve git zaten aç oluyorum elim ayağım titriyoo..sağolsun eşimde yapar yemek çoğu gün o yaptı da .... üffff ne yicezzz

o zaman ya şipariş ver yada çık dışarda ye zuzum... hem değişiklik olur

yaa dışarıda yeme hakkımı cumartesi kontrolden sonraya saklamak istiyordum ama bakalım artıkk ...

neyse kızlar ben kaçıyorum kocaman öpüyorummm hepinizi

yaa ben de pazarlıyımmm hahahaah:):):))eşim rize merkezden ama.yok anne baba her iki taraftan da :) istanbulda ailemin tamamı.bi benim ben gelin geldim.Sen napıyosun nerdesin sen?eşinde mi rizeli

Anammmm pazarlımı kızım kesin akraba çıkarız o zaman eğer biz tanımıyosak bir anneler tanır birbirini kimlerdesin köyn neresi pazardan biz Şileylt yeni adıyla yukarı soğuksuluyuz bak annene sor o bilir :)

ok cnm.bu arada beni listeye eklemişsin saol sayende havaya girdim kendi çapımda :) ya bide 2li ve 3lü testi yapan doktorlar genelde 4lü testi yapmıyormuş.2li ve 3lü testi yaptırıp 4lüyü yaptırmasak oluyo mu?

ok cnm.bu arada beni listeye eklemişsin saol sayende havaya girdim kendi çapımda :) ya bide 2li ve 3lü testi yapan doktorlar genelde 4lü testi yapmıyormuş.2li ve 3lü testi yaptırıp 4lüyü yaptırmasak oluyo mu?

listeyi her sabah güncelliyorum canım

yaptırmak tamamen senin kararın.. dr un gerek görmediyse yaptırmayabilirsin de... ben içim rahat olsun diye istiyorum sadece

valla kuzum sorma dengesizliğim tuttu ya eve kapatıyorum yada gezmeden eve gelemiyorum
ne dicem senden tarif bekliyorum kahvaltılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…